- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
onu unut artık tatlım❤♡❤♡❤♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu unut artık tatlım❤♡❤♡❤♡
Klip de dahi olsa hayal kırıklıkları mı oynatmam , ne gerek var dün bitti değil mi ?Anladım Canım genelde bilinçaltımız söyler ya o yüzden dedim bende
cikar vallaSenin klipten güzel senaryo çıkar krize girdim
Senarist yazmıyor arttık uykusu geldiBitmedimi klip cekimleri
Şöyle yapalım kırmızı bir Jaguar araba içindesin ve yol boyunca gidiyorsun böyle dağ başında şatoya yanında leopar var senin üstünde lacivert bir elbise ve kolunda rolex altın sarısı saatin varMiyav_su bak benim klip düz mavi ekrandı :) ne diyorsun ne koyalım içine
Leopara yedirtcem çükünü ondan leoparla geldimKova hatunu şatoda seni en takın arkadaşınla aldattığını öğrendiğin kocan var ve orada hapis etmişsin oluyor mu erotizm Yok
Bunları demeseydin iyiydi ya bak şimdi aklıma direk dansı geldiBenim öyle bir imkanım olsaydı klipte hareketli bir şarkı söylerdim klipte başrolde eşim ve ben olurduk eşimi etkileyecek türde dans ederdim hep hayalim aslında evde dans ediyorum zaten zayiflamak için oryantal değil ama daha kıvrak bir dans figürleri misal sakhira gibi
Leopara yedirtcem çükünü ondan leoparla geldim
senin kafadan biri geldiBunları demeseydin iyiydi ya bak şimdi aklıma direk dansı geldi
Bunları demeseydin iyiydi ya bak şimdi aklıma direk dansı geldi
kız bu nasıl son töbe töbeO değil de Kova hatunu senaryoyu sonlandırdı leopar kocasının çükünü yedi
Valla benim suçum yok araba ve leoparla yolda gidiyordu şatoya aldatan kocası şato tutsaktı o hemen sonuca bağladıkız bu nasıl son töbe töbe
O değil de Kova hatunu senaryoyu sonlandırdı leopar kocasının çükünü yedi