- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
başına da swaroski taşları yağdırdım kafasını yardımO değil de Kova hatunu senaryoyu sonlandırdı leopar kocasının çükünü yedi
Kimse bu denli zengince ve fiyaka ölmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başına da swaroski taşları yağdırdım kafasını yardımO değil de Kova hatunu senaryoyu sonlandırdı leopar kocasının çükünü yedi
kız bari aslan felan ölseydi töbe töbe kötü olmuşValla benim suçum yok araba ve leoparla yolda gidiyordu şatoya aldatan kocası şato tutsaktı o hemen sonuca bağladı
Hayvan biliyor tabi adamın "kıymetlisini" mal gitmiş elden
kız senin ne alıp veremediğin var hahahbaşına da swaroski taşları yağdırdım kafasını yardım
Kimse bu denli zengince ve fiyaka ölmedi
Ama en yakın arkadaşı ile aldatmış seneryoda öyle yazıyorkız bari aslan felan ölseydi töbe töbe kötü olmuş
aldatma varsı çok güzel olmuş orayı yedikten sonra aslında kurtarsalarmışAma en yakın arkadaşı ile aldatmış seneryoda öyle yazıyor
kız senin ne alıp veremediğin var hahah
kırbaç mı hahah Miyav_su tam düşünceler bir .tatlım al sana ruh ikizini buldumAklıma magnum reklam filmi geldi hani kadınların ve adamların yanlarına da leopar arslan çıta kutup ayısı filan var ya ben işte öyle bi klip çekerdim ama benim hayvanım puma olurdu hemde beyaz renkli ❤ birde kırbaç lazım ama dimi şey rack tarzım olurdu siyahlar içinde
Kız sen akşamdan bu yana niye gelmedin bizim yazdıklarımızı bir oku benim Ruh ikizim misin nesin burcun ne merak ettimAklıma magnum reklam filmi geldi hani kadınların ve adamların yanlarına da leopar arslan çıta kutup ayısı filan var ya ben işte öyle bi klip çekerdim ama benim hayvanım puma olurdu hemde beyaz renkli ❤ birde kırbaç lazım ama dimi şey rack tarzım olurdu siyahlar içinde
bekar sana buraya girmeyi yasaklıyorum :):)Kliplere kop :))) vahşi hatunlar sizi
Sende kelepçe kap gel kız bizim kocaları bağlarızkırbaç mı hahah Miyav_su tam düşünceler bir .tatlım al sana ruh ikizini buldum
Bebisimi daha yeni uyuttum canım :) başak burcuyum ben sen ne burcusunKız sen akşamdan bu yana niye gelmedin bizim yazdıklarımızı bir oku benim Ruh ikizim misin nesin burcun ne merak ettim
peki dimiceme görebekar sana buraya girmeyi yasaklıyorum :):)
Ne konuşulsa erotizmden çıkar olduk ahahah kızlaar bugün neyimiz var böylee yoksa bugün herkes aynı şeyi mi yediiiSende kelepçe kap gel kız bizim kocaları bağlarız
olay iyice hapishane suçlu polise dönmeye başladıSende kelepçe kap gel kız bizim kocaları bağlarız
kaçak sen nerelerdesin asılKızlar çıldırmış yine +18 den uzak durmaya çalışan miyav leoparı konuya sokmadan da duramamış e herkesin kafası oraya çalıştığından mütevellit leopar direkt adamın müsait bölgesine
AhahahaKızlar çıldırmış yine +18 den uzak durmaya çalışan miyav leoparı konuya sokmadan da duramamış e herkesin kafası oraya çalıştığından mütevellit leopar direkt adamın müsait bölgesine
Yanlız araba kırmızı Jaguar dikkatini çekerim lacivert elbise altın renkli rolex saati vardı renklere dikkat lütfenKızlar çıldırmış yine +18 den uzak durmaya çalışan miyav leoparı konuya sokmadan da duramamış e herkesin kafası oraya çalıştığından mütevellit leopar direkt adamın müsait bölgesine