az değilsinnn var yaaaAhahahha süpersin valla ateşi cızlatsın şırfıntı suu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az değilsinnn var yaaaAhahahha süpersin valla ateşi cızlatsın şırfıntı suu
Birşey söyleyeceğim Canım yanlış anlaşılmasın kızma olur mu neyse kızarsın korktumKız ateş ve su doğru durduğunu kim söyledi ,onlar doğuştan kanara ,su iki de bi cilveyle karışık ateşi cızlatıyor.
Ne yAni biz moruk muyuzben banlanmak için gencim mune abla takipte zaten konuyu
Benden olsa olsa sütlü Nuriye olurSeni nuriye seni ahahah
Buyur canım olur :)Birşey söyleyeceğim Canım yanlış anlaşılmasın kızma olur mu neyse kızarsın korktum
kız bekarlara böyle söylemeAhahahha süpersin valla ateşi cızlatsın şırfıntı suu
sen onu dinleme beni dinleaz değilsinnn var yaaa
yok kız öyle demek istemedimNe yAni biz moruk muyuz
yok tatlım çok tatlıdır kendisi hiç kızmaz ❤♡❤♡❤♡Birşey söyleyeceğim Canım yanlış anlaşılmasın kızma olur mu neyse kızarsın korktum
Kızma sanki bana imkansız bir aşk gibi geldi yAni kaçıp gidiyorsun etrafından ama yinede o duygular yüzünden ayrılmışsın gibi geldi yanlış düşünüyorsam çok ama çok özür dilerimBuyur canım olur :)
kız bi şekilde ulaştır bize bugünhippotalamus senin klip yarına kalıyor balım eğer istersen senaryo değişikliği olucak
Niye bugün hayırdır az değilsin fındık kurdukız bi şekilde ulaştır bize bugün
Ahahaha benden ne olur acaba :/ bana da bişey bulBenden olsa olsa sütlü Nuriye olur
Ben boşandım canım ,bir karakter yoksunu birini geberircesine çok sevip güvendim ve hayal kırıklığıyla başbaşa kaldım , artık o yok ve de boşuna çabaları hayatım da şuan çok tatlı bir insan evladı var ,ve hoşlanıyorum bekar çocuk da tanımaya çalışıyorum en azındanKızma sanki bana imkansız bir aşk gibi geldi yAni kaçıp gidiyorsun etrafından ama yinede o duygular yüzünden ayrılmışsın gibi geldi yanlış düşünüyorsam çok ama çok özür dilerim
kız merak ettikNiye bugün hayırdır az değilsin fındık kurdu
Sende supangele olurAhahaha benden ne olur acaba :/ bana da bişey bul
Biliyorum boşandığını seninle bdv kavga etmiştik hatırlıyor Musun bana dul olduğunu söylemiştin ben çok üzüldüm sana saldırdığım için sanırım klipteki kişi yeni erkek arkadaşın işte bunu dedim o bekarmış onu anlatıyorsun demek istemiştimBen boşandım canım ,bir karakter yoksunu birini geberircesine çok sevip güvendim ve hayal kırıklığıyla başbaşa kaldım , artık o yok ve de boşuna çabaları hayatım da şuan çok tatlı bir insan evladı var ,ve hoşlanıyorum bekar çocuk da tanımaya çalışıyorum en azından
Burdayım canım :)@JustPeace canım orda mısın
ha sen o yüzden kızmazsan diyorsun bende diyorum neden dedi bunuBiliyorum boşandığını seninle bdv kavga etmiştik hatırlıyor Musun bana dul olduğunu söylemiştin ben çok üzüldüm sana saldırdığım için sanırım klipteki kişi yeni erkek arkadaşın işte bunu dedim o bekarmış onu anlatıyorsun demek istemiştim
Ayy teşekkürleer olsa da diyet bozsak şimdiSende supangele olur