Maşallah bende severim oynamayı mezdeke ile çok oynadık evdeHahahahahahahaa
Hiç unutmam bir arkadaşımla doğum günlerimiz yakın tarihlerdi, babaannesi güğümü darbuka gibi çaldı biz oynadık, o derece oynarım
Ben dursam omzum durmaz, eller durmaz müziğe karşı gelemiyorum
AhahahahahHahahahahahahaa
Hiç unutmam bir arkadaşımla doğum günlerimiz yakın tarihlerdi, babaannesi güğümü darbuka gibi çaldı biz oynadık, o derece oynarım
Ben dursam omzum durmaz, eller durmaz müziğe karşı gelemiyorum
oSizin klip erkeklerini görünce korktum siz çekin ben izleyeyim
Nasıl olmamış mı abla kızların senaryosuna seksilik kattımSizin klip erkeklerini görünce korktum siz çekin ben izleyeyim
Allahım masumlukda yaparmış
Düşünsene ayağında bebek, elinde biberon saçın başın dağılmış. Altında rahat diye babaanne donuNe dinlerdim yaa valla evlendimmahvoldumm
Unuttum cocuk falan vakit kalmiyo dinlemeye etmeye ama severiiiim rock
Burası bayağı coştu ahahhahaBuda son klibim
kız mune apla cımbızlamasın bize dedimAllahım masumlukda yaparmış
tatlım senin bu tarz giysileri seviyorsun galibaBuda son klibim
Ben ne güzel Ankaralı Namık koydum senin tarzın değil diye söyleyince bende beğendim avradı koydumBurası bayağı coştu ahahhahakliplere bakar mısınnn
Bizeymiş direk meydana attın benikız mune apla cımbızlamasın bize dedim
tatlım senin bu tarz giysileri seviyorsun galiba
aynen yaBurası bayağı coştu ahahhahakliplere bakar mısınnn
Birinin size sihirli sözcükleri söylemesi gerekiyormuş içinizdekinin dışarı çıkması için ,Ben ne güzel Ankaralı Namık koydum senin tarzın değil diye söyleyince bende beğendim avradı koydum
ne diyim tatlım verirsin inşallah❤♡❤♡❤♡Bizeymiş direk meydana attın benievet çok seviyorum biraz daha vereyim giymeyi düşünüyorum
gitme kız küsmeBeğenmediyseniz gidiyorum
Sözümü geri alıyorum hayalimdeki klipte ben hiç sexy değilmişimaynen ya
zaten öyledi tatlım bizSözümü geri alıyorum hayalimdeki klipte ben hiç sexy değilmişimilk sırayı miyavıma veriyorum
Küsmedim Canım şaka yaptım çay içecem ıslandım bugün sabahdan bu yana yağmur yağıyor sporda yattı bugünne diyim tatlım verirsin inşallah❤♡❤♡❤♡
gitme kız küsme
aman dinlen kız hep spor hep spor nereye kadarKüsmedim Canım şaka yaptım çay içecem ıslandım bugün sabahdan bu yana yağmur yağıyor sporda yattı bugün
Niye sizin kliplere değişiklik yaptım olmadı mı güzel olduSözümü geri alıyorum hayalimdeki klipte ben hiç sexy değilmişimilk sırayı miyavıma veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?