- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Ayyy kalbim :)))
Ayy bakmayayım ben kız kocama yazık ayy bak kendi kendime kıyamadım şuan adama hiç baklavası yok benim kocamın ay canımmAllah aşkına bu erkeklere hayır denir mi
Erkek güzelleri senin barda tanıştığın kişikız sen öyle dedikçe gaza geliyorum
kız bunlar ne
benimkinde 2 tepsi tatlı var tatlımAyy bakmayayım ben kız kocama yazık ayy bak kendi kendime kıyamadım şuan adama hiç baklavası yok benim kocamın ay canımm
Kapı gıcırdasın oynarım, sokakta, evde, arabada, oynayın iyi stres attırıyor :)))))Diyelim yalnızsın acayip oynayasın geldi müzikte var aynanın karşısında oynamazmısın
tatlım senin klip yayınlamazdı amaKlipleriniz güzel olmadı Allah aşkınaChocolita ve nisankralicesi bakın benim elimin değmesi ile 1 numara olurdunuz haftalarca
Erkek güzelleri senin barda tanıştığın kişi
Benim eşim biliyor zenci ve melez hayranlığımı küçük ken pazar açılmıştı semtimizde orada alçıdan zenci bebek aldırmıştım anneme ilkokula Bile gitmiyordum 1989-1990 arası düşünün hep şey derdim evleneceğim insan simsiyah olucak siyah Bile kahverengi olucak diyeAyy bakmayayım ben kız kocama yazık ayy bak kendi kendime kıyamadım şuan adama hiç baklavası yok benim kocamın ay canımm
Biz belki yağlı göbekleri sexy buluyoruz dimi kraliçembenimkinde 2 tepsi tatlı var tatlımama meşhur türk erkeği göbeği
Klipp hmmm dusuniyiiim ..Hoş geldin şekerim seni de kucaklayayımhemen senin de klibini öğrenmek istiyorumm :) fantastik colorum
evet tatlım en güzeliBiz belki yağlı göbekleri sexy buluyoruz dimi kraliçem
Boşver olsun bırak öylebenimkinde 2 tepsi tatlı var tatlımama meşhur türk erkeği göbeği
Ooh yardır muneeKapı gıcırdasın oynarım, sokakta, evde, arabada, oynayın iyi stres attırıyor :)))))
mune aplaa sende bi klip çek bakalımKapı gıcırdasın oynarım, sokakta, evde, arabada, oynayın iyi stres attırıyor :)))))
Aynen abla bende öyle Ankaralı Namık rahmetli buraya geldiğinde hep giderdimKapı gıcırdasın oynarım, sokakta, evde, arabada, oynayın iyi stres attırıyor :)))))
Ne güzel işte bütün herkes beni konuşurdutatlım senin klip yayınlamazdı amaveya +18 diye geçerdi
Vaay çok iyiKlipp hmmm dusuniyiiim ..
Cekersem rockk soyler cekerdiim.elimde elektro gitariimm kendimi parcalarcasina calarr bi yandandaa sarkimi soylerdiiimm
Meselaa hangi sarkii olsunn hmmmm..
Kiz en guzel,en hafif giysisini giymiisss
Oglan renkli bi dunya boyamiisss
Kapkaraa kapilaarr
Sormuslar onlaraaa..
Ayip olmazmiii bu isler o kadar kolay miiii
HahahahahahahaaOoh yardır muneekalçaları boşuna mı şişirdik yedik de yedikk
Vaay çok iyigerçek color ortaya çıktı rock söylemenin havasıda bir başka sende sert seviyorsun
Sizin klip erkeklerini görünce korktum siz çekin ben izleyeyimmune aplaa sende bi klip çek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?