- 30 Ocak 2017
- 12.610
- 193.420
Rica ederimmyok kız öyle değilim ama neyse teşekkür ediyorum yinede ❤♡❤♡❤♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimmyok kız öyle değilim ama neyse teşekkür ediyorum yinede ❤♡❤♡❤♡
2 saattir düşünüyor ondan ateşli kanlı bir şey bekliyorumKaPrisLiPazen senin klibin nasıl olurdu kız :)
En değişik klipler kovalardan çıkar aslında :)İşte çılgınca kim cesaret edrr buna...brn tabi ki
Çık olmaz elbisemde pembe renk ben renklerin gücüne inanıyorum eşime ne zaman masum rolü yapmak istesem pembe giyerimHmm şimdi çözdüm :)) benim klibimde kadın çol güçlü :) kendine güveni tam topuklularla tak tak gidiyor amaca odaklı
kız nişanlımla niye ayrıldık ki kıznisankralicesi doğru anladım denizin altında düğün çık olmaz bak şimdi sen ve nişanlın kumsalda evlenmeyi düşünüyorsunuz bir otel kiralıyorsunuz butik bir otel Maldiv adalarında aynı filmlerdeki gibi birşey bütün organizasyon oluyor 1 ay önce gidiyorsunuz Nişanlın ile neyse orada düğün stresi ile nişanlınla aranız bozuluyor o gece klüplerinde takılıyor sen sneack barda (havuz bar) orada melez saçları uzun rastalı uzun saçlı beyaz atlet ve keten pantolonlu barmen ile dertleşiyorsun ama ona karşı hislerin değişiyor neyse nişanlın bir gece öncesinden bekarlığa veda partisinde seni aldatıyor sen düğün günü öğreniyorsun sonra oradan hızla kaçarken o melez saçları uzun rastalı melez beyaz atı ile geliyor seni arkasına atıyor ve uzaklaşıyorsunuz
İlk önce Serdar ortaç kesinlikle olurdu)))KaPrisLiPazen senin klibin nasıl olurdu kız :)
Masum "rolü" yalnız kız miyavv suçlusunnnnÇık olmaz elbisemde pembe renk ben renklerin gücüne inanıyorum eşime ne zaman masum rolü yapmak istesem pembe giyerim
Uzun ilişki sonrası sıkılma zaten seni eskisi gibi önemsemiyordu sende bardaki melezle takılıyordun dur resim atayım bu adama hayır denir mikız nişanlımla niye ayrıldık ki kız
Olsun klip klipdir :) dans eder misin normaldeİlk önce Serdar ortaç kesinlikle olurdu)))
Sonra bı sürü sokak dansçısı ve ben:))
Benimki klasik bir klip yavv
hahah dans diyorsun yani :)İlk önce Serdar ortaç kesinlikle olurdu)))
Sonra bı sürü sokak dansçısı ve ben:))
Benimki klasik bir klip yavv
hahah deliUzun ilişki sonrası sıkılma zaten seni eskisi gibi önemsemiyordu sende bardaki melezle takılıyordun dur resim atayım bu adama hayır denir mi
İlk ve son olarak kendi düğünümde oynadım:))))Olsun klip klipdir :) dans eder misin normalde
Parmakk kaldirdiiiimmmEtiket deneme 1-2 deneme
Miyav_su , @Vind, @_heidi_ , nisankralicesi , @guiding88, @JustPeace, @Laale, Colorayzn , @Sonsuzaskkk, Chocolita .
Etiketleme bildirimi gelen parmak kaldırsın
Diyelim yalnızsın acayip oynayasın geldi müzikte var aynanın karşısında oynamazmısınİlk ve son olarak kendi düğünümde oynadım:))))
Oynayani severim ama oynamam:)))
Hoş geldin şekerim seni de kucaklayayım hemen senin de klibini öğrenmek istiyorumm :) fantastik colorumParmakk kaldirdiiiimmm
Diyelim yalnızsın acayip oynayasın geldi müzikte var aynanın karşısında oynamazmısın [/QUOTE
Eh arada:)))
kız sen öyle dedikçe gaza geliyorum
kız bunlar neAllah aşkına bu erkeklere hayır denir mi