- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
kız ama ben demiştim ilk Miyav_su nun yaptığı klip yayınlamaz diyeNiye sizin kliplere değişiklik yaptım olmadı mı güzel oldu o değilde iyi tanımışsın beni çok şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ama ben demiştim ilk Miyav_su nun yaptığı klip yayınlamaz diyeNiye sizin kliplere değişiklik yaptım olmadı mı güzel oldu o değilde iyi tanımışsın beni çok şaşırdım
O kadar değil aslında sanırım hayal dünyam geniş bu tarz şeyler hiç düşünmemiştim bende şaşırdım sizlere senaryo yazınca bu kadar kendimden tahmin etmiyordumzaten öyledi tatlım biz Miyav_su yun eline su dökemeyiz o derece kendimden utandım valla
hahah içinde potansiyel varmış demek ki tatlımO kadar değil aslında sanırım hayal dünyam geniş bu tarz şeyler hiç düşünmemiştim bende şaşırdım sizlere senaryo yazınca bu kadar kendimden tahmin etmiyordum
He sende dedin doğru vay anam vay ben ne kadar ateşli bir kadın olmuşum gerçekte görseniz beni sıradan bir insanım şoka girersiniz Emin'im bu mu yazan kadın diyekız ama ben demiştim ilk Miyav_su nun yaptığı klip yayınlamaz diye
Keşke görüşebilen iki yakın arkadaş olabilseydik konuşacağımız çok şey olurdu :)) günümüze bu kadar frapanlık fazla geliyor izlemesi bile garip oluyor :) ama bu tarz videoları beğenen bir kadın dişiliğine aşıktır :)Niye sizin kliplere değişiklik yaptım olmadı mı güzel oldu o değilde iyi tanımışsın beni çok şaşırdım
Hahaha kizima asiliyorum simdiden ama ileride beraber cosucazDüşünsene ayağında bebek, elinde biberon saçın başın dağılmış. Altında rahat diye babaanne donu arkadaşının telefonunda en sevdiğin rock müzik çalıyor sen birde çığlııkkkkk gözler pörtlekk "Kızzzz enn güzel giysi seniinnnnnöööğ" öyle açız
Mesele zaten içimizdeki kadını yansıtmak :) iyi ki açmışım konuyu güzel oldu :) hayal dünyalarımız bizi anlatıyor. Bende pijamamla gayet sıradan bir insanım aslındaHe sende dedin doğru vay anam vay ben ne kadar ateşli bir kadın olmuşum gerçekte görseniz beni sıradan bir insanım şoka girersiniz Emin'im bu mu yazan kadın diye
Evet o potansiyel dışarıya çıktı nedense ben hiç görmemişimhahah içinde potansiyel varmış demek ki tatlım
hahaha kız burdan çok ateşli bir hatun olarak düşündürüyorsunHe sende dedin doğru vay anam vay ben ne kadar ateşli bir kadın olmuşum gerçekte görseniz beni sıradan bir insanım şoka girersiniz Emin'im bu mu yazan kadın diye
hahaha deliKeşke görüşebilen iki yakın arkadaş olabilseydik konuşacağımız çok şey olurdu :)) günümüze bu kadar frapanlık fazla geliyor izlemesi bile garip oluyor :) ama bu tarz videoları beğenen bir kadın dişiliğine aşıktır :)
Chocolita ya teşekkür ediyoruz bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacakEvet o potansiyel dışarıya çıktı nedense ben hiç görmemişim
Bende coşmak için oğlumun büyümesini bekliyorum biraz aklı ersin bana eşlik etsinHahaha kizima asiliyorum simdiden ama ileride beraber cosucaz
AjajajajjajajjajajahahahahChocolita ya teşekkür ediyoruz bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
hahah benim düşüncemde olan birisi ❤♡❤♡❤♡romantık olurdu
gün batımına karsı sahılde yuruyorken sakin sakin mırıldanma ...
sonraa...
bı anda cılgınca lahmacunlar kebaplar bı anda halay bası falan ahoo ahoo lilililiilili
Keşke Canım orası öyle bu kadın fazla çoşkulu benim beğendim tarz Retro 1960&1970 modası rockabilly tarzı zaman makinesi olsaydı o zamana giderdim ben bütün yerli ve yabancı siyah beyaz filmleri izlemiş bir insanım ne bileyim geçmişi seviyorum anıları falan filanKeşke görüşebilen iki yakın arkadaş olabilseydik konuşacağımız çok şey olurdu :)) günümüze bu kadar frapanlık fazla geliyor izlemesi bile garip oluyor :) ama bu tarz videoları beğenen bir kadın dişiliğine aşıktır :)
Ahahah ee kimiside midesiyle düşünür bari karnımız doysun dimi ahahahromantık olurdu
gün batımına karsı sahılde yuruyorken sakin sakin mırıldanma ...
sonraa...
bı anda cılgınca lahmacunlar kebaplar bı anda halay bası falan ahoo ahoo lilililiilili
Şuan bende öyleyim Canım ev moduMesele zaten içimizdeki kadını yansıtmak :) iyi ki açmışım konuyu güzel oldu :) hayal dünyalarımız bizi anlatıyor. Bende pijamamla gayet sıradan bir insanım aslında
galiba herkes pijamalarıyla yazıyorŞuan bende öyleyim Canım ev modu
Valla ben pijamalarimi giydim kahvemi yaptım sizi okuyorum:)))galiba herkes pijamalarıyla yazıyor
En azından bir kapatıcı falan süreyim hanımlar eşim gelir şimdi kapatmadan olmuyorr gözaltlarım hortlak gibigaliba herkes pijamalarıyla yazıyor