- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
hahah hayaller çikolatanın miyav suyun attığı klipler hayatlar evde pijamayla oturmakValla ben pijamalarimi giydim kahvemi yaptım sizi okuyorum:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah hayaller çikolatanın miyav suyun attığı klipler hayatlar evde pijamayla oturmakValla ben pijamalarimi giydim kahvemi yaptım sizi okuyorum:)))
Benim altımda dantelli şort üstümde askılı morlu kelebekli dantelli askılı üstünde de koyu mor saten gecelik üstü vargaliba herkes pijamalarıyla yazıyor
kız kendi hayatını bile değiştirdin yaniEn azından bir kapatıcı falan süreyim hanımlar eşim gelir şimdi kapatmadan olmuyorr gözaltlarım hortlak gibi
Aynen yaa:))))hahah hayaller çikolatanın miyav suyun attığı klipler hayatlar evde pijamayla oturmak
kız pijamadan ne ara geçtinBenim altımda dantelli şort üstümde askılı morlu kelebekli dantelli askılı üstünde de koyu mor saten gecelik üstü var
Bende etkilendim bak adam gelmek üzeredirkız kendi hayatını bile değiştirdin yani
hahaha ben sedaya bakmıştım ama kendisi nerede diyeBende etkilendim bak adam gelmek üzeredir
Bende bı saçımı tarayayım:)))
Kliplerden birini açayım eşim eve girerken
Adam yanlış geldim diye geri çıkar
Chocolita hazırlanmaya gitti galibaBende etkilendim bak adam gelmek üzeredir
Bende bı saçımı tarayayım:)))
Kliplerden birini açayım eşim eve girerken
Adam yanlış geldim diye geri çıkar
Ben ve pijama kız yaz geldikız pijamadan ne ara geçtin
Der vallahi:))hahaha ben sedaya bakmıştım ama kendisi nerede diye
ay benim koca geldi ki
Sanırsam iyi oldu çoştu bende çoştum yarın gecelik alıcam kırmızı ve pudra rengindeChocolita hazırlanmaya gitti galiba
kız senin herif başka şehirdeydi değil miBen ve pijama kız yaz geldi
hahah vardır kız biraz büyük bedeniDer vallahi:))
Şu Rus kostümündende olsaydı battal bedeninden
Başka şehirde o gelince farklı olanlar var onları giyorum yanlız bugün bülbül gibi öttümkız senin herif başka şehirdeydi değil mi
hahah vardır kız biraz büyük bedeni
senin herifte der miyavım nerde geri getirin diye ciddi ciddi gitti ya çikolataBaşka şehirde o gelince farklı olanlar var onları giyorum yanlız bugün bülbül gibi öttüm
O mu gelse bile cezalı beni çok üzdü çünküsenin herifte der miyavım nerde geri getirin diye ciddi ciddi gitti ya çikolata
Sakın gelme @JustPeace ben yandım sen yanma@JustPeace kız gel sende bi klip çek
niye kızO mu gelse bile cezalı beni çok üzdü çünkü
kız bide bekar keşke çağırmasaydımSakın gelme @JustPeace ben yandım sen yanma
İşte boşver sadece çok ama çok kızdım felaket derecedeniye kız
kız bide bekar keşke çağırmasaydım