- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
hahah hayaller çikolatanın miyav suyun attığı klipler hayatlar evde pijamayla oturmakValla ben pijamalarimi giydim kahvemi yaptım sizi okuyorum:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah hayaller çikolatanın miyav suyun attığı klipler hayatlar evde pijamayla oturmakValla ben pijamalarimi giydim kahvemi yaptım sizi okuyorum:)))
Benim altımda dantelli şort üstümde askılı morlu kelebekli dantelli askılı üstünde de koyu mor saten gecelik üstü vargaliba herkes pijamalarıyla yazıyor![]()
kız kendi hayatını bile değiştirdin yaniEn azından bir kapatıcı falan süreyim hanımlar eşim gelir şimdikapatmadan olmuyorr gözaltlarım hortlak gibi
Aynen yaa:))))hahah hayaller çikolatanın miyav suyun attığı klipler hayatlar evde pijamayla oturmak![]()
kız pijamadan ne ara geçtinBenim altımda dantelli şort üstümde askılı morlu kelebekli dantelli askılı üstünde de koyu mor saten gecelik üstü var![]()
Bende etkilendim bak adam gelmek üzeredirkız kendi hayatını bile değiştirdin yani![]()
hahahaBende etkilendim bak adam gelmek üzeredir
Bende bı saçımı tarayayım:)))
Kliplerden birini açayım eşim eve girerken
Adam yanlış geldim diye geri çıkar![]()
Bende etkilendim bak adam gelmek üzeredir
Bende bı saçımı tarayayım:)))
Kliplerden birini açayım eşim eve girerken
Adam yanlış geldim diye geri çıkar![]()
Ben ve pijamakız pijamadan ne ara geçtin![]()
Der vallahi:))hahahaben sedaya bakmıştım ama
kendisi nerede diye
ay benim koca geldi ki![]()
Sanırsam
kız senin herif başka şehirdeydi değil miBen ve pijamakız yaz geldi
![]()
hahah vardır kız biraz büyük bedeniDer vallahi:))
Şu Rus kostümündende olsaydı battal bedeninden![]()
Başka şehirde o gelince farklı olanlar var onları giyorum yanlız bugün bülbül gibi öttümkız senin herif başka şehirdeydi değil mi
hahah vardır kız biraz büyük bedeni![]()
senin herifte der miyavım nerde geri getirin diyeBaşka şehirde o gelince farklı olanlar var onları giyorum yanlız bugün bülbül gibi öttüm
O mu gelse bile cezalı beni çok üzdü çünküsenin herifte der miyavım nerde geri getirin diyeciddi ciddi gitti ya çikolata
![]()
Sakın gelme @JustPeace ben yandım sen yanma@JustPeace kız gel sende bi klip çek![]()
niye kızO mu gelse bile cezalı beni çok üzdü çünkü
kız bide bekar keşke çağırmasaydımSakın gelme @JustPeace ben yandım sen yanma
İşte boşver sadece çok ama çok kızdım felaket derecedeniye kız
kız bide bekar keşke çağırmasaydım![]()