- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Ayyy kalbim :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy kalbim :)))
Ayy bakmayayım ben kız kocama yazık ayy bak kendi kendime kıyamadım şuan adama hiç baklavası yok benim kocamın ay canımmAllah aşkına bu erkeklere hayır denir mi
Erkek güzelleri senin barda tanıştığın kişikız sen öyle dedikçe gaza geliyorum
kız bunlar ne
benimkinde 2 tepsi tatlı var tatlım ama meşhur türk erkeği göbeğiAyy bakmayayım ben kız kocama yazık ayy bak kendi kendime kıyamadım şuan adama hiç baklavası yok benim kocamın ay canımm
Kapı gıcırdasın oynarım, sokakta, evde, arabada, oynayın iyi stres attırıyor :)))))Diyelim yalnızsın acayip oynayasın geldi müzikte var aynanın karşısında oynamazmısın
tatlım senin klip yayınlamazdı ama veya +18 diye geçerdiKlipleriniz güzel olmadı Allah aşkına Chocolita ve nisankralicesi bakın benim elimin değmesi ile 1 numara olurdunuz haftalarca
Erkek güzelleri senin barda tanıştığın kişi
Benim eşim biliyor zenci ve melez hayranlığımı küçük ken pazar açılmıştı semtimizde orada alçıdan zenci bebek aldırmıştım anneme ilkokula Bile gitmiyordum 1989-1990 arası düşünün hep şey derdim evleneceğim insan simsiyah olucak siyah Bile kahverengi olucak diyeAyy bakmayayım ben kız kocama yazık ayy bak kendi kendime kıyamadım şuan adama hiç baklavası yok benim kocamın ay canımm
Biz belki yağlı göbekleri sexy buluyoruz dimi kraliçembenimkinde 2 tepsi tatlı var tatlım ama meşhur türk erkeği göbeği
Klipp hmmm dusuniyiiim ..Hoş geldin şekerim seni de kucaklayayım hemen senin de klibini öğrenmek istiyorumm :) fantastik colorum
evet tatlım en güzeli ❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡Biz belki yağlı göbekleri sexy buluyoruz dimi kraliçem
Boşver olsun bırak öylebenimkinde 2 tepsi tatlı var tatlım ama meşhur türk erkeği göbeği
Ooh yardır munee kalçaları boşuna mı şişirdik yedik de yedikkKapı gıcırdasın oynarım, sokakta, evde, arabada, oynayın iyi stres attırıyor :)))))
mune aplaa sende bi klip çek bakalımKapı gıcırdasın oynarım, sokakta, evde, arabada, oynayın iyi stres attırıyor :)))))
Aynen abla bende öyle Ankaralı Namık rahmetli buraya geldiğinde hep giderdimKapı gıcırdasın oynarım, sokakta, evde, arabada, oynayın iyi stres attırıyor :)))))
Ne güzel işte bütün herkes beni konuşurdutatlım senin klip yayınlamazdı ama veya +18 diye geçerdi
Vaay çok iyi gerçek color ortaya çıktı rock söylemenin havasıda bir başka sende sert seviyorsunKlipp hmmm dusuniyiiim ..
Cekersem rockk soyler cekerdiim.elimde elektro gitariimm kendimi parcalarcasina calarr bi yandandaa sarkimi soylerdiiimm
Meselaa hangi sarkii olsunn hmmmm..
Kiz en guzel,en hafif giysisini giymiisss
Oglan renkli bi dunya boyamiisss
Kapkaraa kapilaarr
Sormuslar onlaraaa..
Ayip olmazmiii bu isler o kadar kolay miiii
HahahahahahahaaOoh yardır munee kalçaları boşuna mı şişirdik yedik de yedikk
Vaay çok iyi gerçek color ortaya çıktı rock söylemenin havasıda bir başka sende sert seviyorsun
Sizin klip erkeklerini görünce korktum siz çekin ben izleyeyimmune aplaa sende bi klip çek bakalım