Kahve içmek için yani ne biliyim böyle bir alışkanlık oldu bende çocuktan sonraNasıl yani, hergun anneni yardım etmesi için mi çağırıyorsun yoksa oturmak, kahve içmek iicin falan mı? Her işimi yapiyorum demişsin ya ondan kafam karıştı,annen de gelmek istemediğini belli ediyormus işlerini yapabiliyorsan acil bir durum yoksa neden çağırıyorsun, ne yapıyorsunuz ki ?
Annen çok memnun değilse neden geliyor diyeceğim ama seni kırmak istemiyor muhtemelen,bir gün anneni çağırma ve önceki günden plan yap,atıyorum ekstra bir iş çıkar kendine ya da dışarı çık hani fırsat olmasın, hiç denemedin miKahve içmek için yani ne biliyim böyle bir alışkanlık oldu bende çocuktan sonra
Annesi de kiyamadığı icin geliyordur diyeceğim de nerden tutsam elimde kalıyor konu.Annenizi her gun iş yaptirmak, bebege baktirmak icin çağırıyorsanız cok buyuk haksizlik ediyorsunuz.
Nihayetinde bebek yapmaya siz karar verdiniz. Sonuçlarını anneniz çekmemeli.
Tabii ki ara ara çağırın, o da davetsiz gelir belki. Ama her gün her gün olur mu? Kışın ortasinda bir de.
Çevreden izlenimim bebiş olduktan sonra bir çok kadın anneye düşüyor. Bu durum sadece size özgü değil. Ayrıca diğer konularda saptamalarınız iyi bişey kendinizi az çok fark ediyorsunuz ve bunların üzerine gide gide siz aşabilirsiniz.Kızlar 6 aylık bir bebeğim var çok şükür bebeğim ev temizliği yemek hatta günlük makyaj vs. Herseye yetebiliyorum aslında. Ama illa her gün annemi çağırıyorum farkındayım söylemese de evlerimiz uzak ve her gün gelmekten rahatsız oluyor yoruluyor. Ayrıca annemde olsa herkesin kendi evi düzeni var. Ama yok illa her gün annem annem değilse bir başka yakınımı çağırıyorum. Eve bir ekmek alsam annemle paylaşıyorum tamamen kendi alışkanlıgım olarak. Sanki evli değil de hala aynı evde yaşayan küçük kız gibi hissediyorum kendimi. Böylece bende kendimi hala küçük çocuk gibi görüp başka şeylere sarıyorum özgüvenim azalıyor. Yani yaptığım yemekten tutun nevresim degistirdigime kadar söylüyorum saçma bir alışkanlık haline geldi bende. Yanlış anlamayın tabiki annem ama yok yani ben istiyorum ki kendi halimde olayım annemle haftada 1 görürsem de olur yani bağımlı olmayayim kendimi çekip cevirebileyim. Artık böyle olmak istiyorum ama bana fikir verin yani ben kendimi hala küçük çocuk gibi hissediyorum ben artık evli çocuklu kadın olmanın sorumluluğunu alıp bu şekilde davranmak istiyorum
Ben de ilk erken evlenmis, 20lerin basinda, her seyin altindan kolay kalkamiyor, annesi de o yuzden kiyamiyor sandim. Konu sahibi 30 yasinda.Annesi de kiyamadığı icin geliyordur diyeceğim de nerden tutsam elimde kalıyor konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?