- 5 Ekim 2020
- 13.592
- 36.447
- 548
- 36
İlk 4 ay annemde kaldım bebekten sonra. Eve döndüğümde de yanımda hep birilerini istedim. Ki ben aşırı özgür biriyim. Lohusalık kaygı veriyor insana. Geçiyor merak etme:)Kahve içmek için yani ne biliyim böyle bir alışkanlık oldu bende çocuktan sonra
e farkındasınız ıste ? yaptıklarınızı yapmayıverın o zaman sorun cozulurKızlar 6 aylık bir bebeğim var çok şükür bebeğim ev temizliği yemek hatta günlük makyaj vs. Herseye yetebiliyorum aslında. Ama illa her gün annemi çağırıyorum farkındayım söylemese de evlerimiz uzak ve her gün gelmekten rahatsız oluyor yoruluyor. Ayrıca annemde olsa herkesin kendi evi düzeni var. Ama yok illa her gün annem annem değilse bir başka yakınımı çağırıyorum. Eve bir ekmek alsam annemle paylaşıyorum tamamen kendi alışkanlıgım olarak. Sanki evli değil de hala aynı evde yaşayan küçük kız gibi hissediyorum kendimi. Böylece bende kendimi hala küçük çocuk gibi görüp başka şeylere sarıyorum özgüvenim azalıyor. Yani yaptığım yemekten tutun nevresim degistirdigime kadar söylüyorum saçma bir alışkanlık haline geldi bende. Yanlış anlamayın tabiki annem ama yok yani ben istiyorum ki kendi halimde olayım annemle haftada 1 görürsem de olur yani bağımlı olmayayim kendimi çekip cevirebileyim. Artık böyle olmak istiyorum ama bana fikir verin yani ben kendimi hala küçük çocuk gibi hissediyorum ben artık evli çocuklu kadın olmanın sorumluluğunu alıp bu şekilde davranmak istiyorum
Ama Esra hanfendicim ben çok özgür kadındım. Annem de hiç bağımlı falan yapmadı , ama doğumdan sonra berbat bir hale geldim. Aciz bir kadın gibiydim. Dileniyordum resmenAnneniz de sizi böyle kendine bağımlı yetiştirmiş belli ki. Var böyle insanlar, çocukları etrafından ayrılsın istemiyorlar. Beş dakikalık bir kahve için her gün gidilir mi? Ya da ne olursa olsun yani çok saçma. Kusura bakmayın benim etrafımda da var sizin gibi annesinden ayrılamayanlar, eşleri dahil herkes şikayetçi ama en ufak uyarıda ağlayarak anne gel beni al moduna girdiklerinden kimse ses çıkarmıyor artık. ( ailemden birileri o sebeple çok net yazdım)
Ama Esra hanfendicim ben çok özgür kadındım. Annem de hiç bağımlı falan yapmadı , ama doğumdan sonra berbat bir hale geldim. Aciz bir kadın gibiydim. Dileniyordum resmenEn son annem bana geldi onun da psikolociyi çökerttim hxhshsh sonra düzeldim
Konu sahibi birinin psikolociyi çökert
Yaşayan anlar panpaBen annemle anlaşamazdım bilebebeyle beraber işler değişti valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?