- 10 Mart 2016
- 206
- 145
- 23
- 36
- Konu Sahibi Mihribantje
-
Evet ama yeni okulumda elbette beni taniyan insanlar olucak bana sorsalar hani ismin Mihribandi falan onlara nedicem
Anladim. Ama ben bunu ilk basta ana okuluna gitigimde yapacaktim ama ozaman daha anlamiyordum. Onlar onceden bunu yapmislar bile ama ben simdi yapmak istiyorumturkiyede yasiyorum cnm yasadigim cevreyi kast ettim. cok var daha ornekleri. adamin adi şaban ama şenol diyorlar .kizin adi nergiz ama elif adini kullanio. yani kimlikte yazsin yazmasin kullanan cok var
coguda evlenince deistirdi yasadigi cevrede yani.. sende simdi yapabilirsin bunu ama aileninde bilmesi lazim yaniAnladim. Ama ben bunu ilk basta ana okuluna gitigimde yapacaktim ama ozaman daha anlamiyordum. Onlar onceden bunu yapmislar bile ama ben simdi yapmak istiyorum
Anladim. Ama ben bunu ilk basta ana okuluna gitigimde yapacaktim ama ozaman daha anlamiyordum. Onlar onceden bunu yapmislar bile ama ben simdi yapmak istiyorum
19 yasima girdim yeni. Evet bende demek istiyorum ikinci ismimi elif kullaniyorum ama ozaman yalan soylemis olurum cunku bakarsan burdaki bazi arkadaslar demiski elifin ikinci ismini oldugunu soylersen yalan soylemis olursun cunku kimliginde yazmiyorşimdi kaç yaşındasın ki .. yani bu olay çat diye çözülmez kendin çözmek istersen insanlara artık ikinci ismim olan elifi kullanıyorum dersin bir zaman sonra herkes alışır.. Anaokuluna dönemeyeceğine göre.. şuan da 75 yaşında da değilsin herhalde..
cesaret edemiyorsun herhalde ..
19 yasima girdim yeni. Evet bende demek istiyorum ikinci ismimi elif kullaniyorum ama ozaman yalan soylemis olurum cunku bakarsan burdaki bazi arkadaslar demiski elifin ikinci ismini oldugunu soylersen yalan soylemis olursun cunku kimliginde yazmiyor
Ya kusura bakmayin. Ozurdilerimsevmediğin isminle hayatına devam et o zaman canım ne diyim.. adını değiştiremezsin elif dersen yalancı olursun evet ... Herekese yalan söylediğin yazar alnında mihirbanı kabullen başka çaren yok sevmiyorsan sevmiyorsun anan baban koymuş bi kere yapcak bir şey yok kimseyi kandırma ..
bunları duymak istedin herhalde... iyi günler.
İsmi güzelleştiren kişinin kendisidir bence. Yani aslında ilk tanışma faslında falan isim önemli yoksa ismin hiç bir önemi yok. Yani çok önemli değil. eskiden sibel ismini çok severdim nedendir bilmem ama aşırı seviyodum. sonra orta okulda sınıfımızda bi kız vardı ismi sibeldi kız çok pis garip bi kızdı o yüzden sibel isminden nefret ettim. İsmi pakize olup çok sevdiğim insan da oldu.Kötü bir isim değil, ben tercih etmezdim ama bazı kızlara çok yakışıyor. Önemli olan sizin beğenip beğenmemeniz. Mutlu olmayabilirsiniz, insanlar size Elif diye seslenince mutlu olacaksanız kendinizi Elif gibi hissediyorsunuzdur. O zaman o ismi ekletin.
Doğrudur. Bazıları kendine alaturka isimleri çok güzel yakıştırıyor.İsmi güzelleştiren kişinin kendisidir bence. Yani aslında ilk tanışma faslında falan isim önemli yoksa ismin hiç bir önemi yok. Yani çok önemli değil. eskiden sibel ismini çok severdim nedendir bilmem ama aşırı seviyodum. sonra orta okulda sınıfımızda bi kız vardı ismi sibeldi kız çok pis garip bi kızdı o yüzden sibel isminden nefret ettim. İsmi pakize olup çok sevdiğim insan da oldu.
Ben cok kafama taktim. Ozguvensizliktenmi sence?İsmi güzelleştiren kişinin kendisidir bence. Yani aslında ilk tanışma faslında falan isim önemli yoksa ismin hiç bir önemi yok. Yani çok önemli değil. eskiden sibel ismini çok severdim nedendir bilmem ama aşırı seviyodum. sonra orta okulda sınıfımızda bi kız vardı ismi sibeldi kız çok pis garip bi kızdı o yüzden sibel isminden nefret ettim. İsmi pakize olup çok sevdiğim insan da oldu.
Tamamiyle degisitmek istemiyorum sonucta babam koydu ismimi zaten bu isim olayi hosuna gitmemisti saygisizlik olmasin. Ama Elifi ikinci isim olarak ekletecem kimligimi. Ikisinide kullanirim ama yeni okulumda Elif kullanmak istiyorum. cesaretim yok ama
Pisman olucagimdan korkuyorun ama yapacam kendim icinCesaret edemeyecek bi durum değil ki bu.. Kendini kötüye şartlama, ilk adımı atarsan devamı gayet güzel gelecek
Tanimiyorum, unlumu gercekteb?Böyle çok insan var isminin ne olduğu değil seni Nasıl hissettirdiği önemli.Beğenmiyorsan değiştir.Ama ünlü Bi takı tasarımcısı var Mihriban diye çevresi mihri diyordu
Insanlar sana nasil tepki verdi peki? Ve ne dediniz insanlsra? Artik ikinci ismimi kullaniyorum dedinizmi?Ilk defa bir konuya yorum yapiyorum. Cunku burdaki bazi yorumlara dayanamadim.
Ben ayni burda bahsedildigi gibi 2. bir isim eklettim. Cok kisa surede hemen alistim. Cok mutluyum keske daha once yapsaymisim. Insanlarin ne dedigine de hic aldirmadim. Ayrica cok kucuk bir ucret ve ufak bir dava ile halloluyor.
Ne gerek var diyen insanlara kulak asmamanizi tavsiye ederim.
mihri diye gir nete sarışın bir bayan sergileri falan oluyorTanimiyorum, unlumu gercekteb?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?