- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
- Konu Sahibi Mihribantje
-
nereden girmişsiniz konuya, okuyunca şok oldum (eleştirmek için değil, hakikaten şok oldum)
Allah korusun
Neye sok oldunuz ki anlamadim benacaba ne demek istedi diye düşündüm düşündüm ta ki sizin mesajı görünce anladım.. yok artık dedim.. aynen ben de şok oldum şu anda.
Neye sok oldunuz ki anlamadim ben
Ben degistirmicem ekletecem. Ama su anda maddi durumum iyi degil bir kac ay veya bir yil sonra bunu yapabilirim. Ama ozaman yalan soylemis olucam eger elif benim ikinci ismim desem cunku daha kimligime ekletmedim..bence aç dava değiştir ismini.
elif gayet güzel bir isim. yalan söylemene de gerek kalmaz.
Tanitirsin neden olmasin ki..Zaten degistirmicem ama Elifi ikinci isim olarak ekletecem ilerde. Ama yeni okulumda kendimi Elif olarak tanitmak istiyorum. Elif ikinci ismim demek istiyorum ama ozaman yalan soylemis olurum demi
Ben alisirim galiba cunku begendigim bir isim. Ama insanlara ne dicegimi bilmiyorum bana deseler hani ismin Mihribandi ya ben ozaman onlara ne dicem. Ben zaten ismimi degistirmicem ben Elifi ikinci isim olarak ekletecemİsmini kısa haliyle kullansan. Mihri gibi... elif derlerse dönüp bakar mısın. Ben alışamam sanırım.
Bu arada benim güzel değil. Ama değiştirmeyi düşünmedim. Çok değiştir diyen oldu. Hatta Lisede bir hoca kendi sevdiği isimle hitap ediyordu.
Yani insanlar beni garip bulmaz demiTanitirsin neden olmasin ki..
senin adi mihriban degilmiydi deseler sende diyceksin ki bana kimse mihriban demiyo.. elif diyolar dersin.. kimliğime öle kaydetmişler felan dersin.. hemde nufüs müdürlüğüne uğraşirsin..
ünv den arkadaşim vardi iki isimliydi fadimeydi digeri adı onu sonradan nufustan çikartmiş tek isim yapmıştı.. sevmiyodu fadime ismini diger adi daha hoştu.
valla iki isimine o yüzden sicak bakmiyorum doğacak bebegime koycaksam.. bunu koyarsan bin kere düşünsün diyorum işte..
ben çok rastliyorum ismi sevmeyenlere felan ama o şekilde sorun olmuyordu..
bişeycik olmaz elif dersin.. o kadar.
Insanlar nasil alismisti? Zor oldumu?Zor olmuyor o kadar ben 5 yıl falan oldu değiştireli sanırım şuan daha da kolaymış. 6 ayda hallolmuştu. Zaten artık elektronik ortamdandüzelince filan sigortayla ayrı ayrı uğraşmıyosun. Gazete ilanına biraz para vermiştim onun dışında birde dava açarken.
Ben iste kafama takiyorum. ve bazilari diyorya annen baban bu ismi sana koydu senin haddine ne bunu nasil degistirirsin falan diyorlar.Bizim sınıfta bi çocuk vardı ismini komple değiştirmişti. eski adını kullanmıyorduk bile.
Bi kız vardı o da ismini yeni tanıştığı insanlara farklı söylüyordu. Kimlikte de değiştirecekti. Bunlar normal şeyler kimse dalga geçmez merak etme
Yabancilar icin zor isim ve kendimde hic begenmiyorumİsmin gayet güzel ama sevmiyosan değiştir karar senin
Evet insanlara ne demi. Yani boyle dusunmem lazimKime ne açıklaması bu ben Elif diyeceksin.
Elif diye seslenilmesini tercih ediyorum göbek adım bu. Bitti.
bişey olmaz ki akrabamdada kimlikteki adini kullanmiyor hiç.. herkes onu Sema diye biliyor kimlikte fatma diye geçiyor.. annesi fatmayi hiç istememiş sema olsun sema diycem demiş öle büyüdü..Yani insanlar beni garip bulmaz demi
Tamamen seni ilgilendiren bir.konu. sadece senin söz hakkın olan bir konuda kimsenin fikrini onemseme ElifcimEvet insanlara ne demi. Yani boyle dusunmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?