Kendi ismini begenmeyip isim ekletmek ve onu kullanmak?

Zor olmuyor o kadar ben 5 yıl falan oldu değiştireli sanırım şuan daha da kolaymış. 6 ayda hallolmuştu. Zaten artık elektronik ortamdandüzelince filan sigortayla ayrı ayrı uğraşmıyosun. Gazete ilanına biraz para vermiştim onun dışında birde dava açarken.

bence aç dava değiştir ismini.
elif gayet güzel bir isim. yalan söylemene de gerek kalmaz.

Neye sok oldunuz ki anlamadim ben

hehe sana şok olmadım ya hu.. hani biri yazmış ya adını değişti 1 yıl kullanamadı diye. acaba ne dedi diye düşünürken vefat ettiğini demiş onu anlayınca şaşırdım. konuya bakış açısı gayet farklı geldi.
bence değiştirebilirsin adını. bu senin en doğal hakkın. elif de gayet güzel bir isim. yalan söyleme boşuna hemen davayı aç.
bir tanıdık vardı kızın adını dursun koymuşlar, sanki hiç isim yokmuş gibi. açtı dava değiştirdi adını.

bence aç dava değiştir ismini.
elif gayet güzel bir isim. yalan söylemene de gerek kalmaz.
Ben degistirmicem ekletecem. Ama su anda maddi durumum iyi degil bir kac ay veya bir yil sonra bunu yapabilirim. Ama ozaman yalan soylemis olucam eger elif benim ikinci ismim desem cunku daha kimligime ekletmedim..

Zaten degistirmicem ama Elifi ikinci isim olarak ekletecem ilerde. Ama yeni okulumda kendimi Elif olarak tanitmak istiyorum. Elif ikinci ismim demek istiyorum ama ozaman yalan soylemis olurum demi
Tanitirsin neden olmasin ki..
senin adi mihriban degilmiydi deseler sende diyceksin ki bana kimse mihriban demiyo.. elif diyolar dersin.. kimliğime öle kaydetmişler felan dersin.. hemde nufüs müdürlüğüne uğraşirsin..
ünv den arkadaşim vardi iki isimliydi fadimeydi digeri adı onu sonradan nufustan çikartmiş tek isim yapmıştı.. sevmiyodu fadime ismini diger adi daha hoştu.
valla iki isimine o yüzden sicak bakmiyorum doğacak bebegime koycaksam.. bunu koyarsan bin kere düşünsün diyorum işte..
ben çok rastliyorum ismi sevmeyenlere felan ama o şekilde sorun olmuyordu..
bişeycik olmaz elif dersin.. o kadar.

İsmini kısa haliyle kullansan. Mihri gibi... elif derlerse dönüp bakar mısın. Ben alışamam sanırım.

Bu arada benim güzel değil. Ama değiştirmeyi düşünmedim. Çok değiştir diyen oldu. Hatta Lisede bir hoca kendi sevdiği isimle hitap ediyordu.

Ben alisirim galiba cunku begendigim bir isim. Ama insanlara ne dicegimi bilmiyorum bana deseler hani ismin Mihribandi ya ben ozaman onlara ne dicem. Ben zaten ismimi degistirmicem ben Elifi ikinci isim olarak ekletecem

Yani insanlar beni garip bulmaz demi

Birazdan kendimi yeni okuluma yazdirmam lazim ama karar veremedim hangi isimle yaziliyim. Mihribanlami yani kendi ismimlemi yoksa Elif, ekletecegim ve begendigim isimlemi. Cok zor cesartim yok sanki

Insanlar nasil alismisti? Zor oldumu?

Bizim sınıfta bi çocuk vardı ismini komple değiştirmişti. eski adını kullanmıyorduk bile.
Bi kız vardı o da ismini yeni tanıştığı insanlara farklı söylüyordu. Kimlikte de değiştirecekti. Bunlar normal şeyler kimse dalga geçmez merak etme

Ben iste kafama takiyorum. ve bazilari diyorya annen baban bu ismi sana koydu senin haddine ne bunu nasil degistirirsin falan diyorlar.

Kime ne açıklaması bu ben Elif diyeceksin.
Elif diye seslenilmesini tercih ediyorum göbek adım bu. Bitti.

Yani insanlar beni garip bulmaz demi
bişey olmaz ki akrabamdada kimlikteki adini kullanmiyor hiç.. herkes onu Sema diye biliyor kimlikte fatma diye geçiyor.. annesi fatmayi hiç istememiş sema olsun sema diycem demiş öle büyüdü..
elif diye tanitirsan öle alışırsan öle gider.. mihribani unutur kimlikte kalir o isim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…