Kendi ismini begenmeyip isim ekletmek ve onu kullanmak?

Ben degistirdim. Ama zaten bana hickimse hicbirzaman degistirdigim ismimle seslenmedi. O yuzden hayatimda pek bir degisiklik olmadi :) ama kafama cok takardim. Iyiki degistirdim.

Am

Üniversitede bir kız geldi üst siniftan ben Gamze dedi hoca yoklama alirken Sabriye dedi bu burdayim dedi.
Sonra teneffuste konuşuyorduk kiz Gamze dedi hoca Sabriye okudu falan diye erkeklerden biri demek ki Gamze sahne adıymış dedi baya gülmüştük.
Bana sarışın yeşil gözlüyüm diye İzmirli misin sen tam İzmir kizlarina benziyorsun yeşil gözlü sarisinsin demişti kız oysa bende ne boy var ne fizik İzmir kizi kim ben kim

İsminiz kötü degil bence takmayın ve isminizi değiştirmeden insanlara yalan söylemeyin

Ama ben ismimi begenmiyorum gercekten. Ne yapmam gerek ozaman. Ben degistirmicem zaten yanliz elifi ikinci isim ekletecem kimligime ilerde ama yazin yeni okula basladigim icin, ikinci ismimi kullaniyorum demek istiyorum. Zaten ekletecem ikinci ismim olucak. Yalinmi soylemis olurum?

Hahah. Ama burda boyle degil yani listede okula kayit oldugun isimle sana sesleniyorlar. Ben zaten gercek ismimi gizlemicem. Elifi kimligime ikinci isim ekletecem ve onu kullanmak istiyorum yani aslinda ikisinide kullanacam ama yeni okulumda ben ikinci ismimi yani elifi kullaniyorum demen istiyorum

Zaten iki isim de senin olduğu için istediğini kullanirsin o zaman kim ne karisir.

Ismizi degistirmeyin, isminizi ozellestitin , ve kendinize ait bir lakap edinin mesela: Mira.
https://en.wiktionary.org/wiki/Mira
https://en.wiktionary.org/wiki/Appendix:Flemish_given_names#M_2

Niye garip olsun ki.
Tanidigim iki kisi mahkemeyle isimlerinin yanina yeni isim ekletti hem o ismi hemde yeni ismi kullaniyorlar.
Ama bence adiniz cok guzel :)

Ben cok kafama taktim. Ozguvensizliktenmi sence?
Bence güvensizlikten falan değil insana bu yaşlarda böyle şeyler olabiliyor. aslını ararsan ben de orta okul lise yıllarımda ismimi değiştireceğim diye tutturmuştum. sonra sibel olayıyla bu fikrimi değiştirip, ismin kişiliğin arkasında kaldığını anladım. çevrendeki insanlara bi bak güzel ismi olup, hiç sevmediğin için isminin ne olduğunun önemi bile olmayanlara. bide sevdiğin değer verdiğin insanlara bi bak isimleri ne olursa olsun gözde ve değerliler değil mi. benim lisede nazmiye diye bi sınıf arkadaşım vardı üniversiteyi kazandı saçı başı kılık kıyafeti değişti. bi gün karşılaştık tanıyamadım aaa nazmiye bu senmisin dedim yanındaki arkadaşı da nazmiye mi yasemin değil mi senin adın dedi. meğer ismini de değişmiş

Belki elifi kimligime ekletsem ve onu kullansam daha mutlu olurum ama pismanda olmak istemiyorum

Belki elifi kimligime ekletsem ve onu kullansam daha mutlu olurum ama pismanda olmak istemiyorum
Valla bana sorarsan ismin çok çok güzel. benim kardeşim kanada da adı ali hocaları garip bi şekilde arliii diyomuş ona, oda gülüp geçiyor eğleniyo hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…