- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
- Konu Sahibi Mihribantje
-
Bunu fazla duymuyorumvalla mihriban bana eliften çok daha güzel geldi
Evet en iyisi oyle yapacamYa canım söylersin elif diye diğer adını soranlara ilk adım Dersin.bi arkadaşın adı döndügül ama herkese gül dedi sadece kimsede döndü kim demedi
Neden seni degistirdigim isminle seslenmediler?Ben degistirdim. Ama zaten bana hickimse hicbirzaman degistirdigim ismimle seslenmedi. O yuzden hayatimda pek bir degisiklik olmadi :) ama kafama cok takardim. Iyiki degistirdim.
İsminiz kötü degil bence takmayın ve isminizi değiştirmeden insanlara yalan söylemeyin[/QUOTE
Ama ben ismimi begenmiyorum gercekten. Ne yapmam gerek ozaman. Ben degistirmicem zaten yanliz elifi ikinci isim ekletecem kimligime ilerde ama yazin yeni okula basladigim icin, ikinci ismimi kullaniyorum demek istiyorum. Zaten ekletecem ikinci ismim olucak. Yalinmi soylemis olurum?
İsminiz kötü degil bence takmayın ve isminizi değiştirmeden insanlara yalan söylemeyin
Hahah. Ama burda boyle degil yani listede okula kayit oldugun isimle sana sesleniyorlar. Ben zaten gercek ismimi gizlemicem. Elifi kimligime ikinci isim ekletecem ve onu kullanmak istiyorum yani aslinda ikisinide kullanacam ama yeni okulumda ben ikinci ismimi yani elifi kullaniyorum demen istiyorumÜniversitede bir kız geldi üst siniftan ben Gamze dedi hoca yoklama alirken Sabriye dedi bu burdayim dedi.
Sonra teneffuste konuşuyorduk kiz Gamze dedi hoca Sabriye okudu falan diye erkeklerden biri demek ki Gamze sahne adıymış dedi baya gülmüştük.
Bana sarışın yeşil gözlüyüm diye İzmirli misin sen tam İzmir kizlarina benziyorsun yeşil gözlü sarisinsin demişti kız oysa bende ne boy var ne fizik İzmir kizi kim ben kim
Zaten iki isim de senin olduğu için istediğini kullanirsin o zaman kim ne karisir.Hahah. Ama burda boyle degil yani listede okula kayit oldugun isimle sana sesleniyorlar. Ben zaten gercek ismimi gizlemicem. Elifi kimligime ikinci isim ekletecem ve onu kullanmak istiyorum yani aslinda ikisinide kullanacam ama yeni okulumda ben ikinci ismimi yani elifi kullaniyorum demen istiyorum
Elif gercek ikinci ismim degil. Ben kendim begendim. Ama yani hemen ekletemicem bir kac ay veya bir yil sonraZaten iki isim de senin olduğu için istediğini kullanirsin o zaman kim ne karisir.
Ismizi degistirmeyin, isminizi ozellestitin , ve kendinize ait bir lakap edinin mesela: Mira.Sizce cok garip olurmu bunu yapsam? Artik son kez sorucam.. Benim ismim Mihriban ve bu yasima kadar hic sevmedim. Hollandada yasiyorum bu yuzdende yabancilara zor gelen bir isim ve kendimde begenmiyorum. Yaz tatilinden sonra yeni okula gidecem ve kendimi orda Elif olarak tanitmak istiyorum ve beni taniyan insanlara Elif benim ikinci ismim demek istiyorum. Elif benim gercek ikinci ismim degil ama 1 sene sonra bunu nufusumada kayit etmek istiyorum. Sizce cokmu garip olur bu yaptiklarim? Insanlarin tepkisinden korkuyorum benimle dalga gecerler belki falan. Nolur yardimci olun
Ekletince sonuçta senin ismin olacak. Çok kazma ya kafana gore takil birşey diyen olursa ekleticem dersin o süre içinde.Elif gercek ikinci ismim degil. Ben kendim begendim. Ama yani hemen ekletemicem bir kac ay veya bir yil sonra
Niye garip olsun ki.Sizce cok garip olurmu bunu yapsam? Artik son kez sorucam.. Benim ismim Mihriban ve bu yasima kadar hic sevmedim. Hollandada yasiyorum bu yuzdende yabancilara zor gelen bir isim ve kendimde begenmiyorum. Yaz tatilinden sonra yeni okula gidecem ve kendimi orda Elif olarak tanitmak istiyorum ve beni taniyan insanlara Elif benim ikinci ismim demek istiyorum. Elif benim gercek ikinci ismim degil ama 1 sene sonra bunu nufusumada kayit etmek istiyorum. Sizce cokmu garip olur bu yaptiklarim? Insanlarin tepkisinden korkuyorum benimle dalga gecerler belki falan. Nolur yardimci olun
Mira cok guzel isim :) onu kizima sakliyorummIsmizi degistirmeyin, isminizi ozellestitin , ve kendinize ait bir lakap edinin mesela: Mira.
https://en.wiktionary.org/wiki/Mira
https://en.wiktionary.org/wiki/Appendix:Flemish_given_names#M_2
Bence güvensizlikten falan değil insana bu yaşlarda böyle şeyler olabiliyor. aslını ararsan ben de orta okul lise yıllarımda ismimi değiştireceğim diye tutturmuştum. sonra sibel olayıyla bu fikrimi değiştirip, ismin kişiliğin arkasında kaldığını anladım. çevrendeki insanlara bi bak güzel ismi olup, hiç sevmediğin için isminin ne olduğunun önemi bile olmayanlara. bide sevdiğin değer verdiğin insanlara bi bak isimleri ne olursa olsun gözde ve değerliler değil mi. benim lisede nazmiye diye bi sınıf arkadaşım vardı üniversiteyi kazandı saçı başı kılık kıyafeti değişti. bi gün karşılaştık tanıyamadım aaa nazmiye bu senmisin dedim yanındaki arkadaşı da nazmiye mi yasemin değil mi senin adın dedi. meğer ismini de değişmişBen cok kafama taktim. Ozguvensizliktenmi sence?
Belki elifi kimligime ekletsem ve onu kullansam daha mutlu olurum ama pismanda olmak istemiyorumBence güvensizlikten falan değil insana bu yaşlarda böyle şeyler olabiliyor. aslını ararsan ben de orta okul lise yıllarımda ismimi değiştireceğim diye tutturmuştum. sonra sibel olayıyla bu fikrimi değiştirip, ismin kişiliğin arkasında kaldığını anladım. çevrendeki insanlara bi bak güzel ismi olup, hiç sevmediğin için isminin ne olduğunun önemi bile olmayanlara. bide sevdiğin değer verdiğin insanlara bi bak isimleri ne olursa olsun gözde ve değerliler değil mi. benim lisede nazmiye diye bi sınıf arkadaşım vardı üniversiteyi kazandı saçı başı kılık kıyafeti değişti. bi gün karşılaştık tanıyamadım aaa nazmiye bu senmisin dedim yanındaki arkadaşı da nazmiye mi yasemin değil mi senin adın dedi. meğer ismini de değişmiş
Valla bana sorarsan ismin çok çok güzel. benim kardeşim kanada da adı ali hocaları garip bi şekilde arliii diyomuşBelki elifi kimligime ekletsem ve onu kullansam daha mutlu olurum ama pismanda olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?