• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kararsizim

Kız iyimisin sen adam manyak mı Bedir nedir açılmak ta ne demek ? Sen kapalısın öyle bir yaşamın yokki zaten . İnçe ele sık doku. Zaten kötü bir evlilik yaşamıssın. Boşver ya bekarlıgın tadını çıkar . Gencsın daha bekle hayatına bak
 
Başlamadan bitir..
Adamın niyeti niyet değil.
Sen nasıl güveneceksin bir erkeğe güvenilmemesi gerektiğini tecrübe etmis hiri olarak . Bacim kendine gel aklının karışacak bişeyi yok . Uzak dur .
 
Kapalısınız ve aklınızı karıştıran şey; adamın otel köşelerinde sizinle nikahsız mikahsız bir şekilde gecelemek, vakit geçirmek istemesi değil de onun da işini bırakmayıp çalışacak olması! Sizin bu konularda daha hassas olmanız gerekmiyor mu?
Adamın niyeti sizinle yatıp kalkmak sadece, bunu herkes şıp diye anlamış bir siz anlayamamışsınız.
 
Sağlam evlilikler ve ilişkiler kadının çabalamasıyla değil , erkeğin tırnaklarıyla kazıyarak kadını elde etmesiyle yaşanıyor. Eğer bu kadar kolay elde edilirseniz çok kolay da terkedilirsiniz
 
Sizin hassasiyetlerinize saygi duymayan adamla bir yola çıkmayın.
Size saygi duymuyor oldugunuz gibi kabul etmiyor cok uzulursunuz...
 
Yahu akşam dışarı çıkarken sana kötü gözle bakmasınlar açarsın başını deyince höst diyemedin mi bu densize sen?Bu kadar saf olma lütfen yaşın öyle küçük de değil tecrübesi zde değilsin.Erkeklere karşı net çizgilerin olsun
 
Merhaba arkadaslar,

Bende uzun zamandir takip eden ama bugun profil acip gercekten fikirlere ihtiyacim oldugunu anladim ve katildim araniza.

26 yasindayim. 20 yasinda evlendim ve 22 yasinda 4 sene once eski esimden ayrildim, 4 senedir bekarim. Ayrildigim esim Istanbulda yasiyor, ben Hollandada yasiyorum evlenmeden oncede burda yasiyordum ayrildim ve tekrar geri dondum Hollandaya, Istanbulda tanidigim arkadaslarimla burda arkadasligim devam etti, cogu arkadasimda geri donus yapti. Hollandali bir arkadasim turk biri ile evli ve burda yasiyorlar (Turkiyede evlendiler buraya geri donus yaptilar). Arkadasim esinin kardesinide buraya yanlarina getirmek istiyor ve ben meslegim geregiyle onlara yardimci olma ihtimalim yuksekti ve yardimci oldum. O kisiye istek yaptik ve istanbuldan buraya gelecek bir kac ay icinde. Bu durumlardan dolayi biz tanistik, aslinda daha oncede tanisiyorduk ben Ist. da yasarken birbirimizi bi kac kere gormuslugumuz vardi arkadasimla beraberken. Ve simdi konusmaya basladik sohbetimiz muhabbetimiz var. Benim gecmisimi bundan onceki yasadiklarimi cok iyi biliyor ve ayrilisimin sebebinin de cok agir nedenlerden oldugunuda biliyor hassasligimida biliyor. Ve herseyide kabul ediyor kesinlikle sorun olmadigini soyluyor.. Birbirimizi tanimaya karar verdik, kendisi henuz daha gelmedi Ist. da kaliyor halen. Ve benim oraya onun yanina gelmemi istiyor vakit gecirip birbirimizi daha iyi tanimak icin.
Kararsiz kaldigim nokta su ki; ben ona daha once ifade ettimki Ist. gelmeye korkum var eski esimle tekrar karsilasma korkusu, ve ben kapaliyim bana dedigi su ki kapali halini seviyorum begeniyorum ama eglenmeye gittigimizde acilmani isterim sana degisik bakmasinlar diye. Bu diyisine anlam veremiyorum benimle oyle bir yere gidemiceni bilmesi gerekmiyormu? Ve ayrica ben geldigimde Ist.da onun tanidigi bir Hotelde kalmami istiyor ve daha onceki kiz arkadasiyla kaldigi bir hotelmis. Ve ayrica ben isimi herseyi birakip onun yanina gidecem egerki gidersem onunda isini birakmasi gerekmiyormu bana dedigi ben calismaya devam edecem sen burdaykende aksamlari zaman gecirecez beraber. Ayrica kendisi 28 yasinda.
Eger ben yeni bir sayfa acip onun icin fedakarlik yapacaksam onunda yapmasi gerekmiyormu? Cokmu acele ediyorum tanimak icin? Bu arada birbirimizle daha 1 bucuk aydir gorusuyoruz..
Yada cokmu abartiyorum dusuncelerimle? cok korkuyorum tekrar mutsuz bir yola girecegim diye.. fikirlerinizi bekliyorum ve biraz uzun oldu kusura bakmayin..
ayrıl
 
Bende adamın niyetini iyi bulmadım. SiZ gitmeyin o gelirse görüşürsünüz . SiZe söylediği şeyler mantık dışı.
 
Çok afedersinde açık açık konuşacağım. Adam alemlere akalım elimin altında sevisecek kadın olsunun kibarcasini teklif etmiş sana farkinda mısın?

Gercekten değer veren biri seni değiştirmeye çalışmaz ( gerek karakter gerek dış görünüş ) oldugin gıbı kabul eder. Yaşında küçük değil kanmayın böyle adamlara ya.
 
Yazdıklarınızı bir de başkası yazmış gibi okursanız saçmalığı ve nasıl bir adam olduğunu anlarsınız zaten
 
Çok Afedersin ama seni direk yatağa atmaya çalışıyor. ....
Böyle boş kafalı biriyle muhattap olma allahıni seversen.
 
Benim bır sürü kapalı arkadaşım var gayet iyi evleniyorlar fakat bar tarzı birseyse dediği disco gibi tabiki hoş olmaz.
İşte adam olsa zaten başını aç demez .
Sana katiyen iyi gözle bakmıyor.
Sakın bu adamla bi yola girme çok pişman olursun.
Her boşanmayi sorun etmeyen adam iyi biri diye birşey yok.
Şahsen yaşadım adam geçmişin umrumda değil diyip kullanacağını sandı beni.
Adam gibi birini bul kendine canım
 
Back