Kendi ismini begenmeyip isim ekletmek ve onu kullanmak?

Iste ben malesef insanlarin dusuncelerinden bana tepkilerinden korkuyorum dalga gecicekler belki benle

İsminize neden bu kadar takmışsınız anlam veremiyorum madem çok rahatsızsın eklettir elifi yahu

Sence cokmu kotu ismim.
Kötü bir isim değil, ben tercih etmezdim ama bazı kızlara çok yakışıyor. Önemli olan sizin beğenip beğenmemeniz. Mutlu olmayabilirsiniz, insanlar size Elif diye seslenince mutlu olacaksanız kendinizi Elif gibi hissediyorsunuzdur. O zaman o ismi ekletin.

"Tabiplerde İlaç Yoktur Yarama
Aşk Deyince Ötesini Arama
Her Nesnenin Bir Bitimi Var Ama
Aşka Hudut Çizilmiyor Mihriban

..."

Ne güzel bir isim Mihriban. Aklıma direkt bu türkü geldi. Memnun değilseniz tabii ekletin istediğiniz ismi. Ama ekletene kadar kimseye yalan söylemeyin bence. Sonra daha mahçup durumlara düşebilirsiniz.

Ama yeni okuluma basladigimda elifi kullanmak istiyorum. Simdi ekletemiyorum maddi durumum iyi degil ama ne gibi sorunlar cikabilirki?

Bizim bi hoca vardı yurt dışında doğmuş Türkçe bile bilmiyordu. Adı Şahin ama kimse söyleyemiyor diye Shy demeye başlamış biz de Shy derdik.

Böyle bir şey de deneyebilirsiniz.

Farklı bir isim seçip onu da kullanabilirsiniz mutlu değilseniz öyle yapın bence anormal görünmüyor.

Cok uzun surmezki ekleyene kadar

okulda liste vs yok mu

yani, evde elif deseler olur da resmi kayıt olan okuld aherkes asıl ismini öğrenir

ama benc eolur

bizim bir arkadaş vardı adı Hacer di

lisede aslı olarak tanıtmış kendini herkes öyle demiş arkadaşları yani ama liste vs hocalara göre hacer

Ama ben insanlara nasil aciklama yapacam.. Yani rezil olurum falan oyle dusunuyorum. Elif ekletmek istiyorum iki isimli olacam yani ama su anda fazla param yok bu yuzden simdi ekleyemicem ve yaz tatilinden sonra yeni bir okula basliyacam ve orda Elif kullanmak istiyorum. Insanlar bana senin ismin Mihriban ama? Deseler onlara ne dicem

Kimlikte öyle ama ben bunu kullanıyorum. Bu kadarcık.

Kuzenimin de kimlik ismi başkaydı kullandığı isim başka. Kimse de garipsemedi bi kere sorup geçiyorlarmış.

Hollandada boyle degil. Yani nufusta baska olabilir ve kendine nasil seslenmeni istiyorlarsa oyle dedirtiyorlar yani okula yazildiginda nasil sana hitap etmelerini istiyorsan o ismi kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…