Kendi içimde çözemediğim çelişki bekaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben tek gecelik olaylara bu sebeple karşıyım da. Sevgili olduğun biri zaten hastalığı varsa bilir söyler. Ama kondom korumadığı için özellikle hpv için muayene olmasını isterim.
Hpv testi erkekte pipiye çubuk sokularak yapılıyor. Bunu kabul edecek bir erkek ben tanımadım, bulursanız ne ala...

Hpv testi erkekte pipiye çubuk sokularak yapılıyor. Bunu kabul edecek bir erkek ben tanımadım, bulursanız ne ala...

Böööh içim ürperdi.
Valla şüpheli bir durum varsa yaptırsın. Sağlık raporsuz sevişmem diye bir çizgim yok dediğim gibi.
Ama istemek saçma da değil.
Çok özel konular ama benzer bir şey yaşadım. Bildiğin siğili gördüm. Sonra ya görmeseydim kendimi yedim bitirdim. Ya siğil yapan tür olmasaydı.

Her siğil hpv değil ki. Benim eşimde de bir ara siğil çıktı. Doktora gittik hpv ile alakası yokmuş bulaşıcı bişey de değilmiş. Kryoterapi miydi neydi bişey yaptı düştü gitti.

Yani ne istiyorsanız onu yapmalısınız bence tamamen sizin kararınız sizin hisleriniz düşünceleriniz herkes kendi hayatını yaşamalı. Tartışacak bir şey yok gerçekten de. Kendiniz ne istiyorsanız onu yapmalısınız verilebilecek tek tavsiye bu.

Ratinginiz bol olsun

Her siğil hpv değil ki. Benim eşimde de bir ara siğil çıktı. Doktora gittik hpv ile alakası yokmuş bulaşıcı bişey de değilmiş. Kryoterapi miydi neydi bişey yaptı düştü gitti.

Evet ama benim gördüğüm hpv çıktı. Tedavi oldu. Dondurdu bir sürü ilaç kullandı. Uzun bir süre ilişki yasağı oldu.

Bu yazdıklarınızda bile kendinizi gerekçelendirme ve onaylanma duyguları var gibi geldi bana. Bunlar böyle uzun uzun üstüne konuşulup düşülecek şeyler değil ki. İçinizden gelir yaparsınız gelmiyosa yapmazsınız. Bekareti önemsememek demek değil ki illa evlilik öncesi biriyle ilişki yaşanmalı. Size bu duyguları hiçkimse hiçbi zaman hissettirmeyebilir de. Bence sapla samanı ayırt edin bi önce.

Ben evlenmeden önce cinsellik yaşamadım.
Ancak hic üzerine böyle uzun uzun düşünmedim de..
Şimdi aklimdan gecen ise şu:
Bekaret sizin için mi daha önemli yoksa benim icin mi?
Bu soruyu uzun uzun düşündüm ve bir paradoks olduğuna karar verdim

Harika bir yorum teşekkürler

üzerine felsefe yapacak konu mu kalmadı içinden geliyorsa seviş gelmiyorsa sevişme bu kadar basit

Bu çok spesifik bir durum ve tercih meselesi aile hayatı yetişme tarzı kişilik inanç vs bir çok etmene bağlı olarak değişebilir nasıl hayatınıza yön vermek istiyorsanız öylece yaşayın ve ona göre seçin partnerinizi de .sizin gibi düşünen hisseden biriyle olursanız birbirinizi tamamlamıs olursunuz siz daha çok toplumun bu konudaki çiftestandartına takılmış gibisiniz erkek için bakirlik ve kadın için bakirelik kokusunda hep kadınlar üzerinden bu konu ele alınıyor bu sizi rahatsız etmiş olabilir bu da sizde çelişki yarattı belli ki

Seks bence üzerine bu kdar paragraflar yazılacak yapsam mı yapmasam mı denilecek bir konu değil. Üstünde bu kadar düşünülmesinin sebebi tabular ve ülkemizdeki toplum baskısı. Eğer reşitseniz, yapmak istiyorsanız buna aksi bir dini inancınız da yoksa neden pişman olasınız ki? İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın yeter. Bence yapılmalı, ben yapıyorum, insanlara da yapmasına tavsiye ediyorum. Ama bu beni bağlar sonuçta.

Kimseye tavsiye vermek bana dusmez. O yuzden tavsiye degil de kendi gorusumu soyleyeyim. Ben 26 yaşinda evlendim. O zamana kadar kimseyle birlikteligim olmadi. Iyi ki de olmadi. Bu kendimi nesne gibi başkasina sakladim anlamina gelmiyor. Kendimi Kimsenin 3-5 dakikalik cinsel hazzi olarak gormedigim için oldu. Nitekim ben de bundan sonra belki gormeyeceyim, belki ayrilacagim biri için bu guzel duygularimi harcamak istemedim. Sonuçta her cinsel ilişkide karşi tarafla guçlu bir bağ yaraniyor. Sekse sadece boşalmak gibi bakmayan herkes bundan etkilenir. Sonra evlendigimde eşimde oyleydi eski sevgilimde boyleydi diye dusunmek çok ağirima giderdi. Dini inanciniza karişmam ama benim dini jnancimin yani sira elleriyle bir erkeyin kucağina itselerdi yine de yapmazdim. Çunki benim için cinsellik ön planda degil. Aşk ön planda. Ve aşik olduğum insanin yaninda olmak bile bana yetiyor. Onceleri eşimle ya da başkasiyle oyle bir anim olmadigi için çok mutluyum. Baskasiyla sevismeyen birini nesne, eşya adlandirmak da çok çok yalniş. Çunki konu zar değil. Bazilari zari koruyor anal yoldan oluyor. Ya da burda çokca konu okumuşsundur belki sevgilimle birlikde oldum azacik ilişki oldu zarim bozuldu mu diye dizine doven. O insanlar bakire değil ki. Bakirelik kafada olur. Dusuncede olur. Agizdan, analdan olup zari koruyan sadece zara onem veren, dediginiz gibi nesne grubuna giren insanlar.

kamu spotu gibi olmuş, ne güzel düşünceleriniz var, faydalı bir paylaşım olmuş. güzel tohum attınız beyinlere. bazılarında fidan olur büyür.

Senin bedenin senin kararın elbette. Evet hediye kutusu verir gibi oluyor erkek milletine orası öyle. Asık bile olsam karsımdaki önemsese ayrılırım filan demişsinde o kadar büyükte konusmanı tavsiye etmem. Aşk tutku cok farklı şeyler. O gün gelince anlarsın demek istediğimi. Bu sefer keşkeler sarar zihnini. Cok okuduk zamanında buralarda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…