Kendi içimde çözemediğim çelişki bekaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi Kimsenin 3-5 dakikalik cinsel hazzi olarak gormedigim için oldu.
Ben de bunu anlamıyorum. Biriyle birlikte olsanız sadece karşı taraf mı zevk alacak? Eşinizle birlikte oluyorsunuzdur, evlenmiş olarak sevişmekle sevgili olarak sevişmenin farkı ne sizin için? Sevgiliyken olunca sadece sizi kullanmış mı oluyor karşınızdaki?

Bir de niye 3-5 dakika diyorsunuz yahu, umarım sadece lafın gelişidir de eşinizle ilişkiniz bu kadarcık sürmüyordur .

Son düzenleme:
Düşündüm de 19’dan beri birlikteyiz, ilk gününden beri cinsellik var. 25 yaşındayız, evlenmedik daha. Evliliği bekleseydik 6 yıl ne efso pompişlerden mahrum kalacakmışız
7 saatlik uçuşlardan mahrum kalmayı hangi ana kuzusu, bekaret takıntılı dızzo hakediyor he?

Kadınlar evlenmeden evvel zevk almaz, öğren artık şonu.

Ne yaparsanız yapın kimseyi bağlamaz , tşk
HPV asinizi vurdurun, ilişki yaşayacağınız insanı iyi seçin ,evlenecek öyle ilişki yaşayacaksınız da yine hpv vurdurun

türkiye cinsel açlığın afrikasıdır.

ekşideki şu yazıya tamamen katılıyorum.

iş biz yeni nesile düşüyor. tabularımızı yıkmalıyız ama kadını koruyacak şekilde yapmalıyız bunu. öbür taraftan fuckbuddy, flört işlerinden yine kadınlar en büyük zararı görüyor.

ben camdaki kız gibi büyütüldüm. yıkılmaz düşüncelerim vardı. hayatımın anlamı sevdiceğimle nişanlandım, deneyelim dedik ve dannnn vajinusmusum. bir de delik küçükmüş bende. ama kendi anatomimi bile bilmiyormuşum. doğru bir cinsel eğitim gerek.

platonik aşkın da, vajinusmusun da, erken boşalma ve iktidarsızlığın da nedeni yeterli cinselliğe ulaşamamaktır.

sorularınızın cevabını burada bulabilirsiniz.

Canin sevismek istediğinde dusunmez sevisirsin zaten bosver.

20 yaşında bu konuya bu kadar kafa yoracaginiza size yararı olacak ve sizi gelistirecek konulara kafa yormanizi tavsiye ederim. Eğitim, kariyer, gelecek asıl önemli olanlar bunlar. Eğitim durumunuzu sorma gereği duymadım maalesef

Ondan sonraki cumlemde ben de o guzel duygulari harcamak istemiyorum yazdim. 3-5 dakika sadece lafin gelişisi. Fikirlerimi açik yazdim. Anlaşilmiycak birşey yazmadim bence. Herkese saygim var. Kim kimle ne zaman isterse sevişsin. Herkese mutluluklar

Çelişki nerde gayet netsin bence? Cogu cumlenin altina imzami atarim ama çelişkiyi goremedim.

Hpv cok konusulmus okumadan yaziorum insanlarin belki %70inde var hpv zaten hic test etmeye gerek yok. Testi de cok anlamsiz bi test bi noktadan aliolar ornegi cikio baska yerden aliolar cikmio ve yuz cesidi var biri cikio biri cikmio.

Saygı duyuyorum fakat bu konuda kararınız net olsaydı ve kendinize güvenseydiniz burada onay ihtiyacı duymazdınız. Bundan yola çıkarak, yaşadıktan sonra olumsuz da hissetmeniz olasılıklar arasında. Her şey planlandığı gibi olmuyor malesef :) Bu özel bir durum, kimseyle konuşmadım bile mesela ben, kararım düşüncem belliydi ona göre yaşadım ya da yaşamadım :)

Herkes kendi fikrinde özgürdür tabiki ama sizin bence biraz daha olgunlaşmaya ihtiyacınız varmış gibi geldi bazı şeylerde evet hakkınız var ama bazı şeyleri de olgunlukla düşünüp karar vermeniz gerek pişöan olcagınız şeyler gapmayın adımlar atmayın 3 kere düşün birşey yapmadan önce

Düşüncelerin bu yönde olsaydı çoktan sevişmiştin zaten. Kendine dürüst ol gerisini boşver

Ne saçma bir konu neden okudum yaaa

Düşündüm de 19’dan beri birlikteyiz, ilk gününden beri cinsellik var. 25 yaşındayız, evlenmedik daha. Evliliği bekleseydik 6 yıl ne efso pompişlerden mahrum kalacakmışız
Ben de ilk cinsellik yaşadığım herifle evlendiğimi hayal ettim de resmen hayatım kayarmış. Ayrılınca başka biriyle yaşadığımda, önceki yaşadığım cinsellik değilmiş demiştim. Düşünsene evleniyorsun, kukunu kırmızı kurdelelerle kocişine saklamışsın, adamla yaşadığın şeye değmiyor. Al başına bela. Kıçıkırık t shirti bile denemeden almıyorsun. Her şey cinsellik mi diyenler olacaktır, evet her şey cinsellik valla.

"Erkegin 3-5 dakikalik zevki, erkegin gonlunu hoş etmek, eşim ne zaman istese geri cevirmedim, kadinlik görevi..."

Şunlari forumda goruyorum ara sira ve bu tarz yazan kadinlar bence cinsellik yaşamiyor yani teknik olarak yaşiyor ama ne yasadigini bilmiyor gibi geliyor bana vucudunu ogrenip nasil keyif alacagini bilmiyor belki.
Kafamda canlanan (niye canlaniyor bilmiyorum) kadin dumduz yatiyor, adam gelip 3 dakika fiti fiti tepinip kalkiyor. Sonra kadin tabi bir şey anlamiyor cinsellikten ve bu sadece erkegin zevki herhalde diye dusunuyor.

Kesinlikle haklısınız. Bazı paragraflar nokta atışı. Kendini erkeğine saklamak bana göre de eziklik, kadını yok saymadır. Ama yetiştirme tarzı malesef
Kendini erkeğe saklamak evet eziklik gibi amazaten normalde erkeğinde bakir olması gerekiyor.eğer bu günahsa dinen diyelim erkeğede Günah ama işte o yılllar öncelere dayanan o yanlışlar kadınların ezilmesi konu.Yani kadın yaparsa namussuz erkeğin elinin kiri olarak gösterilmesi asıl düğüm bu.Zaten bi erkekte evleneceği karısına saklamalı kendini zina her iki tarafa da günah..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…