- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili KK dostlar, Eşimin ailesi ile uzak oturuyoruz. Kapıdan kapıya otobüsle 16 saat, uçakla 6 saat sürüyor mesafe. Hal böyle olunca biz onlara gittiğimizde ve onlar bize geldiğinde en az 1 ay kalınıyor. Onlar bize senede bir kez gelir, biz ise senede en az bir iki kez gideriz. Eşimin ailesini seviyorum. Çok iyi insanlar ve iyi geçiniyoruz. Ne var ki biz onların yanına gittiğimizde eşim bir türlü dönmek istemez. Uzun kalmak ister. Kv ve kp yaşlı insanlar, sağlıkları da çok iyi değil, dolayısıyla engel olmak istemiyorum ama ne kadar iyi olursak olalım sonuçta iki tarafın da düzeni bozuluyor. Benim işlerim aksıyor, eşimin işleri aksıyor (serbest çalışıyoruz, emeklilik için yaşı bekliyoruz) Evimizde 4 kedi var ve komşu bakıyor. Yazlıkta aşırı fırtına ve yağmurdan ötürü çatı akmış, parkeler şişmiş, duvar su almış (çatıdaki giderler tıkanmış ve orada olmadığımız için müdahale edemedik) Arabanın aküsü bitmiş. Ayrıca evimi ve kendi düzenimi özlüyorum. Bir valizle yaşamaktan bıktım. Yeme düzenim bozuldu, kilo aldım, sağlık sorunları yaşıyorum. Hep böyle oluyor. Artık bıktım. Eşimi bir türlü ikna edemiyorum. Gidiş dönüş uçak bileti alıyoruz eşim dönmek istemediği için uçak biletini yakıyor. “Ben döneyim, sen kal”, diyorum izin vermiyor, “söz, birkaç gün sonra beraber döneriz” diyor ama o birkaç gün birkaç gün daha oluyor, hep erteleniyor. Bir keresinde böyle yapa yapa 2,5 ay kaldık. Bu sefer de kp hastalandı onun için kaldık ve ben artık çıldıracağım. Hayatımın bir düzeni kalmadı ve ayırca eşimin ailesinin yaşadığı şehirden de nefret ediyorum. Eşimin ailesini de üzmek istemiyorum, geçen gün görümcemin yanında dillendirdim bu sıkıntımı, görümcem bana hak verdi ama tabi ki kalmamızı istiyorlar, “istediğiniz kadar kalın, burası sizin eviniz” diyorlar ve eşim de iyice yayılıyor. Ne yapacağım ben artık bunaldım? 4,5 yıldır evliyiz ve 4,5 yıldır hayatımız hep böyle.
Aynen öyle vallaha. ben de açık açık söylüyorum onların şehirinde yaşamam diye (sevmiyorum şehir olarak) ayrıca kendi yaşadığımız yerde emeklerle kurduğumuz bir düzenimiz var, evimiz var vs. Ben de söylüyorum ki ileride sürpriz olmasın diye.Bağlayıcı bir işi olmaması en büyük sorununuz. Benim adamda sizinki gibi gittimi gelmek istemez. Allahtan izin gün sayısı sebebiyle mecbur kalıyor dönmeye. Senelerdir ayrı şehirlerde olma nedeniyle çok sever anasının evini. Ama onlar geldiğinde de 1 ay kalmazlar en fazlası 15 gündür. Döşekleri rahat gelmiş sizde. Öyle derler :)
Böyle giderse sizin sonunuz o şehir gibi. Ben şimdiden orda yaşayamayacağımı ara ara deklare ediyorum herkese ki ona göre davransınlar, sonradan sürpriz olmasın Allah yardımcınız olsun cidden zor. Anne evinde bile rahat edemiyoruz yeri geliyor. Evim evim güzel evim
Aynen öyle vallaha. ben de açık açık söylüyorum onların şehirinde yaşamam diye (sevmiyorum şehir olarak) ayrıca kendi yaşadığımız yerde emeklerle kurduğumuz bir düzenimiz var, evimiz var vs. Ben de söylüyorum ki ileride sürpriz olmasın diye.
Uçak yolculuğunun kendisi 1,5 saat sürüyor. En yakın hava alanına servis 1,5 saat sürüyor. Evden çıkışımız hava alanına ulaşım ve hava alanından eve ulaşım toplam 6 saat sürüyor.Benim aklıma takılan, biz izmir den diyarbakır a uçakla 2 saatte gidiyoruz, 6 saat türkiye içi bi mesafe yok. Ayrı ülkedeler mi?
Başka şehirde yaşayınca böyle bir ay mı kalınıyor. Ya benim eşimin ailesi çok sorunlu insanlar. Şimdi eşimin görev yeri açıklanınca başka şehire gideceğiz. Bu yazıyı okuyunca çok üzüldüm. Bir hafta falan neyse ama öyle bir ay gelip siz gidince iki ay falan kalmak çok fazla ya. Allah yardımcınız olsun.Sevgili KK dostlar, Eşimin ailesi ile uzak oturuyoruz. Kapıdan kapıya otobüsle 16 saat, uçakla 6 saat sürüyor mesafe. Hal böyle olunca biz onlara gittiğimizde ve onlar bize geldiğinde en az 1 ay kalınıyor. Onlar bize senede bir kez gelir, biz ise senede en az bir iki kez gideriz. Eşimin ailesini seviyorum. Çok iyi insanlar ve iyi geçiniyoruz. Ne var ki biz onların yanına gittiğimizde eşim bir türlü dönmek istemez. Uzun kalmak ister. Kv ve kp yaşlı insanlar, sağlıkları da çok iyi değil, dolayısıyla engel olmak istemiyorum ama ne kadar iyi olursak olalım sonuçta iki tarafın da düzeni bozuluyor. Benim işlerim aksıyor, eşimin işleri aksıyor (serbest çalışıyoruz, emeklilik için yaşı bekliyoruz) Evimizde 4 kedi var ve komşu bakıyor. Yazlıkta aşırı fırtına ve yağmurdan ötürü çatı akmış, parkeler şişmiş, duvar su almış (çatıdaki giderler tıkanmış ve orada olmadığımız için müdahale edemedik) Arabanın aküsü bitmiş. Ayrıca evimi ve kendi düzenimi özlüyorum. Bir valizle yaşamaktan bıktım. Yeme düzenim bozuldu, kilo aldım, sağlık sorunları yaşıyorum. Hep böyle oluyor. Artık bıktım. Eşimi bir türlü ikna edemiyorum. Gidiş dönüş uçak bileti alıyoruz eşim dönmek istemediği için uçak biletini yakıyor. “Ben döneyim, sen kal”, diyorum izin vermiyor, “söz, birkaç gün sonra beraber döneriz” diyor ama o birkaç gün birkaç gün daha oluyor, hep erteleniyor. Bir keresinde böyle yapa yapa 2,5 ay kaldık. Bu sefer de kp hastalandı onun için kaldık ve ben artık çıldıracağım. Hayatımın bir düzeni kalmadı ve ayırca eşimin ailesinin yaşadığı şehirden de nefret ediyorum. Eşimin ailesini de üzmek istemiyorum, geçen gün görümcemin yanında dillendirdim bu sıkıntımı, görümcem bana hak verdi ama tabi ki kalmamızı istiyorlar, “istediğiniz kadar kalın, burası sizin eviniz” diyorlar ve eşim de iyice yayılıyor. Ne yapacağım ben artık bunaldım? 4,5 yıldır evliyiz ve 4,5 yıldır hayatımız hep böyle.
"Döneriz beraber bi kaç gün sonra" diyor, her seferinde beni kandırıyor. Bir de kp kv "niye gitti şimdi bu?" demesinler benim için diye bir kaç gün için sabrediyorum; eşim de "hafta içi, hafta sonu, bir kaç gün.. vs.." diye diye beni oyalıyor.İzin vermemek ne demek? İzin istemeyin. Toplarım valizimi uçak bileti tarihi geldiğinde hadi sana güle güle çeker giderim. Hiç umrumda olmaz. Gelir, gelmez artık ona kalmış. Kafanıza silah dayamıyor ya dönün evinize.
"Döneriz beraber bi kaç gün sonra" diyor, her seferinde beni kandırıyor. Bir de kp kv "niye gitti şimdi bu?" demesinler benim için diye bir kaç gün için sabrediyorum; eşim de "hafta içi, hafta sonu, bir kaç gün.. vs.." diye diye beni oyalıyor.
Kim ne derse desin sizinde bir eviniz ve düzeniniz var"Döneriz beraber bi kaç gün sonra" diyor, her seferinde beni kandırıyor. Bir de kp kv "niye gitti şimdi bu?" demesinler benim için diye bir kaç gün için sabrediyorum; eşim de "hafta içi, hafta sonu, bir kaç gün.. vs.." diye diye beni oyalıyor.
uçak şirketi ekonomi sınıfı biletlerde değişiklik ve iade yapmıyor mecbur bilet yanıyor gitmezsen.Uçağın bileti nasıl yakılıyor? Bir çıktı daha alırsınız olur biter.
Hee öyle yanma. O ne yaparsa yapsın. Siz dönün. 3 gün sonra sen gelirsin deyin. Oyalamasına izin vermeyin.uçak şirketi ekonomi sınıfı biletlerde değişiklik ve iade yapmıyor mecbur bilet yanıyor gitmezsen.
Uçak bileti yakacak kadar neden kalmak istiyor, onu oraya bağlayan ne anne baba dışında, arkadaş çeviresi vs orada daha mı mutlu acaba evine o yüzden mu dönmek istemiyor yakında o şehirde yaşama gibi bir planı var mı.. yoksa niye insan evine dönmek ismez ki bakıma muhtaç mi yada şuan ailesi nasıl sıkılmaz o kadar zaman gün içinde sürekli evde mi duruyor bir de işi yok sonuçta orada nasil dayanıyor bizim ailelerimiz aynı şehirde gittiğimizde 2 saat sonra sıkılıp eve gitmek istiyoruzzuçak şirketi ekonomi sınıfı biletlerde değişiklik ve iade yapmıyor mecbur bilet yanıyor gitmezsen.