Kendi evimde rahat edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversiteyi başka bir şehirde okumaya çalış ve kazandığında babandan parayı sana direkt yollamasını iste.Hatta bunu şimdiden iste.Anneni aracı yapma yani.Baban niye diye sorarsa da açık açık söyle.Annen seni Nasıl bitirecek , öldürecek hali yok ya !! Çocuğun boğazından kısıp botoks yaptırmak ve çocuğa 50 TL nin lafını yapıp 300 TL lik alışveriş yapmak... :oha:

Hep böyle yapıyor. Sadece bana karşı böyle kardeşime hiç böyle yapmıyor. Bana aldığı herşey ona boşa.

Anneniz normal degil bence hasta insan evladina bunlari yapmaz yapamaz yani bende bi anneyim cocuklarimdan daha önemli daha degerli hic kimse yok hayatimda hele ac kalmasina hic tahammul edememesi lazim normal bi annenin bir an once universiteyi kazanin ve kurtulun o evden de annenizden de

Her kadının anne olamayacağını kendi annemde gördüm ben malesef.

Evet sadece bana böyle davranıyor. Bana karşı anlayamadığım bir kini var çocukluğumdan beri.Kıskandığıni düşnmemin nedeni biri bana güzel dese hemen bir kulp buluyor. Bana sürekli neden zayıfsın neden kilo almıyorsun diyor.
İşiniz evden ayrılana kadar çok zor ...Annenizin psikolojisi iyi degil galiba..insan evladını guzel bulmaz mi yahu..

Çocukken de cok fazla şddet uygulardı bana annem. Babam da oturur izlerdi tek kelime etmezdi. Bir kere beklerdim anneme dur desin diye ama demezdi. Şimdi de onunn korkusu var bende. Ya bana yine destek olmazsa? Kendisi de farkında annemin psikopat olduğunu ama hiçbir sey yapmıyor.
sen daha öncede aynı konuyu açmamış mıydın? o kadar akıl verildi neden yapmadın?:kahve:

Babana soyle annen seni sevmiyor herhalde maalesef iste senin annen gibi kadinlar cocugunu denize atanlar caminin onune koyup kacanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X