Kendi evimde rahat edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acilen kütüphaneye kapan ve her gün en yakındaki halk kütüphanesi ya da belediye kütüphanesine git. Güzelce sınavına gir. Farklı bir şehirde okumalısın. Bu sırada hesabın da ayrılır ve baban sana ayrı gönderir kaldı ki sen de hem okuyup hem çalışırsın. Kazandığın üniversitenin kütüphanesinde part time.falan... Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kendini gerçekleştirmek için üniversiteyi kazanıp ailenden ayrılman şart. Hatta yurt dışında okuma imkanın varmış. Ama ayakların üstünde durman gerekiyor ve sen yaşıtlarından çok daha önce olgunlaşacaksın emin ol. Kötü huylu anne evladını erken büyütüyor.

Anne babanız ayrı mı şu an?

Böyle bir durum olursa sizi daha kötü etkileyebilir anneniz. Çünkü tamamen güçsüz gözükeceksiniz. Teyzede, anneannede kalıp kendi harçlığınızı çıkartabilirseniz ya da onlar az buçuk destek olursa yine de deneyin. Hani tamamen uzak kalmanız durumuna göre plan yapın. Üni.de burs, iş vs. yine döndürebilirsiniz kendinizi.

Babamın birazından haberi var ama söyeleyemiyorum çünkü babam cok sinirlenir ve anneme sayar annem de bu sefer beni cidden bitirir.

Babam o kısmı biliyor. Ama anneme laf geçiremiyor. Aslında babama söylememe nedenimin biri de bu. Sinirlenir anneme kızar ama beni korumaz.

Babaniz degisik anneniz degisik

Hesap var ama kapandi ? Hesap olmadanda gonderebilir yeni hesapta acabilirsiniz 1 dakikalik is

Annen hasta.Canı sıkılınca kıyafetleri atıp topla demek de ne demek oluyor ?
Baban nasıl biri ? Daha önce hiç yanına gittin mi ? Oradaki hayatı nasıl gittiği ülke falan ? İyi bir babaysa onun yanına yerleşirim ben olsam.

Annemle babam 3 4 yıldır ayrılardı ama kağıt üstünde boşanmamışlardı bazı anlaşmazlıkları vardı. Ama son anda barıştılar hrnüz cok yeni oldu barışalı. Yurtdisında okumayı çok istiyordum ama muhtemelen annem gidecek yurtdışına o yüzden o şıkkı eledim. Başkasında kalmak istiyorum hatta ananem gel diyor ama yük olmak da istemiyorum. Ben kendi anneme yük oluyorken beni yük olarak görüyorken bir yabancı da beni yük olarak görecektir diye çekiniyorum.

Evet haklısınız annem yüzünden ilerde çocuğuma nasıl davranmamam gerektiğini anladım. Yaşıtlarıma göre çok olgunum. Ama yine de onun gibi olurum diye korkuyorum.

Daha 2 hafta önce babama oraya yerleşmek istediğimi söyledim. 1 gün sonra annem ben kardeşlerini de alıp babanın yanına yerleseceğim sen de burda n yapıyorsan yap dedi. Şok oldum.

babaniza annenizin o paralarla botoks yaptirdigini soyleyin kendinize bi hesap actirin babaniz butun parayi size yollasin

Valla anne falan dinlemem babamı arardım .. Tecavüz konusuna girmiyorum bile .. Kadın kendi kendini bu kadar degersizlestirir mi ??

Sağlıklı bir bireyse bence bunu değerlendirin. Sizin yeğeniniz olsa ve bunları yaşasa kurtarmayı mı düşünürsünüz yoksa yük mü görürsünüz? Ben olsam kurtarayım diye düşünürüm.. Yaşlı insan için belki daha iyidir. Yalnız kaldıkları için geleni gideni arıyorlar.

Babana anlatsan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…