• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evimde misafirim..

bir söz vardır bilirmisin, acıma... acınacak duruma düşersin diye

aslında bu guzel oldu,
sonucta esım ıkı durumdada yasadıklarımızı bırebır goruyor.
bakalım sımdı nolacak

allah bılıyor ya benım bu evlılıkten umudum kalmamıstı, daha bı hafta once annesı yuzunden yıne gerılmıstık konusmuyorduk. ileri tarıhte bır planlama yapıyordu bende o zamana kadar evlı kalmayabılırız kendı planını kendın yap dedım.. belkı de esımın kararını ben etkıledım. bılemedım kı şimdi..:44:

İnşallah gelmez AMİN....
Benimde arkadaşlarım var kaynanadan şikayetçi... Ne anlarlar huzur bozup bilmem..
madem paylaşamıyorsun oğlunu evlendirme , elin kızınıda yakma...

bide ben dogurdum demıyor mu?
yok ben dogursaydım bı de..

madem o kadar sevıyodun, o kadar kıymetlıydı nıye daha 10 yasındayken 2000km uzaga calısmaya gonderdın deyınce susuyor ama..
madem kıymetlıydı neden yıllarca uzaktaydı gorusmuyordu da evlılık ısı cıkınca tepemızde bıttı.. bugune kadar aklı nerdeydı..

benı cok sevıyormus. eve gerı dondugumde dolabımdakı hersey kurcalanmıs, mutfaktakı yepyenı tencerelerım yakılmıs tabaklarım kırılmıs (ınadına yapıldıgı ıcın canımı sıkıyor, yoksa malda mulkte degılım yanlıs anlaşılmayayım)

bu kadının sevgıdı korkutuyor benı..

Kovala gitsin yaa bir cadı için evliliğini yakmaya değer mi yuva kolay mı kuruluyor? 3 tekmeyle kov geri de dönmesin bir daha nekadar yüzsüz olduğunu da haykır yüzüne.

Kovala gitsin yaa bir cadı için evliliğini yakmaya değer mi yuva kolay mı kuruluyor? 3 tekmeyle kov geri de dönmesin bir daha nekadar yüzsüz olduğunu da haykır yüzüne.

defalarca yüzüne dedim istenmediği yerde ya yüzsüz ya arsız kalır dıye.
bana mısın demedı ya...
o duzelmeyecek bu bellı.
eşim de benım sadece annem var aılemde baska kımsem yok dıyor, e o da kendınce haklı.
bende katlanamıyorum, e bende haklıyım..

sanırım çözüm alıp basımı gıtmek..
ama gıtmeden once kvsiz bır ayın tadını cıkarayım barı, sanırım bu kadarı benım hakkım :)
uzun zaman sonra ılk defa esım bana ben ıstemeden sarıldı. ıkı gecedır benı ne kadar sevdıgını soyleyıp duruyor.
dun gece dörtte uyandırdı. noldu dedım SENI SEVIYORUM dedi. "sarılır mısın bana, bana arkanı dönme" dedı yattı..
napıcam ben??

defalarca yüzüne dedim istenmediği yerde ya yüzsüz ya arsız kalır dıye.
bana mısın demedı ya...
o duzelmeyecek bu bellı.
eşim de benım sadece annem var aılemde baska kımsem yok dıyor, e o da kendınce haklı.
bende katlanamıyorum, e bende haklıyım..

sanırım çözüm alıp basımı gıtmek..
ama gıtmeden once kvsiz bır ayın tadını cıkarayım barı, sanırım bu kadarı benım hakkım :)
uzun zaman sonra ılk defa esım bana ben ıstemeden sarıldı. ıkı gecedır benı ne kadar sevdıgını soyleyıp duruyor.
dun gece dörtte uyandırdı. noldu dedım SENI SEVIYORUM dedi. "sarılır mısın bana, bana arkanı dönme" dedı yattı..
napıcam ben??

Canım ya gerçekten içim acıdı bu son yazdığınla. bu güzel sevgi bir cadı yüzünden mahvolup gidecek ha? peki eşine söylesen bak görüyorsun onunla olmuyor. seni seviyorum ama maalesef bu iş boşanmaya gidiyor deyip onun evden kovmasını sağlasan?

Çünkü muska olayı da azımsanacak birşey değil. ahiretini böyle ateşlere atan biri tutar canına bile kasteder. Canından endişe duyduğunu söyle eşine. Ayrıca ortada saç tellerini bırakma. kalıp sabun kullanma. kapı eşiklerine dikkat et. Felak, nas surelerini ve Ayetel kürsiyi ağzından düşürme.

Merhaba hanımlar;
Yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimle tanısalı 7 yıl oldu. Tanıştıktan altı ay sonra ailemle tanışmak istedi bende aileme durumu anlattım. Benim eşim doğu kökenli, bende Karadenizliyim. Bu yüzden ailem kesinlikle ilişkimizi kabul etmedi. Biz direttik ve 4 yıl sonra ikna edebildik ailemi. Bu 4 yılda ben aynı evde babamla bile konuşmadım. Beni evlatlıktan reddettiler falan.
Nişanlandıktan sonra eşim annesinin kendinden başka çocuğu olmadığı babasının da vefat ettiği için beraber yasamak istediğini söyledi. Çaresiz kaldım. Ama; “hayatım ev ev üstüne olmaz derler, ben kendi annemle bile iki gün üst üste anlaşamıyorken seninkiyle nasıl anlaşacağım dedim. Ama sende mecbursun sana kadını çöpe at diyemem ki mecburuz sanırım” deyip kabul ettim.
Velhasıl kelam evlendik. Benim kaygananın birde sürpriz yumurtası çıktı basıma, eşimin yeğeni. Ergen çocuk, o da bizimle kalıyor. Basta bir şey diyemedim. Eşimi üzmek istemedim. Ama daha evlendikten bir buçuk ay sonra nedeninin sonradan kayganam olduğunu öğrendiğim bı nedenden çok büyük bir kavga ettik ve eşim beni evinden kovdu. Onun için bütün hayatını ailesini bırakıp onun pesinden 1000 km gitmiş insanı evinden kovdu. Çektim gittim. Neyse bir şekilde barıştık.
Su an yedi aylık evliyim ne evimde doğru düzgün oturabiliyorum, ne istediğim bir tv programını izleyebiliyorum, ne de kişisel bir alanım var. Kısacası kendi evimde misafirim.
Kayganam yaslı falan değil bu gidişle beni gömer. Yeğeni ergen yanında doğru dürüst oturamıyorum bile bir garip halleri var üstüne üstlük yalancının önde gideni, bir ayak üstünde kırk yalan söyler hiç birinin kuyruğu birbirine değmez.
Yine de eşim mecbur diye ağzımı açmamaya çalışıyordum ki, bu kadının dört çocuğu daha olduğunu öğrenene kadar, meğerse hanımefendi eski eşinden olduğu için onları çocuktan saymıyormuş. Zaten diğer gelinler de hanımefendiyi kabul etmiyorlarmış.
Kızlar ne olur bana yardım edin ne yapmam lazım?
Hem yeğenden kurtulmak hem de birazcık olsun kayganamın evimden uzaklaşmasını ıstıyorum.
Yoksa cidden evliliğim bitecek, antidepresanlarla duruyorum artık ayakta.
Üstüne üstlük bir de gece yatıya gelen misafirleri var birgün wc’den çıkınca tanımadık bir adam karşıma çıkacak diye ödüm kopuyor.
Fikir verin bana lütfen, ne yapmalıyım?

Annenizi babanızı dinlemeyerek yapacağını yapmışsınız zaten... Ben daha görmedim ki anne-baba onayı olmayan mutlu bir evlilik olsun... Bu durumda baştan kaynanayı kabul ettiğinize göre ona bi çare bulamazsınız, en fazla yeğeni belki gönderebilirsiniz... buarada yeğen neden sizde annesi-babası yok mu ?
ki yeğen gitse bile kaynana ile zor... bunu neden baştan kabul ettiniz onu da anlamadım...

ben gecen ay sehırdısına cıktım, gerı dondugumde de annesı gıtmıs olacaktı, eşimin aldıgı karar boyleydı
sureklı gergınlık oluyordu cunku..
ben gıttım bırbucuk ay kaldım, ne zaman doneceksın dedıkce de annen ne zaman gıdıyor dedım.
sonunda dondum, hanım efendı yıne gıtmedı. bende evde durmadım sureklı dısarıya cıktım.
baktı olmuyor esım emrıvakı ıle gonderdı, bıletını yarına aldım deyınce kadın kırk bahane buldu ama bı daha bosuna bılet aldırtmıs olma bana cıkısıyla karsılasınca paşa paşa gitti :52:
bayram sonu donebılırmıs.. yolunu yaptı gıderken..:26:

cok sevındım canım en azından bır sure yanlız kalıcaksın arkadaslarında dedıgı gıbı esın yanlızken ve annesı varken nasıl yasadıgını fark eder.

canım bırde muska bulmussun sanırım suan senın elındekı koz bu baktın kayınvalıde gerı gelıcek bu muskayı gundeme getır ve kayın valıdene terar acıkca soyle evıme muska felan getırme de artık arsız omayı ogrenmem gerekıyor,tamam annedır ama bır yere kadar canım bu muskada ne oluyor yanı ben olsam kıyametı koparırım aksama kadar seslı dusunurdum demedıgımde kalmazdı ve kendılıgınden gıderdı herhalde :27:

ama bu yanlızlıgı ıyı degerlendırırsen gerı gelse bıle bır ay sonra esın bıletını alır.kayınvalıde gelene kadar onunla ılgılı konu acma sadece esınle ılgılen her aksam kucuk surprızler yap evde yada dısarı cıktıgınızda esıne kral gıbı davran tatlı dilli ol eminim oylesindir ama :34: esın yanlızıgın farkına varsın vay be hayat buymus desın :52:

cok sevındım canım en azından bır sure yanlız kalıcaksın arkadaslarında dedıgı gıbı esın yanlızken ve annesı varken nasıl yasadıgını fark eder.

canım bırde muska bulmussun sanırım suan senın elındekı koz bu baktın kayınvalıde gerı gelıcek bu muskayı gundeme getır ve kayın valıdene terar acıkca soyle evıme muska felan getırme de artık arsız omayı ogrenmem gerekıyor,tamam annedır ama bır yere kadar canım bu muskada ne oluyor yanı ben olsam kıyametı koparırım aksama kadar seslı dusunurdum demedıgımde kalmazdı ve kendılıgınden gıderdı herhalde :27:

ama bu yanlızlıgı ıyı degerlendırırsen gerı gelse bıle bır ay sonra esın bıletını alır.kayınvalıde gelene kadar onunla ılgılı konu acma sadece esınle ılgılen her aksam kucuk surprızler yap evde yada dısarı cıktıgınızda esıne kral gıbı davran tatlı dilli ol eminim oylesindir ama :34: esın yanlızıgın farkına varsın vay be hayat buymus desın :52:

sağol cnm;
ben olsam kıyametı koparırım aksama kadar seslı dusunurdum demedıgımde kalmazdı ve kendılıgınden gıderdı herhalde :27:
demişşsin inan denedim yınede bana mısın demedı, yuzune tukursem yarabbi şükür diyecek nerdeyse...

bold yaptıgım kısımlar ise su an tam olarak aklımdakı seyler.
saka maka bı yana, iki gundur huzur var evde.
uzun zamandır ıhtıyacım olan buymus :))
:16::16::16::16:

Annenizi babanızı dinlemeyerek yapacağını yapmışsınız zaten... Ben daha görmedim ki anne-baba onayı olmayan mutlu bir evlilik olsun... Bu durumda baştan kaynanayı kabul ettiğinize göre ona bi çare bulamazsınız, en fazla yeğeni belki gönderebilirsiniz... buarada yeğen neden sizde annesi-babası yok mu ?
ki yeğen gitse bile kaynana ile zor... bunu neden baştan kabul ettiniz onu da anlamadım...

hanımefendi anne babmı dınlemeden bırsey yapmadım ben şimdiki eşim o zamankı erkek arkadasım aılemı ıkna etmek ıcın yıllarca ugrastı, ama onu tanıyınca bızımkıler kabul ettıler.
hatta sımdı benım kadar deger verırler ona da.
kaynanayı kabul etmedım hıcbır zaman, sadece esımın bır nevi zorunlulugu var. o yuzden katlandık.
yegenın anne babası var ama arsız ınsanlar. cocuklarına sahıp cıkmıyorlar.

sanırım sorularınıza cevap verebıldım, eger hala eksık kaldıgım bır yerler varsa (eger vaktınız var ise) ilk sayfadan sonrakı bırkac sayfayı okumanızı rıca edeceğim..
İyi gunler dilerim.

sağol cnm;
ben olsam kıyametı koparırım aksama kadar seslı dusunurdum demedıgımde kalmazdı ve kendılıgınden gıderdı herhalde :27:
demişşsin inan denedim yınede bana mısın demedı, yuzune tukursem yarabbi şükür diyecek nerdeyse...

bold yaptıgım kısımlar ise su an tam olarak aklımdakı seyler.
saka maka bı yana, iki gundur huzur var evde.
uzun zamandır ıhtıyacım olan buymus :))
:16::16::16::16:

ınsan ıstemez boyle olsun sonucta annedır kotude olsa anne yerını kımse alamaz ama herkes sevıyesını korumalı ve yerını bılmelı saygı sınırlarını asmamalı ama malesef bazen boyle olmuyor.

ınsan ıstemez boyle olsun sonucta annedır kotude olsa anne yerını kımse alamaz ama herkes sevıyesını korumalı ve yerını bılmelı saygı sınırlarını asmamalı ama malesef bazen boyle olmuyor.

haklısın ama sende konuyu actıgım gunden berı bılıyosun yanı yenı okuyanlara gore daha cok bılgı sahıbısın.
cok ugrastım kötü olmamak için, hala da ugrasıyorum.
sevıyesızlıgı en basta ben kendıme yakıstıramıyorum ama bazen gozum donuyor agzıma gelen butun hakaretlerı sıralayasım gelıyor yuzune.
bır yıldır ne huzur vardı ne guzel bır gun, işkence gıbıydı; ama ıkı gundur hersey super.
dun gece esımın dıger yegenlerınden ıkısı geldı hayırdır yenge yuzun guluyo dedıler, onlarda olanlara bırebır sahıt olanlar.
aa oyle mı hıc farkında degılım dedım. ne dıyeyım bırsey dememe gerek yokkı herseyın farkındalar bugun bıtanesı babaannemın gıtmesı ıyı olmus, toparlarsınız bıraz kendınızı dıyor.
bunu soyleyen 18 yasında bır cocuk...
yanı benım yasıma gore cocuk :)
demekkı dısardan da farkedılıyor artık huzurum :))

bu ısın sonunda ya kötü olmamak içöin çekip gidicem ya da kötü olucam :(

Merhaba hanımlar;
Yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimle tanısalı 7 yıl oldu. Tanıştıktan altı ay sonra ailemle tanışmak istedi bende aileme durumu anlattım. Benim eşim doğu kökenli, bende Karadenizliyim. Bu yüzden ailem kesinlikle ilişkimizi kabul etmedi. Biz direttik ve 4 yıl sonra ikna edebildik ailemi. Bu 4 yılda ben aynı evde babamla bile konuşmadım. Beni evlatlıktan reddettiler falan.
Nişanlandıktan sonra eşim annesinin kendinden başka çocuğu olmadığı babasının da vefat ettiği için beraber yasamak istediğini söyledi. Çaresiz kaldım. Ama; “hayatım ev ev üstüne olmaz derler, ben kendi annemle bile iki gün üst üste anlaşamıyorken seninkiyle nasıl anlaşacağım dedim. Ama sende mecbursun sana kadını çöpe at diyemem ki mecburuz sanırım” deyip kabul ettim.
Velhasıl kelam evlendik. Benim kaygananın birde sürpriz yumurtası çıktı basıma, eşimin yeğeni. Ergen çocuk, o da bizimle kalıyor. Basta bir şey diyemedim. Eşimi üzmek istemedim. Ama daha evlendikten bir buçuk ay sonra nedeninin sonradan kayganam olduğunu öğrendiğim bı nedenden çok büyük bir kavga ettik ve eşim beni evinden kovdu. Onun için bütün hayatını ailesini bırakıp onun pesinden 1000 km gitmiş insanı evinden kovdu. Çektim gittim. Neyse bir şekilde barıştık.
Su an yedi aylık evliyim ne evimde doğru düzgün oturabiliyorum, ne istediğim bir tv programını izleyebiliyorum, ne de kişisel bir alanım var. Kısacası kendi evimde misafirim.
Kayganam yaslı falan değil bu gidişle beni gömer. Yeğeni ergen yanında doğru dürüst oturamıyorum bile bir garip halleri var üstüne üstlük yalancının önde gideni, bir ayak üstünde kırk yalan söyler hiç birinin kuyruğu birbirine değmez.
Yine de eşim mecbur diye ağzımı açmamaya çalışıyordum ki, bu kadının dört çocuğu daha olduğunu öğrenene kadar, meğerse hanımefendi eski eşinden olduğu için onları çocuktan saymıyormuş. Zaten diğer gelinler de hanımefendiyi kabul etmiyorlarmış.
Kızlar ne olur bana yardım edin ne yapmam lazım?
Hem yeğenden kurtulmak hem de birazcık olsun kayganamın evimden uzaklaşmasını ıstıyorum.
Yoksa cidden evliliğim bitecek, antidepresanlarla duruyorum artık ayakta.
Üstüne üstlük bir de gece yatıya gelen misafirleri var birgün wc’den çıkınca tanımadık bir adam karşıma çıkacak diye ödüm kopuyor.
Fikir verin bana lütfen, ne yapmalıyım?

eşiniz sizi o ergenden kıskanmıyorsa bence o da ilginç. evde karım olacak bir de ergen bi tip olacak. benim kocam olsa kıyameti koparırdı :S bence siz çok bile dayanmışsınız. sizin aklınızdan geçen aileme ne diyeceğim konusu bence. sen istedin derler diye korkuyorsun. aileler de hep haklı çıkıyor genelde :( bence konuş eşinle.

walla çok zor yollardan geçmişsin.ama bu yalnızlığı dolu dolu yaşayın,hiç bunlar olmamış gibi...erkeklerde dillendirdikçe ters tepiyo.arkadaşların da dediği gibi eşin kendi anlasın.farkı görünce gereğini yapar artık heralde.gelen misafir çalışmaya geldi demiştin.ayrı eve çıksınlar kaynananla,sizde annenizin payına düşen masrafları ödersiniz.iki ev geçindirmek zor olcak ama huzurunuz için değer bence;)
size bol eğlenceleeer:))

gerçekten hayatın çöplük gibi onların dediği olacak kaç bin yıllık kültürlerini sen yıkacak değilsin keşke aileni dinleseydin bence boşanman ve yeni hayat kurman en hayırlısı bu evlilikte düzelecek bir şey yok myıllar geçtikçede anlayacaksın zaten

eşiniz sizi o ergenden kıskanmıyorsa bence o da ilginç. evde karım olacak bir de ergen bi tip olacak. benim kocam olsa kıyameti koparırdı :S bence siz çok bile dayanmışsınız. sizin aklınızdan geçen aileme ne diyeceğim konusu bence. sen istedin derler diye korkuyorsun. aileler de hep haklı çıkıyor genelde :( bence konuş eşinle.

Eşimin kıskanclıgı yoktur, aslında en sevdıgım huyu da budur. cunku ben kadınlarla pek anlaşamam ama bı suru erkek arkadasım vardır.
gercı esım hepsını tanıyor ve daha garıpsedıgı kımse cıkmadı. bır kısı bıle cıksa esımın canını sıkmamak ıcın baglantıyı keserdım bunu o da bılıyor.

cok bıle dayandım gecen hafta bosanma konusunu actım bu hafta annesını gonderdı :)
yoksa su an coktan bavulumu toplamıs gerı donmustum bıle eskıden yasadıgım sehıre.
"aileme ne diyeceğim" kısmı hala kafamı kurcalıyo çünkü "sen istedin" diyecekler herseyı unutup.
ama her zaman arkamda duracaklarından adım kadar emınım.
ben aılemı arayıp bosanıyorum dersem cık gel demezler cıkar kendılerı gelırler benı almaya..
o a guzel sonuclar dogurmaz...
ben kımseyle kötü olmak ıstemedım sayelerınde antıdepresanlarla ayakta durmak zorunda kaldım.
bu yuzden ölümden döndüm..

artık cok yoruldum.
bakalım bu bır ayda bırseyler duzelmezse cantamı alıp gıdecegım...
şimdiki kararım bu.
ama ıkı gundur o kadar mutluyum kı, anlatamam.. kelımeler yetmez. nasıl yapıcam dıyorum sımdı de?
bu kadar sevıyorken ve sevılıyorken nasıl cekıp gıdecegım???

walla çok zor yollardan geçmişsin.ama bu yalnızlığı dolu dolu yaşayın,hiç bunlar olmamış gibi...erkeklerde dillendirdikçe ters tepiyo.arkadaşların da dediği gibi eşin kendi anlasın.farkı görünce gereğini yapar artık heralde.gelen misafir çalışmaya geldi demiştin.ayrı eve çıksınlar kaynananla,sizde annenizin payına düşen masrafları ödersiniz.iki ev geçindirmek zor olcak ama huzurunuz için değer bence;)
size bol eğlenceleeer:))

ayrı eve cıkamıyor benım kv
cunku benı bırıcık gelınını coook sevıyor, bensız yapamıyor...
bı ben ogrenemedım ıkıyuzlulugu, bı ogrenebılsem olayı çözücem :S

gerçekten hayatın çöplük gibi onların dediği olacak kaç bin yıllık kültürlerini sen yıkacak değilsin keşke aileni dinleseydin bence boşanman ve yeni hayat kurman en hayırlısı bu evlilikte düzelecek bir şey yok myıllar geçtikçede anlayacaksın zaten

sizce o kaç bin yıllık kültür içerisinde geline eziyet etmek hatta büyü yapmak da var mı? ha öyleyse sen doğu kökenlilere büyük hakaret ediyorsun. Öyle değilse de gene iftira etmiş oluyorsun.

Ayrıca bir kaynana için boşanın diyorsunuz. Siz ya bekarsınız (bekara "karı" boşamak kolay sözünden yola çıkarak) ya da yuvanızı çok kolay kurmuşsunuz.

Ki bence konu sahibi arkadaşım ve eşi saygı duyulacak bir sevgi yaşıyorlar.

su bır ıkı ayda bırseyler duzelmezse bu ısın devamı yok zaten...
gecen ay gıttıgımde anneme cıtlattım bıraz. "annesını bosver sen esınle huzurlu ol onun senı nasıl sevdıgını hepımız bılıyoruz. köpek oldu su kapıda, onun sevgisini unutma" dedı.. e haklıydı da.. offffffffffffffffffff

Back