• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evimde misafirim..

işte o biraz zor kötü olma boşver sen yinede uufaktan uufaktan söyleyin ev ev üstüne olmaz diye
genç birisimi kaynanan?

60 yasında yanı genc kımse yaslı dıyemez
benı gomecek kadar da dınc
ufaktan ufaktan cok dedım de benı nasıl bırakırmıs o, o benı coook sevıyormus.
ıkı yuzlulugu olduruyor benı..

aman sevecekse de uzaktan sevsin :1:

evi ayırmaktan başka oluru gideri yok bunun ne yazık ki. otursun kendi köyünde arada bir gelir size görüyor ki huzur bozuyor bazı kaynanaları hiç anlamıyorum çocuklarının huzurlarını da mı düşünmüyorlar.

haklısın ama sende konuyu actıgım gunden berı bılıyosun yanı yenı okuyanlara gore daha cok bılgı sahıbısın.
cok ugrastım kötü olmamak için, hala da ugrasıyorum.
sevıyesızlıgı en basta ben kendıme yakıstıramıyorum ama bazen gozum donuyor agzıma gelen butun hakaretlerı sıralayasım gelıyor yuzune.
bır yıldır ne huzur vardı ne guzel bır gun, işkence gıbıydı; ama ıkı gundur hersey super.
dun gece esımın dıger yegenlerınden ıkısı geldı hayırdır yenge yuzun guluyo dedıler, onlarda olanlara bırebır sahıt olanlar.
aa oyle mı hıc farkında degılım dedım. ne dıyeyım bırsey dememe gerek yokkı herseyın farkındalar bugun bıtanesı babaannemın gıtmesı ıyı olmus, toparlarsınız bıraz kendınızı dıyor.
bunu soyleyen 18 yasında bır cocuk...
yanı benım yasıma gore cocuk :)
demekkı dısardan da farkedılıyor artık huzurum :))

bu ısın sonunda ya kötü olmamak içöin çekip gidicem ya da kötü olucam :(

evet canım malesef cok ugrastın sen anı yasamaya bak :34: sımdı bırsey dusunme bosver

60 yasında yanı genc kımse yaslı dıyemez
benı gomecek kadar da dınc
ufaktan ufaktan cok dedım de benı nasıl bırakırmıs o, o benı coook sevıyormus.
ıkı yuzlulugu olduruyor benı..

sen eşinle halletmeye çalış hiç mi kızı oğlu yok eşinden başka
siz en iyisi kiraya çıkmayı önerin kaynanana en iyi çözüm yolu bu
sen takma bukadar hasta olursun önce eşinin bi şeyleri görmesi onun razı olması lazım
sen fazla ileri gitmeden halletmeye bak:34::34::34::34::34:

eşiniz antidepresan aldığınızı görüyor ve hala bir şey yapmıyorsa, ben sevgi konusunda şüpheli konuşabilirim...[/QUOTE

görmüyor, malum sezon dolayısıyla burada bu aylarda mesaı saatlerı coooook uzun.
bende onu daha da zor durumda bırakmamak ıcın bırsey demıyorum...

canım bırak biraz da o zor durumda kalsın söyle antidepresan kullandığını artık dayanamayacak noktaya geldiğini. Yazık sana

Allah o kaygananı da bildiği gibi yapsın. ne yapışkan kadınmış yaa

canım bırak biraz da o zor durumda kalsın söyle antidepresan kullandığını artık dayanamayacak noktaya geldiğini. Yazık sana

Allah o kaygananı da bildiği gibi yapsın. ne yapışkan kadınmış yaa

su onumuzdekı bır bırbucuk ayı gayet huzurlu ve guzel gecırmeyı planlıyorum
en azından aradakı farkı kendısı gorsun dıye.
ondan sonrası allah kerim canım...

Kimse aynı evde yaşamayı kabul etmesin. çok iyi niyetli oluyoruz evlenirken ama sonradan görüyoruz ki 7 yabancıyla aynı evde yaşamak anlaşmak kolay değil. Eşe bile alışmak zor olabiliyor. Annesinin evi barkı maaşı olmayan erkekler de daha çok çalışsın. Ölçsün tartsın. Anneleriyle ilgili durumu halletmeden evlenmesinler. Mutluluk sözleri vermseinler. Kk da görüyoruz ev ev üstüne olmuyor olamıyor. Sürekli stres gerginlik bunun adı evlilikse evlenmeyelim.

Her şeyi ölçüp tartıp düşünüp öyle evlenin. Kurallarınızı da koyun . Dünya iyisi olsa aynı evde oturulmuyor işte.

hay allah .temelli gitti zannetmiştim.

ben buna da razıyım valla
bır haftadır huzur var evde, mutluyum
bı haftadır bır kere bıle esımle kavga etmedık.
benımle ılgılenmeyen adam gözlerımın ıcıne bakıyor (şimdi birileri çıkıp yanlış anlayacak, acıklayayım; esım eve gelınce uykusuzluktan ölene kadar annesı yanında oturtur, bende sınırlenır gıder uyurum, odaya geldıgınde ayakta zor duruyor olurdu hep)
daha ne ısterım kı
:16::16::16::16::16:

gerci eskıden buna da razıyım dıyordum ama sımdı bakıyorum da keske hep boyle olsa.
tekrar geldıgınde tekrar huzursuzluklar baslayacak, offfffffffff napcam ben???
kafasına meteor dusme ya da baskasına aşık olma ıhtımallerı yuzde kactır acep????

ben buna da razıyım valla
bır haftadır huzur var evde, mutluyum
bı haftadır bır kere bıle esımle kavga etmedık.
benımle ılgılenmeyen adam gözlerımın ıcıne bakıyor (şimdi birileri çıkıp yanlış anlayacak, acıklayayım; esım eve gelınce uykusuzluktan ölene kadar annesı yanında oturtur, bende sınırlenır gıder uyurum, odaya geldıgınde ayakta zor duruyor olurdu hep)
daha ne ısterım kı
:16::16::16::16::16:

gerci eskıden buna da razıyım dıyordum ama sımdı bakıyorum da keske hep boyle olsa.
tekrar geldıgınde tekrar huzursuzluklar baslayacak, offfffffffff napcam ben???
kafasına meteor dusme ya da baskasına aşık olma ıhtımallerı yuzde kactır acep????

gelemez umarım. sinir şey. allah sana yardım etsin canm.

bence kaynanan gelince ...sen evde paso değişiklikler yap ...işine yaramayanları at...maddi durumun varsa değiştir vs...evine sahiplen yani...senin düzenin olsun onunki değil..

tabi yha küçük bi tv al koy odana tıkıştır bi şekilde ....kendine alan yarat odanda ne bilim....ilgilenme fazla ...

benım odam baslı basına bır ev oldu zaten.
yatak odam ıcıce ıkı odadan olusuyor, ıkıncı odada calısma masam, mını buzdolabım, tv'ım.. yok yok.. baslı basına ev oldu orası.
ama evın gerı kalanını da ıstıyorum ben.
mesela salonda bana aıt hıcbırsey yok.
diş fırcam bıle odada, cunku banyoya koyarsam ne yapacak bellı degıl, içim rahat degıl...
salonda kitaplıgım var, kitaplarımı koyamıyorum.
kitaplarım gardrobumda..

yanı odanda hayat yaratmak yetmıyor...
ona bakarsak benım tum hayatım o ıkı odada, ama olmuyor.

benım odam baslı basına bır ev oldu zaten.
yatak odam ıcıce ıkı odadan olusuyor, ıkıncı odada calısma masam, mını buzdolabım, tv'ım.. yok yok.. baslı basına ev oldu orası.
ama evın gerı kalanını da ıstıyorum ben.
mesela salonda bana aıt hıcbırsey yok.
diş fırcam bıle odada, cunku banyoya koyarsam ne yapacak bellı degıl, içim rahat degıl...
salonda kitaplıgım var, kitaplarımı koyamıyorum.
kitaplarım gardrobumda..

yanı odanda hayat yaratmak yetmıyor...
ona bakarsak benım tum hayatım o ıkı odada, ama olmuyor.

hmm peki hiç düşündün mü yada denedin mi bişeyleri değiştirmeyi...yoksa deneyip de laf mı söledi??

Back