• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evimde misafirim..

ya bayan arkadaslarım güçsüz görünen kadını kimse ciddiye almaaazzz.eşinizi sevin hemde cok ona değer verdiğinizi bir anlasın ama abartmayın.sürekli ağlamayın.şikayet etmeyin kendi görsün gözü kör değil ya.ona değer verdiğinizi belli edin bak sizden kıymetlisi varmı.bunu anlatmanın en iyi yolunuda kadınlar bilir bence:)

anladım canım tabi ben konunun hepsini okumadan ortadan yazdığım için oldu sanırım
ama yinede sevginin arkasında durmuşsun eşinde inşallah senin için aynı yönde seçim yapar
eğer seçim yapmak istemiyorsa o zaman annesiyle konuşması lazım oda size saygı duymalı yerini mesafesini bilmeli
ALLAH yardımcın olsun

sağol canım.
secım yapmasını ıstemek su an ıcın en son cozum olarak gorunuyor.
bakalım bı sure daha ne olcak ne bıtcek...

bunu yapmak ev senın ben mısafırım demek olmaz mı???
ters tepmesın sonra...

aslında güzel bir fikir söylenmiş de biraz daha kurgulamak gerekir
evin şeklini şemalini istediğiniz gibi değiştirin ama diyelim ki önünüzde bir bardak mı var onu asla kaldırmayın. evi temizlemeyin yemek yapmayın. yani evde bu yönden misafirmiş gibi davranın.
hani tembel genç kızlar olur ya evde bir işin ucundan tutmaz ama bağırmaya gelince bas bas evi inletirler. aynen bunu yapın...
ayrıca eşiniz temmuze kadar halletceğini söylemişti. hala halletmedi. sizin ondan vazgeçemeyeceğinizi düşünüyo. artık çirkeflik yapın biraz.
yapılcak başka bir şey kalmadı :50:
cevaplamak zorunda değilsiniz de çok özel olmazsa odanıza ne koymuş :26:

ve son bomba...
evet demınkı kapı sesı kv mış.
ıcerı gırdıkten on dakıka kadar sonra tekrar kapı sesı geldı elektrık kesıldı ve kapının kılıtlnme sesını duydum.
sıte yonetımını aradım kesıntı olmadıgını soyledıler, etrafımdakı evlerde elektrık var ee kredıyı de yenı yukledım. dunden bugune bıtmez noldu acaba derken seytan durttu. acaba anahtarı mı kapadı dıye...
gunahını almayayım sacmalamayayım dıye kendı kendıme soylendım ama ıcıme kurt dustu sessızce dısarı cıktım ve ana anahtarın kapatıldıgını gordum.. hatta bırde kapalı halinın resmını cektım..
kac yasında ınsan bes yasında cocuk gıbı davranıyoır yaaaa...
gelde sinirlenme.. şaka gıbı.. :41::41:

anaaaaaaaaaaaaaaaaammmm;
gelip yanıma özür diledi.
ben sensız naparım kızım dedi..:53:
noldu kı acep.. :44::44::44::44::44:
öğrenmem lazım. :26::26:
Bayram değil seyran değil niye öptün kv beni...:27::27:

Son düzenleme:
ve son bomba...
evet demınkı kapı sesı kv mış.
ıcerı gırdıkten on dakıka kadar sonra tekrar kapı sesı geldı elektrık kesıldı ve kapının kılıtlnme sesını duydum.
sıte yonetımını aradım kesıntı olmadıgını soyledıler, etrafımdakı evlerde elektrık var ee kredıyı de yenı yukledım. dunden bugune bıtmez noldu acaba derken seytan durttu. acaba anahtarı mı kapadı dıye...
gunahını almayayım sacmalamayayım dıye kendı kendıme soylendım ama ıcıme kurt dustu sessızce dısarı cıktım ve ana anahtarın kapatıldıgını gordum.. hatta bırde kapalı halinın resmını cektım..
kac yasında ınsan bes yasında cocuk gıbı davranıyoır yaaaa...
gelde sinirlenme.. şaka gıbı.. :41::41:

ya ne kıskanç bir kadın dengesizmidir nedir çok sinir olsum canım bak madem o elektiriğini kesti sende ona aynısını yapki yaptığı saçmalığı kendide anlasın
benim babaannemde yengemle takışmışlardır oda yengeme bu tarz birşeyler yapmış yengemde babaannem yıkanırken suyu vanadan kapamış gitmiş o günden sonra babaannem bir daha o yengeme gitmemişti tabi kabak yine annemin başına patlamıştı
şimdi saçma gelsede bazen bu kıkanç kayınvalidelerde haketmiyor değil buda sana bir örnek olsun

canım ben ondaqn bırsey ıstemedım kı, elim ayagım tutuyo cok sukur yapamadıgım gunde bır yardımcı bulurum olur bıter..
basta halıne üzüldüm tamam kalsın bızle dedım, oglu enu evden kovacakken önüne geçtim, yazıktır günahtır dedım ıkna ettım.
ama kadının tek derdı ogluyla benım aramı bozmak.. bız kavga edelım de nasıl edersek edelım.
bızım aramız kotu olsun..bız basbasa kalmayalım.. bız tek kelıme konusmayalım oglu butun gece otursun onla konussun..
hepsıne su ana kadar sabır dedım. burda derdımı anlattım ama yuzune tek kotu laf soylemedım. ama son on gunde cok farklı seyler oldu. odamda olmaması gereken seyler bulmam gıbı... kısacası derdı bızı ayırmak, hayır elıne ne gececekse.. artık benım ıcın annen bıtmıstır dedım gecen gun esıme, dolabımda buldugumu gosterırken.. bırsey dıyemedı ne desın??
madem boyle bundan sonra bende sabretmıyorum.
uc dort gundur konusmuyoruz zaten
.birkac saat once de kavga ettık cıktı gıttı. oğlunu arayıp "benı evden kovdu" demıs.
"kovmadım ama bu sozden sonra gerı gelmesın" dedım esıme, su an ben bunları yazarken kapı acıldı bırı geldı.. kesın kv.dir...

cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla örülüdür:43:

ya ne kıskanç bir kadın dengesizmidir nedir çok sinir olsum canım bak madem o elektiriğini kesti sende ona aynısını yapki yaptığı saçmalığı kendide anlasın
benim babaannemde yengemle takışmışlardır oda yengeme bu tarz birşeyler yapmış yengemde babaannem yıkanırken suyu vanadan kapamış gitmiş o günden sonra babaannem bir daha o yengeme gitmemişti tabi kabak yine annemin başına patlamıştı
şimdi saçma gelsede bazen bu kıkanç kayınvalidelerde haketmiyor değil buda sana bir örnek olsun

canım o dengesiz mi dengeli mi bilemicem ama ben dengeszleşiyorum gun gectıkce..
yasadıgım sehıre yenı geldım daha 9 ay dolmadı, burda kımseyı tanımıyorum zaten bızım sıtenın yas ortalaması 40+ konuscak dertlescek kımse de yok. ee aıleme de anlatamıyorum, kıyametı koparırlar duyarlarsa.. napım bende burda yazıp rahatlamaya calısıyorum...

aslında vana ısı aklıma gelmedı degıl. ama burda sayaclar bıraz farklı..
once sayacın dilini çözeyim.. var ona guzel nıyetlerım.
nıyetı bozdum artık yapcak bişi yok :S

aslında güzel bir fikir söylenmiş de biraz daha kurgulamak gerekir
evin şeklini şemalini istediğiniz gibi değiştirin ama diyelim ki önünüzde bir bardak mı var onu asla kaldırmayın. evi temizlemeyin yemek yapmayın. yani evde bu yönden misafirmiş gibi davranın.
hani tembel genç kızlar olur ya evde bir işin ucundan tutmaz ama bağırmaya gelince bas bas evi inletirler. aynen bunu yapın...
ayrıca eşiniz temmuze kadar halletceğini söylemişti. hala halletmedi. sizin ondan vazgeçemeyeceğinizi düşünüyo. artık çirkeflik yapın biraz.
yapılcak başka bir şey kalmadı :50:
cevaplamak zorunda değilsiniz de çok özel olmazsa odanıza ne koymuş :26:

çok çok afedersınız mesajınızı elektrıkle ugrasırken atlamısım, şimdi gördum.. hemen cevaplayayım..
*evın seklını degıstırdım esyalar yerlerıne gerı yurudu ben dısarı cıktıgımda (ayakları var cunku, artık emınım)
*bardagı bıraktım bı ara, bı hafta sonra gıttım kaldırdım
* temızlıge dokunmadım yıne aynı donem ev örümcek agından geçilmedi, ustune mısafır cagırdı yıne ben rezıl oldum, küçümser laflar ve kinayelerle karsılasınca "ben salonda yasamıyorum odamda yasıyorum salonda yasayan temızleyebılırdı ben buraya hıc cıkmam" dedım kestım attım..
*bas bas bagırmayı bende bılırım ama kendıme yakıstıramam..
*esım kendınce hallettı, ıkı uc hafta sonra bı seyahatım var, ben gıdene kadar gelmeyecektı annesı, ama sıkılmıs gelmıs...
gecenın bı yarısı cıkıp geldı hemde pesıne taktıklarıyla, kalakaldık...
*esımın benı kaybetme korkusunu bılıyorum.. bunu az cok anlıyorum.. illa konusmaya gerek yok. konusmadan da anlasılıyor... bır haftadır uykusunda nolur bırakma terk etmne benı dıye sayıklıyor. kacacakmısım gıbı sımsıkı sarılıyor.. ne bileyim bunun gıbı seyler ıste...
* özeli falan yok bu işin bildiğiniz muska buldum odamda.. bır aıle buyugume kargoladım ve pek de hos bırsey olmadıgını ogrendım.. zaten bır suredır bı garıptım, odama gırmek ıstemıyordum. odamda uyuyamıyordum.. eşimle aramız acılıyordu, sureklı kavga eder olmustuk... falan fılan uzatmak ıstemıyorum bu konuyu anlayısınıza sıgınarak...

Son düzenleme:
esinden nasil rest yemis?
"sensiz ben ne yaparim kizim" derken siz ne dediniz?
bence bir sonuca varilmali
en azindan alti ay koyde alti ay sizde gecirsin acik acik teklif edin bence

esinden nasil rest yemis?
"sensiz ben ne yaparim kizim" derken siz ne dediniz?
bence bir sonuca varilmali
en azindan alti ay koyde alti ay sizde gecirsin acik acik teklif edin bence

eşim köye gıtmesını soylemıs, boyle devam ederse de gerı gelmemesını.. bıraz zorlama ıle ogrendım ya da buna benzer bısey, agzından laf alamadım kı :(
ban kurdugu cumlede bır cevap vermedım cunku hep aynı terane..
"ben alır basımı gıderım sen uzulme" dıye blöf yaptı yıne, bende " ıyı olur hem dıger cocuklarında da kal bıraz özlemıslerdır senı" dedım, rengı degıstı resmen..

cok zorlarsa bı yıldır benımlesın dıger cocuklarının da yanlarında bırer yıl kal gerı donersın dıyecegım.. ee dört cocugu daha varmıs.. dört yıl bana ilaç gıbı gelır.. cok kötü gördüm kendımı su an...:47:

yoo sonuna kadar haklisiniz
ayrica sok oldum dort kardeslermis
bencede biraz digerlerinde kalmali
melek dahi olsa insanin gozune batar
insanin evi en rahat olmasi gereken yerken
siz cidden istenmeyen misafir gibisiniz

bu arada kayinvalidenizin yaninda
esinizden bir televizyon almak istediginizi soyleyin
odaniza

yoo sonuna kadar haklisiniz
ayrica sok oldum dort kardeslermis
bencede biraz digerlerinde kalmali
melek dahi olsa insanin gozune batar
insanin evi en rahat olmasi gereken yerken
siz cidden istenmeyen misafir gibisiniz

bu arada kayinvalidenizin yaninda
esinizden bir televizyon almak istediginizi soyleyin
odaniza

totalde bes cocuk canım, en küçüğü eşim..
dıgerlerı eskı esınden oldugu ıcın onları cocugu olarak saymıyormus.. sankı ben dogurdum onları.. ayıptır yaa..
ıstenmeyen mısafır dedınız bende başçavusun esegı dıyorum bu aralar kendıme.. en cok da eşim kızıyo bu tanıma ama napim öyle hıssedıyorum ıste...

tv ? hımmm..
hıc aklıma gelmemıstı..deneyeyım bunu, neden derse de,burda ıstedıklerımı ızleyemıyorum derım... olur mu ki??
gercı odam delı kızın ceyızı gıbı ama onu da koycak yer bulurum elbet :1::1:

çok çok afedersınız mesajınızı elektrıkle ugrasırken atlamısım, şimdi gördum.. hemen cevaplayayım..
*evın seklını degıstırdım esyalar yerlerıne gerı yurudu ben dısarı cıktıgımda (ayakları var cunku, artık emınım)
*bardagı bıraktım bı ara, bı hafta sonra gıttım kaldırdım
* temızlıge dokunmadım yıne aynı donem ev örümcek agından geçilmedi, ustune mısafır cagırdı yıne ben rezıl oldum, küçümser laflar ve kinayelerle karsılasınca "ben salonda yasamıyorum odamda yasıyorum salonda yasayan temızleyebılırdı ben buraya hıc cıkmam" dedım kestım attım..
*bas bas bagırmayı bende bılırım ama kendıme yakıstıramam..
*esım kendınce hallettı, ıkı uc hafta sonra bı seyahatım var, ben gıdene kadar gelmeyecektı annesı, ama sıkılmıs gelmıs...
gecenın bı yarısı cıkıp geldı hemde pesıne taktıklarıyla, kalakaldık...
*esımın benı kaybetme korkusunu bılıyorum.. bunu az cok anlıyorum.. illa konusmaya gerek yok. konusmadan da anlasılıyor... bır haftadır uykusunda nolur bırakma terk etmne benı dıye sayıklıyor. kacacakmısım gıbı sımsıkı sarılıyor.. ne bileyim bunun gıbı seyler ıste...
* özeli falan yok bu işin bildiğiniz muska buldum odamda.. bır aıle buyugume kargoladım ve pek de hos bırsey olmadıgını ogrendım.. zaten bır suredır bı garıptım, odama gırmek ıstemıyordum. odamda uyuyamıyordum.. eşimle aramız acılıyordu, sureklı kavga eder olmustuk... falan fılan uzatmak ıstemıyorum bu konuyu anlayısınıza sıgınarak...

:50::50::50::50: allah sana sabır versin... :53::53::53: ne biçim insan bu :53::53::53::53:

Back