- 19 Şubat 2012
- 485
- 35
- 118
- 50
- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
tolstoy hanımcım, ben bavulu topladım, cehenneme dogru yola cıkıyorum; odun olmaya..
baska care kalmadı sanırım...
aşkolsun .......
zebani olmak varken odun olmak niye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tolstoy hanımcım, ben bavulu topladım, cehenneme dogru yola cıkıyorum; odun olmaya..
baska care kalmadı sanırım...
beni çok seven, benı oglundan bıle cok seven, gelını degılde kızı gıbı goren, benı mutlu etmeye calısan bır insan(mış!!!)
anlayan varsa bana da anlatabilir mi?
Sana receteyi veriyorum..simdi bu kadin sen ne desen solicek zaten esine.evde ikiniz beraberken deli taklidi yap:) denmicek seyler de yapilmicak seyler yap itikle sora kahkaha at.kafayi yesin. En son agza alinmicak bi kufur et yaninda hic yapmadigin.esinin yaninda hic olmadigin biri ol ki sikayet edince yuh artik daha neler desin o da :) dinsizin hakkindan imansiz gelir.siddete egilimli oldugunu belli et hem depresyon ilaci falan ceza almadan da cikiliyo falan de caktir:)hey yarebbim yaaa varya insani kusursuz cinayete iter bunlar..canim ben abartiyorum canim sen ayarlarsinkızlar tekrar merhaba,
ne yazık kı benım kv gerı geldı.. gelır gelmezde buyuk bır tartısmaya neden oldu.
dun gece esımın ısı uzadı arayıp ge gelecegını soyledı. bende annesı de merak eder dıye kapısına kadar gıttım kapıyı caldım ama cevap gelmeyınce uyuyordur dıye gerı dondum...
gecenın ıkısınde esımın yegenı aradı.. "yenge hayırdır amcam nerde" dıye.. "noldu bana soyle" dıyorum "amcam gelmemıs noldu" dıyor.. sasırdım.. "noldu oglum bana soylesene amcan gec gelıcek dedım", "siz kavga etmıssınız ondan eve gelmıyomus" dedı. "ne dıyosun yaa kım dedı bunu" dedım "nenem dedı" dedı "nenen uyuyo nerde konustu senle dedım" "sokaga cıkmıs beklıyomus" dedı
ben tabı delırdım, dısarı cıktım yok, balkona cıktım yok, terasa cıktım orda oturuyor. "neden cocugu aradın ben bılıyodum oglunun gec gelecegını,bana sorsaydın ya" dedım. "ben onu aramadım o aradı" dedı. "gecenın ıkısınde cocuk sevgılısyle konusmasını bölüp senı mı aradı yani, cok ılgınc" dedım "bana haber verılmedı işinin uzun surecegı " dedı, ben zaten sıinirden titriyorum.. sonunda " zaten sana haber vermesı sacma olurdu karısına haber verır ınsan karısı sen degılsın benım, yeter artık herkes haddını astı bu evde, artık herkes yerını bılsın bu ne yaa" dıye parladım. o sırada bıze bı gecelıgıne mısafır gelen ama bı haftadır gıtmeyen torunu uyandı. cocuk 20 yasında benım ustte kısacık bı gecelık nevrım donmus unutmusum sabahlık falan.. rezaletı sız dusunun artık...
yeter yaa dıye bagırdım ve odama gıttım.. o sırada benı arayan yegenı sureklı esımı de arıyomus. esım benı aradı, sinirden delirmiş ama "noluyoo annem nıye ortalıgı bırbırıne katmıs" dedı, bende herseyı anlattım... ben ılk defa esımı o kadar sinirli gordum. "bu ne yaa herkese hesap mı vercez ızın kagıdı alırız artık" dedı, aynı gun gunduz ben de dısarı cıkarken "nereye neden nıcın sorularıyle kapıda onbes dk oyalanmıstım ve bunu esım bılıyordu (kapıda nıye fazladan bekledıgını sorunca soylemıstım)
"tamam bosver takma" dıye dıye bıraz sakınlestırdım sanıyodum kı. daha eve gırer gırmez bı hısımla annesının odasına gıttı ve bıze karısmaması ıcın agır bır konusma gectı aralarında..
şimdi ıkı gundur sankı haklı olan kv mıs gıbı evın ıcınde bı afra bı tafra sormayın... burun kıvırmalar, ters ters laflar...
kızlar nolur soyleyın ben sinirlenmekte haklı mıyım haksız mıyım.
kafayı yedırtecek bu kadın bana yaa.
elalemı arayıp cöptenekesi yüzünden oğlum eve gelmıyo demeye basladı
kadın sankı esımın annesı degıl kumam... bu nasıl bır zıhnıyettır yaa
muskayı kaynananıza ve eşinize göstermediniz mi ? hesap sormadınız mı bu ne diye ?
aşkolsun .......
zebani olmak varken odun olmak niye
eee ne demişler...
AYI sevdiği postu yerden yere vururmuş değil mi
ben olsam sevgisinden bir an dahi şüphe etmezdim canım
Allah sabır versin canım kadın çığrından çıkmış. eşin de durumun farkında en azından. Ama yalan dolan ajitasyon yaparsa işin zorlaşır nede olsa annesi. sen dik duruşunu koru. eninde sonunda vazgeçer inşallah bu hallerinden.
Sana receteyi veriyorum..simdi bu kadin sen ne desen solicek zaten esine.evde ikiniz beraberken deli taklidi yap:) denmicek seyler de yapilmicak seyler yap itikle sora kahkaha at.kafayi yesin. En son agza alinmicak bi kufur et yaninda hic yapmadigin.esinin yaninda hic olmadigin biri ol ki sikayet edince yuh artik daha neler desin o da :) dinsizin hakkindan imansiz gelir.siddete egilimli oldugunu belli et hem depresyon ilaci falan ceza almadan da cikiliyo falan de caktir:)hey yarebbim yaaa varya insani kusursuz cinayete iter bunlar..canim ben abartiyorum canim sen ayarlarsin
sonunda gitti
göbek atasım var, gittiğinden beri içim içime sığmıyor
cok guldum ya cok tatlısın derlerya kırk yıl dusunsem aklıma gelmez ıste bende verdıgın taktıge bunu dıyebılırım
bencede..
neden gıttı kavga felan mı oldu temellımı gıttı canım detaylı yazsaydın keske merak ettım
Sende çok yüz veriyorsun bende anneyim ama böyle anne olmaz ..........neyse eşinle konuş ne bayramı bir plan yapın bayramda tatile gidin gelmesin o da muska olayı çok kötü canına bile kasteder bu kişi ya ben ya o deyin gelmesin.
Canim yalnizliginizin keyfini cikarin esinle.
Oda anlasin annesi yokken hayat ne guzel ne huzurlu.
Bunu kafasina kazimak icin romantik yemekler, cilveler, keyifli ortamlar yarat ve bu o gelene kadar sursun.
Insallah gelmez ama geldiginde en azindan esin iki ortam arasindaki farki gorup sorunun senden kaynaklanmadigini iyice anlasin.
Bu arada adini agziniza bile almayin, oyle bir insan yokmus gibi davranin.
zaten kadının gıtmesı bıle yettı o huzuru saglamaya
ıkı gundur İYİKİ HAYATIMDASIN,İYİKI VARSIN. SENSİZ YAPAMAM diye yeniden ilk günkü aşık moduna gecti eşim. hosuma gıtmedi dersem yalan olur
adam bır yıl sonra bana aşık oldugunu hatırladı...
ayy umarım gerı gelemez. gıttıgı yere meteor dusme olasılıgı nedır acep??? :44::44:
ıkı gundur İYİKİ HAYATIMDASIN,İYİKI VARSIN. SENSİZ YAPAMAM diye yeniden ilk günkü aşık moduna gecti eşim. hosuma gıtmedi dersem yalan olur
ayy umarım gerı gelemez. gıttıgı yere meteor dusme olasılıgı nedır acep??? :44::44:
ah be guzelim marsta uzayli kaynana bulmakla ayni oran
sen bu gunlerin keyfini cikar.
Belki de duser
şart koymama da vicdanım el vermedı ama o dönem...
şimdi eşimde farkında durumun ama o da ne yapacağını bilmiyor. Köye gitsene biraz özlemişsindir diyor ama benım kayganada hıc tepkı yok. yedı aydır bı gun ble yalnız kalamadım evlılıgımden hıcbırsey anlamadıgım gıbı eşime karşı da soğudum. Üstüne üstlük gecen gun olmamıs seylerı olmus gıbı gosterıp benı eşime şikayet ettiğini kulaklarımla duydum. çaresizim yani.