Kendi evimde misafirim..

Sana receteyi veriyorum..simdi bu kadin sen ne desen solicek zaten esine.evde ikiniz beraberken deli taklidi yap:) denmicek seyler de yapilmicak seyler yap itikle sora kahkaha at.kafayi yesin. En son agza alinmicak bi kufur et yaninda hic yapmadigin.esinin yaninda hic olmadigin biri ol ki sikayet edince yuh artik daha neler desin o da :) dinsizin hakkindan imansiz gelir.siddete egilimli oldugunu belli et hem depresyon ilaci falan ceza almadan da cikiliyo falan de caktir:)hey yarebbim yaaa varya insani kusursuz cinayete iter bunlar..canim ben abartiyorum canim sen ayarlarsin

Allah sabır versin canım kadın çığrından çıkmış. eşin de durumun farkında en azından. Ama yalan dolan ajitasyon yaparsa işin zorlaşır nede olsa annesi. sen dik duruşunu koru. eninde sonunda vazgeçer inşallah bu hallerinden.

muskayı kaynananıza ve eşinize göstermediniz mi ? hesap sormadınız mı bu ne diye ?

sordum canım,
oglu yenı dogdugunda yaptırılmısmıs.. onun dıye de dolaba konmus(nedense benım esyaların ıcıne), "vay bee 28 yılda da hıc yıpranmamıs, dun yapılmıs gıbı" dedım.. ne dıyeyım kı baska???
yok edecektı gerı aldım elınden...

aşkolsun .......
zebani olmak varken odun olmak niye

benim gibi bir salakta bu kafa varken benden anca odun olur da ondan..

eee ne demişler...
AYI sevdiği postu yerden yere vururmuş değil mi
ben olsam sevgisinden bir an dahi şüphe etmezdim canım

ayı yavrusunu severken öldürürmüş.. yakında bende öleceğim, cenazeme beklerim

hayatımız ajitasyon canım...
galıba ben yakında bu evlılıkten vazgecıcem... sonuc bu olcak gıbı gorunuyor...

cok guldum ya cok tatlısın derlerya kırk yıl dusunsem aklıma gelmez ıste bende verdıgın taktıge bunu dıyebılırım

sonunda gitti
göbek atasım var, gittiğinden beri içim içime sığmıyor

neden gıttı kavga felan mı oldu temellımı gıttı canım detaylı yazsaydın keske merak ettım

ben gecen ay sehırdısına cıktım, gerı dondugumde de annesı gıtmıs olacaktı, eşimin aldıgı karar boyleydı
sureklı gergınlık oluyordu cunku..
ben gıttım bırbucuk ay kaldım, ne zaman doneceksın dedıkce de annen ne zaman gıdıyor dedım.
sonunda dondum, hanım efendı yıne gıtmedı. bende evde durmadım sureklı dısarıya cıktım.
baktı olmuyor esım emrıvakı ıle gonderdı, bıletını yarına aldım deyınce kadın kırk bahane buldu ama bı daha bosuna bılet aldırtmıs olma bana cıkısıyla karsılasınca paşa paşa gitti
bayram sonu donebılırmıs.. yolunu yaptı gıderken..:26:

Sende çok yüz veriyorsun bende anneyim ama böyle anne olmaz ..........neyse eşinle konuş ne bayramı bir plan yapın bayramda tatile gidin gelmesin o da muska olayı çok kötü canına bile kasteder bu kişi ya ben ya o deyin gelmesin.

etrafımda konuyu bılen herkes sonucta annesı yaslı kadın ıdare et deyıp duruyor.
ilk defa boyle anne olmaz cumlesını sızde gordum.
bende boyle dusunuyordum cunku..
hanımefendı bayramda degıl zaten sonrasında gelecekmıs. inşallah meteor falan duser de basına gerı gelmez :)
ya ben ya o cumlesinden hep kactım ama sanırım sonunda kullanacagım...
teşekkurler yorumunuz ıcın...

Canim yalnizliginizin keyfini cikarin esinle.
Oda anlasin annesi yokken hayat ne guzel ne huzurlu.
Bunu kafasina kazimak icin romantik yemekler, cilveler, keyifli ortamlar yarat ve bu o gelene kadar sursun.
Insallah gelmez ama geldiginde en azindan esin iki ortam arasindaki farki gorup sorunun senden kaynaklanmadigini iyice anlasin.
Bu arada adini agziniza bile almayin, oyle bir insan yokmus gibi davranin.

zaten kadının gıtmesı bıle yettı o huzuru saglamaya
ıkı gundur İYİKİ HAYATIMDASIN,İYİKI VARSIN. SENSİZ YAPAMAM diye yeniden ilk günkü aşık moduna gecti eşim. hosuma gıtmedi dersem yalan olur
adam bır yıl sonra bana aşık oldugunu hatırladı...

ayy umarım gerı gelemez. gıttıgı yere meteor dusme olasılıgı nedır acep??? :44::44:

ah be guzelim marsta uzayli kaynana bulmakla ayni oran
sen bu gunlerin keyfini cikar.
Belki de duser

ah be guzelim marsta uzayli kaynana bulmakla ayni oran
sen bu gunlerin keyfini cikar.
Belki de duser

bir söz vardır bilirmisin, acıma... acınacak duruma düşersin diye

İnşallah gelmez AMİN....
Benimde arkadaşlarım var kaynanadan şikayetçi... Ne anlarlar huzur bozup bilmem..
madem paylaşamıyorsun oğlunu evlendirme , elin kızınıda yakma...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…