- 18 Şubat 2025
- 66
- -24
- 1
- 21
- Konu Sahibi mlsdemrpolat
-
Dilekçenizde de dil böyleyse anladım ben olayı. Hiçbir soruya cevap vermediniz doğru dürüst. Gerekçeli karar ne ? Empati kurun herkesin kendine göre geçimi var
Doğru söylüyorsunuzzValla sizin durumda olsam iki kuruş kira vetene evi çok ucuz siteye koyarım oda haftada iki günmu ne gelen gidenden o kadar bikarki çıkar olmadı bunu deneyin sinir olur millet oraya buraya bakmaya gelince ve evi göstermezse satışa engel oluyor diye dava açın bu seferde her boşluktan faydalanin onun gibi.Avukat yol gosterir size kiracı düşmanı değilim ama böylede olmaz sonra millet niye ev vermiyor işte bu yüzden mesela
O avukatı nereden buldunuz? Hangi avukat altı ay içinde çıkaracağım der ve siz nasıl inanırsınız? Hiç mi fikriniz yok, hiç TV’de de mi izlemediniz bu davaların uzun sürdüğünü bilmemeniz çok garip.Avukatımız vardı yetersiz geldi kimseye güven olmuyor ki başta çıkaracağını söyledi 6 ay içinde evin elinde dedi 2 sene oldu hala çıkaramadı
Olanı anlatıyorum. Ne biliyorsunuz da böyle konuşabiliyorsunuz. Zorunda mıyım bedavaya evimde oturtmak isterse 100 bin gelirim olsa yüzsüzlük resmen çık dememe rağmen çıkmıyor insanın onuru gururu olur. Parasını da istemiyorum yeter ki gitsin. Sanki kendi evi ağır abi tavırları her gittiğimizde eşime karşı tehdit konuşmaları bilip bilmeden konuşmayın burdaEvet empati kuruyoruz ama kayınvalidenizle, beş tane kazık kadar insan gidip yayılmışsınız kadincagizın evine. Evde oturmak yerine kalkıp işe girseniz zaten hadi 21 yaşındaki de çalışmaktan aciz, siz eşiniz ve 28 yaşında olan çocuk gayet eli ekmek tutabilir üç insansınız. İşe girip çalışırsınız beş kişi kendinize bir ev tutarsınız.
Sorulara da doğru dürüst cevap vermiyorsunuz bu işin içinde başka bir iş var öyle hakim gidipte kiracıya evde oturma kararı vermez. Sizin belli ki üzerinize ya başka bir ev var ya da farklı bir durum var anlatmadığınız.
İzmirHangi şehir acaba 5 yıllık kiracının 5 bin vererek oturmaya devam edebileceği
Ne zaman zam yaptınız veya yapacaksınız?
Zam yapamıyoruz kendi kendine zam yapıyor istediği zaman biz bişeye karışamıyoruz elimiz kolumuz bağlı çıkmasını bekliyoruzNe zaman zam yaptınız veya yapacaksınız?
Büyük ihtimalle tapu onlara ait değil.Anlatmadığınız detaylar var.
O ne demek hanımefendi? Yılda bir zam yapmıyor musunuz? El altından mı kiraya verdiniz yok mu sözleşmenizin bi başlangıcı?Zam yapamıyoruz kendi kendine zam yapıyor istediği zaman biz bişeye karışamıyoruz elimiz kolumuz bağlı çıkmasını bekliyoruz
Kayınvalideniz sizi evinde oturtmak zorunda mı?Beşinizi birden. O Da size çık diyor sizin de o zaman onurununuz gururununuz yok siz de çıkmıyorsunuz onun evinden. Hadi biraz da böyle empati yapın. Sizin o beş kişilik ailenizde en az üç kişi çalışmaya gayet müsait, Kendinize bir ev tutabilirsiniz.Olanı anlatıyorum. Ne biliyorsunuz da böyle konuşabiliyorsunuz. Zorunda mıyım bedavaya evimde oturtmak isterse 100 bin gelirim olsa yüzsüzlük resmen çık dememe rağmen çıkmıyor insanın onuru gururu olur. Parasını da istemiyorum yeter ki gitsin. Sanki kendi evi ağır abi tavırları her gittiğimizde eşime karşı tehdit konuşmaları bilip bilmeden konuşmayın burda
Sizin bu evden başka eviniz var mı?Zam yapamıyoruz kendi kendine zam yapıyor istediği zaman biz bişeye karışamıyoruz elimiz kolumuz bağlı çıkmasını bekliyoruz
Sizin de onurunuz gururunuz yok demek ki k.validen kovduğu halde yapışmış çıkmıyorsunuz kazık kadar adamlar.Olanı anlatıyorum. Ne biliyorsunuz da böyle konuşabiliyorsunuz. Zorunda mıyım bedavaya evimde oturtmak isterse 100 bin gelirim olsa yüzsüzlük resmen çık dememe rağmen çıkmıyor insanın onuru gururu olur. Parasını da istemiyorum yeter ki gitsin. Sanki kendi evi ağır abi tavırları her gittiğimizde eşime karşı tehdit konuşmaları bilip bilmeden konuşmayın burda
Başka evimiz yok. Evde sadece eşim çalışıyorSizin bu evden başka eviniz var mı?
Hakim böyle durumlarda iki tarafın maaş durumuna ve mal varlığına bakıyor diye biliyorum yani hangi tarafın daha çok ihtiyacı var diye bakıyor.
Sizin başka eviniz yada mal varlığınız var mı?
Yada evinize giren maaş yüksek…
28 ve 21 yaşında kazık kadar çocukların ne yapıyor?Başka evimiz yok. Evde sadece eşim çalışıyor
Laflarınıza dikkat ederek konuşun…Sizin de onurunuz gururunuz yok demek ki k.validen kovduğu halde yapışmış çıkmıyorsunuz kazık kadar adamlar.
İyi de sen cik dediğin halde tasinmayan kiracina onursuz gurursuz demedın mi?Laflarınıza dikkat ederek konuşun…
28 ve 21 yaşında kazık kadar çocukların
Kiracımız yüzünden gidemiyoruz çıkmadığı için bedava bi ev bulunca oturdu kaldıİyi de sen cik dediğin halde tasinmayan kiracina onursuz gurursuz demedın mi?
K. Validen de sizi kovmuş gitmiyorsunuz ahaha :)
Bu kadın çok değişik ya
İyi de ablacım 4 defa sordum, KV ye taşınmadan önce nerde oturuyordunuz? Niye söylemiyorsun?Kiracımız yüzünden gidemiyoruz çıkmadığı için bedava bi ev bulunca oturdu kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?