- 18 Şubat 2025
- 66
- -24
- 1
- 21
- Konu Sahibi mlsdemrpolat
-
Kendimiz oturcaz diye söyledik. Hakim de oturma kararı verince kaldık böyleİyide kendin oturacaksan hakkın var kiraciyi çıkartmaya böyle bir şey imkansız kiracinin tapulu malı değil ki orası
KV ye taşınmadan önce nerde yasiyordunuz? Ev eşyalarınız nerde?Ben neden dert sıkıntı çekiyim rahat geçinmek varken kira gelirim 5 bin bu zamanda kim bu fiyata oturuyor 3+1 evde
Her gittiğimde kapının önünde bissürü ayakkabılar çöpler akmış kapının önünde. Bir apartmanda yapılacak hareket mi.Kiracımız telefonlarda tehdit eder gibi konuşuyor
Bende diyorum ki evim dururken neden kiraya çıkıyım. Herkesin bi geçimi var sonuçta demi biraz yorum yaparken empati kurunSana diyorlar ki kayinvaliden sizinle oturmak zorunda mi?
Koca koca çocukların var esin var hep beraber çalışın ev tutun madem
Ablacım mahkeme karar vermiş olmuyor işte, ya evi sat ya da kiraya çık, yazık değil mi o kayınvalidene...Bende diyorum ki evim dururken neden kiraya çıkıyım. Herkesin bi geçimi var sonuçta demi biraz yorum yaparken empati kurun
Hayda yahu kayınvaliden mecbur mu peki?Bende diyorum ki evim dururken neden kiraya çıkıyım. Herkesin bi geçimi var sonuçta demi biraz yorum yaparken empati kurun
Tamam da kaynananızın ne suçu var?Herkesin kendine göre geçimi var hayat şartları kolay mı kira 5 bin alıyorum kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım ne kadar gelirim olursa olsun alıp ben bağış mı yaptım sanki
Sorulara cevap verirseniz yardımcı oluruz aslındaKV ye taşınmadan önce nerde yasiyordunuz? Ev eşyalarınız nerde?
Evet empati kuruyoruz ama kayınvalidenizle, beş tane kazık kadar insan gidip yayılmışsınız kadincagizın evine. Evde oturmak yerine kalkıp işe girseniz zaten hadi 21 yaşındaki de çalışmaktan aciz, siz eşiniz ve 28 yaşında olan çocuk gayet eli ekmek tutabilir üç insansınız. İşe girip çalışırsınız beş kişi kendinize bir ev tutarsınız.Bende diyorum ki evim dururken neden kiraya çıkıyım. Herkesin bi geçimi var sonuçta demi biraz yorum yaparken empati kurun
Avukatımız vardı yetersiz geldi kimseye güven olmuyor ki başta çıkaracağını söyledi 6 ay içinde evin elinde dedi 2 sene oldu hala çıkaramadıSatın. Satarım gene oturtmam böyle bir durumda avukat tutmalısınız bu konuda başarılı bir avukat.İste evi kiraya verirken bile avukata danisilmali bence
Tabi ucuza satmayın onu misal dedim
Ne biliyorsun konuşmak için konuşma bence burdaTamam da kaynananızın ne suçu var?
Kaynanan el ayaktan düşse evinize alıp bir bardak su vermezsiniz
İyi de KV nin geçimi yok mu? Benim anlamadığım şu; 5 yıl once ev alıp yeni evlenen birine acıyıp kiraya vermişsiniz demek ki o zaman bu eve ihtiyacınız yoktu, Bu eve ihtiyacınız yokken ve KV ye taşınmadan önce nerde oturuyordunuz? 5 yıl sonra ne oldu da oraya sigindiniz?Bende diyorum ki evim dururken neden kiraya çıkıyım. Herkesin bi geçimi var sonuçta demi biraz yorum yaparken empati kurun
zamaninda neden evinize tasinmadinizda kiraya verdiniz ki?Biz zaten kendi evimize gitmek istiyoruz kiracımızı çıkaramıyoruz kiraya çıkamayız fiyatlar yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?