- 30 Aralık 2009
- 23.078
- 90.620
- 1.123
- Konu Sahibi mlsdemrpolat
Senin bu iki kazık kadar oğlun niye çalışmıyor?Kiracımız yüzünden gidemiyoruz çıkmadığı için bedava bi ev bulunca oturdu kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bu iki kazık kadar oğlun niye çalışmıyor?Kiracımız yüzünden gidemiyoruz çıkmadığı için bedava bi ev bulunca oturdu kaldı
28 ve 21 yaşında kazık kadar çocukların ne yapıyor?
Sen ne anlatıyorsunBazı sorulara cevap vermiyor çünkü verecek cevabı yok.
Kazik kadar iki oğlu kendisi hadi küçüğü geçtim 3 çocuğu ve kendisi kocası resmen coreklenmisler yıllarca kaynana başına.
Kadına da artık gına gelmiş olacak ki kovuyor bunları.
Haksız da değil.
işine gelmeyen kısımları anlatıyorum :)Sen ne anlatıyorsun![]()
Sen ne anlatıyorsun esas kimi kandıracağını zannediyorsun burada?Sen ne anlatıyorsun![]()
Eşimin üstüne tapuTapu kimin? Buna yanıt verir misiniz?
Ama siz sorulara cevap vermiyorsunuzKimi kandırıyormuşum pardon olanı söylüyorum. Sizin ne zorunuza gitti anlamadım
Araştırıyoruz şuan avukatZor ama konu sahibinin işi kimseyi kayınvalide diline düşürmesin Allah oğlunu da kovuyor tabi bu durumda zor hayatlar ne yapıp edip kiracı çıkmalı keşke kıtaya vermeseydiniz hiç parası para değil bosyere ev rezil olmuş .Bî yolunu bulun bence çıkmıyor diye bişey yok öyle bir dünya yok mahkemeler o kadar uzun sürmüyor iyi avukat bulun ismi çevresi olan olur o zaman
Zorunda mı ?Hadi şunu söyle senin bu iki kazık kadar bebeklerin niye çalışmıyor?
Kovuldukları yerde durmak zorundalar mıZorunda mı ?
Dediğim gibi üstümüze ait bir mal varlığımız yok sadece eşim çalışıyor evde.Kanun nizam bilen insanlarız çok şükür, adınıza ev yok iken ve maddi olarak sıkıntılı iseniz böyle bir karar çıkması mümkün değil.
Ya evi kiracılı almışsınızdır ya geliriniz gayet iyidir ya üzerinize mallar vardır ki böyle bir karar çıkmıştır.
Hiçbir hakim anayasadan üstün değil, verirsiniz itirazınızı veyahut kira güncel davası açar onunla siz kiraya çıkarsınız bu kadar basit.