- 18 Şubat 2025
- 66
- -24
- 1
- 21
- Konu Sahibi mlsdemrpolat
-
kiralardan haberiniz var mı bilmiyorum ve benim kiracim 5 bine oturuyor. Evet çocuklarım yetişkin herkesin kendine göre ihtiyacı oluyor geçimi var hayat şartları kolay mıgerekçeli karar neydi ? Ne sebeple kiracıya oturma hakkı verildi?
Evet insan evi varken kirada oturmak istemez ama 4 tane yetişkin 1 eve çıkamıyor musunuz ?
ben anlamadım o kadar yetişkin kimbilir kaç zaman kaynana/babaanne evinde ne yapıyorsunuz
eşiniz siz çocuklarınız da 2 büyükler çalışabilir ayrı eve çıkabilirdiniz
evinizi kiralamadan yeni evlencekti eve ihtiyacı vardı kiraya verdik bin pişman olduk
Hayır tabikiOturma kararı çıktı ise mutlaka bi sebebi vardır, sizin/eşinizin üstüne görünen ev var mı mesrla
Herkesin kendine göre geçimi var hayat şartları kolay mı kira 5 bin alıyorum kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım ne kadar gelirim olursa olsun alıp ben bağış mı yaptım sankie kira var, koca var, 28 yasinda adam var, 21 yasinda koca cocuk var. siz bebek bakmiyorsunuz.
hepiniz calisabilirken gercekten isgucu olan 4 yetiskin kaynannin evinde zorla mi oturuyorsunuz?
Herkesin kendine göre geçimi var hayat şartları kolay mı kira 5 bin alıyorum ve kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım bağış yapmadım sonuçtaİnanılır gibi değil ya kovulduğunuz halde kayınvalidenizin evinde mi kalıyorsunuz. Çocuklarınız büyük evden gelen kira var siz hala böyle yüzsüzlük yaparken kayınvalideniz de size mi tahliye davası açsın
5 yıldır oturuyorKiracınız kaç yıldır oturuyor ?
İyi de ablacım bu durumda KV de de haklı yani, tamamen çocukların sırtına binmeyin elbette ama siz karı koca asgarî ücretle çalışsanız bir maaşı kiraya verseniz, bir maaşla fatura odeseniz , çocuklar da mutfağa destek olsa kira geliriniz de var rahat rahat bikac yil gecinirsiniz, daha ne kadar babanne evinde üst üste yaşayabilirsiniz ki?kiralardan haberiniz var mı bilmiyorum ve benim kiracim 5 bine oturuyor. Evet çocuklarım yetişkin herkesin kendine göre ihtiyacı oluyor geçimi var hayat şartları kolay mı
Emsal kira davası açın5 yıldır oturuyor
bize göre ödenmeyecek bi rakam herkesin kendine göre geçimi varEvim varken neden cikayim diyorsunuzda oturdugunuz evdede sizi istemiyorlar ayrica koca adamlar ve babalari calisip eve cikabilirsiniz ayda 25 bin gibi bir rakam odenmeyecek rakam degil abartmayin
Siz bağış yapmadınız mı kayınvalideniz size bağış mı yaptı nüfusuna mı aldı kadının suçu neHerkesin kendine göre geçimi var hayat şartları kolay mı kira 5 bin alıyorum ve kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım bağış yapmadım sonuçta
Ben neden dert sıkıntı çekiyim rahat geçinmek varken kira gelirim 5 bin bu zamanda kim bu fiyata oturuyor 3+1 evdeİyi de ablacım bu durumda KV de de haklı yani, tamamen çocukların sırtına binmeyin elbette ama siz karı koca asgarî ücretle çalışsanız bir maaşı kiraya verseniz, bir maaşla fatura odeseniz , çocuklar da mutfağa destek olsa kira geliriniz de var rahat rahat bikac yil gecinirsiniz, daha ne kadar babanne evinde üst üste yaşayabilirsiniz ki?
O ne oluyor pekiEmsal kira davası açın
Maşallah pozitif enerji yayıyorsunuz.Böyle çıkmayan kiracı için adam tutup dövdurme fikri aklımdan çıkmıyor
Siz bağış yapmadınız mı kayınvalideniz size bağış mı yaptı nüfusuna mı aldı kadının suçu ne
Biz zaten kendi evimize gitmek istiyoruz kiracımızı çıkaramıyoruz kiraya çıkamayız fiyatlar yüksekBu kadar yetiskin insan var evde, evi alınca neden oturmayıp kiraya verdiniz ki zor olmadımı?
Kusura bakmayin ama kaynananiz kovmakta hakli 5 kişi biri haric gerisi yetiskin, kadının başında ne yapiyorsunuz üstelik kendinize ait eviniz varken.
Kiraya çıkında kadın rahat etsin biraz
Yetersiz geldiAvukatınız var mı?
Sana diyorlar ki kayinvaliden sizinle oturmak zorunda mi?Biz zaten kendi evimize gitmek istiyoruz kiracımızı çıkaramıyoruz kiraya çıkamayız fiyatlar yüksek
İyide kendin oturacaksan hakkın var kiraciyi çıkartmaya böyle bir şey imkansız kiracinin tapulu malı değil ki orasıArkadaşlar kirada bir evim var. Kiracım çıkmıyor mahkemeye verdik hakim oturma kararı çıkarttı. Biz kaynanamın evinde kalıyoruz 3 tane çocuğum var yetişkin biri 28 yaşında biri 21 yaşında küçüğü de 14 yaşında evde kendilerine ait odaları yok. Kaynanam evimden gidin diyor. Cimere şikayette bulundum bişey yapamıcaklarını söylediler. Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?