Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum.

gerekçeli karar neydi ? Ne sebeple kiracıya oturma hakkı verildi?
Evet insan evi varken kirada oturmak istemez ama 4 tane yetişkin 1 eve çıkamıyor musunuz ?
kiralardan haberiniz var mı bilmiyorum ve benim kiracim 5 bine oturuyor. Evet çocuklarım yetişkin herkesin kendine göre ihtiyacı oluyor geçimi var hayat şartları kolay mı

Oturma kararı çıktı ise mutlaka bi sebebi vardır, sizin/eşinizin üstüne görünen ev var mı mesrla
Hayır tabiki

e kira var, koca var, 28 yasinda adam var, 21 yasinda koca cocuk var. siz bebek bakmiyorsunuz.
hepiniz calisabilirken gercekten isgucu olan 4 yetiskin kaynannin evinde zorla mi oturuyorsunuz?
Herkesin kendine göre geçimi var hayat şartları kolay mı kira 5 bin alıyorum kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım ne kadar gelirim olursa olsun alıp ben bağış mı yaptım sanki

Herkesin kendine göre geçimi var hayat şartları kolay mı kira 5 bin alıyorum ve kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım bağış yapmadım sonuçta

kiralardan haberiniz var mı bilmiyorum ve benim kiracim 5 bine oturuyor. Evet çocuklarım yetişkin herkesin kendine göre ihtiyacı oluyor geçimi var hayat şartları kolay mı
İyi de ablacım bu durumda KV de de haklı yani, tamamen çocukların sırtına binmeyin elbette ama siz karı koca asgarî ücretle çalışsanız bir maaşı kiraya verseniz, bir maaşla fatura odeseniz , çocuklar da mutfağa destek olsa kira geliriniz de var rahat rahat bikac yil gecinirsiniz, daha ne kadar babanne evinde üst üste yaşayabilirsiniz ki?

Herkesin kendine göre geçimi var hayat şartları kolay mı kira 5 bin alıyorum ve kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım bağış yapmadım sonuçta
Siz bağış yapmadınız mı kayınvalideniz size bağış mı yaptı nüfusuna mı aldı kadının suçu ne

Ben neden dert sıkıntı çekiyim rahat geçinmek varken kira gelirim 5 bin bu zamanda kim bu fiyata oturuyor 3+1 evde
Her gittiğimde kapının önünde bissürü ayakkabılar çöpler akmış kapının önünde. Bir apartmanda yapılacak hareket mi.Kiracımız telefonlarda tehdit eder gibi konuşuyor

Siz bağış yapmadınız mı kayınvalideniz size bağış mı yaptı nüfusuna mı aldı kadının suçu ne

Biz zaten kendi evimize gitmek istiyoruz kiracımızı çıkaramıyoruz kiraya çıkamayız fiyatlar yüksek

Biz zaten kendi evimize gitmek istiyoruz kiracımızı çıkaramıyoruz kiraya çıkamayız fiyatlar yüksek
Sana diyorlar ki kayinvaliden sizinle oturmak zorunda mi?
Koca koca çocukların var esin var hep beraber çalışın ev tutun madem

İyide kendin oturacaksan hakkın var kiraciyi çıkartmaya böyle bir şey imkansız kiracinin tapulu malı değil ki orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…