• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum.

Ben neden dert sıkıntı çekiyim rahat geçinmek varken kira gelirim 5 bin bu zamanda kim bu fiyata oturuyor 3+1 evde
Her gittiğimde kapının önünde bissürü ayakkabılar çöpler akmış kapının önünde. Bir apartmanda yapılacak hareket mi.Kiracımız telefonlarda tehdit eder gibi konuşuyor
KV ye taşınmadan önce nerde yasiyordunuz? Ev eşyalarınız nerde?

Sana diyorlar ki kayinvaliden sizinle oturmak zorunda mi?
Koca koca çocukların var esin var hep beraber çalışın ev tutun madem
Bende diyorum ki evim dururken neden kiraya çıkıyım. Herkesin bi geçimi var sonuçta demi biraz yorum yaparken empati kurun

İyi bir avukatla karara itirraz edin evimiz yok kira verecek durumumuz yok olarak yada evi satışa çıkarın gelen gidene mecbur göstermek zorunda diye biliyorum olmadı gene mahkemeye verin karara mutlaka itiraz edin süre gecmeden avukat şart iyi bir avukat çıkarır

Bende diyorum ki evim dururken neden kiraya çıkıyım. Herkesin bi geçimi var sonuçta demi biraz yorum yaparken empati kurun
Ablacım mahkeme karar vermiş olmuyor işte, ya evi sat ya da kiraya çık, yazık değil mi o kayınvalidene...

Herkesin kendine göre geçimi var hayat şartları kolay mı kira 5 bin alıyorum kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım ne kadar gelirim olursa olsun alıp ben bağış mı yaptım sanki
Tamam da kaynananızın ne suçu var?

Kaynanan el ayaktan düşse evinize alıp bir bardak su vermezsiniz

Valla sizin durumda olsam iki kuruş kira vetene evi çok ucuz siteye koyarım oda haftada iki günmu ne gelen gidenden o kadar bikarki çıkar olmadı bunu deneyin sinir olur millet oraya buraya bakmaya gelince ve evi göstermezse satışa engel oluyor diye dava açın bu seferde her boşluktan faydalanin onun gibi.Avukat yol gosterir size kiracı düşmanı değilim ama böylede olmaz sonra millet niye ev vermiyor işte bu yüzden mesela

Evet empati kuruyoruz ama kayınvalidenizle, beş tane kazık kadar insan gidip yayılmışsınız kadincagizın evine. Evde oturmak yerine kalkıp işe girseniz zaten hadi 21 yaşındaki de çalışmaktan aciz, siz eşiniz ve 28 yaşında olan çocuk gayet eli ekmek tutabilir üç insansınız. İşe girip çalışırsınız beş kişi kendinize bir ev tutarsınız.
Sorulara da doğru dürüst cevap vermiyorsunuz bu işin içinde başka bir iş var öyle hakim gidipte kiracıya evde oturma kararı vermez. Sizin belli ki üzerinize ya başka bir ev var ya da farklı bir durum var anlatmadığınız.

Satın. Satarım gene oturtmam böyle bir durumda avukat tutmalısınız bu konuda başarılı bir avukat.İste evi kiraya verirken bile avukata danisilmali bence
Avukatımız vardı yetersiz geldi kimseye güven olmuyor ki başta çıkaracağını söyledi 6 ay içinde evin elinde dedi 2 sene oldu hala çıkaramadı

İyi de KV nin geçimi yok mu? Benim anlamadığım şu; 5 yıl once ev alıp yeni evlenen birine acıyıp kiraya vermişsiniz demek ki o zaman bu eve ihtiyacınız yoktu, Bu eve ihtiyacınız yokken ve KV ye taşınmadan önce nerde oturuyordunuz? 5 yıl sonra ne oldu da oraya sigindiniz?

Öyle seymi olurya nasıl bı avukata gittiniz ucuzami kactiniz dişli avukatın elinden kim kurtulur öyle birşey olamaz kira kontratı yokmu elinizde ihbar cektinizmi taahiutname yazamadım işte yokmu elinizde.Kontrat kendini yeniler durur .Kiraya verirken asıl iyice öğrenmek lazım ne nasıl yapılır . Uğraşın yani bırakmayin öyle olmadı çadır kuracaksın evin önüne cagiracaksin TV kanallarini mağdurum diye ben yapardım yahu gözüm dönmesin benim.Olaya bak kadının evi yok iki kuruşa evi zapt edilmiş komik öyle kiramı var çocuğa verilmez harçlık diye 4 bin mi ne

Back