- 18 Şubat 2025
- 66
- -24
- 1
- 21
- Konu Sahibi mlsdemrpolat
-
HayırOturma kararı çıktı ise mutlaka bi sebebi vardır, sizin/eşinizin üstüne görünen ev var mı mesrla
Mahmemeyi kiraciz mi kazandı yani oturtma kararı ona mi çıktı eğer o kazandiysa istinafa gideceksiniz itiraz süresi için de itiraz süresini kacirmadiniz değil mi.Arkadaşlar kirada bir evim var. Kiracım çıkmıyor mahkemeye verdik hakim oturma kararı çıkarttı. Biz kaynanamın evinde kalıyoruz 3 tane çocuğum var yetişkin biri 28 yaşında biri 21 yaşında küçüğü de 14 yaşında evde kendilerine ait odaları yok. Kaynanam evimden gidin diyor. Cimere şikayette bulundum bişey yapamıcaklarını söylediler. Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz…
Bu kadar erişkin insan sanırım sarayda yaşıyorsunuzArkadaşlar kirada bir evim var. Kiracım çıkmıyor mahkemeye verdik hakim oturma kararı çıkarttı. Biz kaynanamın evinde kalıyoruz 3 tane çocuğum var yetişkin biri 28 yaşında biri 21 yaşında küçüğü de 14 yaşında evde kendilerine ait odaları yok. Kaynanam evimden gidin diyor. Cimere şikayette bulundum bişey yapamıcaklarını söylediler. Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz…
Neye istinaden oturma kararı verdi hakim? Karara itiraz edin.Arkadaşlar kirada bir evim var. Kiracım çıkmıyor mahkemeye verdik hakim oturma kararı çıkarttı. Biz kaynanamın evinde kalıyoruz 3 tane çocuğum var yetişkin biri 28 yaşında biri 21 yaşında küçüğü de 14 yaşında evde kendilerine ait odaları yok. Kaynanam evimden gidin diyor. Cimere şikayette bulundum bişey yapamıcaklarını söylediler. Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz…
Kaynana evınde kovulup durmaktansa kiraya çıkın evınızden gelen kira ile orayı ödeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?