Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum.

mlsdemrpolat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
66
-24
1
21
Arkadaşlar kirada bir evim var. Kiracım çıkmıyor mahkemeye verdik hakim oturma kararı çıkarttı. Biz kaynanamın evinde kalıyoruz 3 tane çocuğum var yetişkin biri 28 yaşında biri 21 yaşında küçüğü de 14 yaşında evde kendilerine ait odaları yok. Kaynanam evimden gidin diyor. Cimere şikayette bulundum bişey yapamıcaklarını söylediler. Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz…

Mahke
Mahmemeyi kiraciz mi kazandı yani oturtma kararı ona mi çıktı eğer o kazandiysa istinafa gideceksiniz itiraz süresi için de itiraz süresini kacirmadiniz değil mi.

Gerecekceli kararda ne yazdılar peki en önemlisi avukatiniz var mı bu tür davalar avukat siz yurumez.

Cimer birşey yapamaz davayı kaybettiyseniz itiraz edeceksiniz.

Bu kadar erişkin insan sanırım sarayda yaşıyorsunuz

Neye istinaden oturma kararı verdi hakim? Karara itiraz edin.

Bu kadar yetiskin insan var evde, evi alınca neden oturmayıp kiraya verdiniz ki zor olmadımı?
Kusura bakmayin ama kaynananiz kovmakta hakli 5 kişi biri haric gerisi yetiskin, kadının başında ne yapiyorsunuz üstelik kendinize ait eviniz varken.
Kiraya çıkında kadın rahat etsin biraz

gerekçeli karar neydi ? Ne sebeple kiracıya oturma hakkı verildi?
Evet insan evi varken kirada oturmak istemez ama 4 tane yetişkin 1 eve çıkamıyor musunuz ?

Şartlarınızı iyi anlattınızsa ve eviniz aynı il de bir tek o ev ise mahkeme kiracıyı çıkarttırırdı. Karara itiraz edin ama mutlaka avukat tutun avukatsız olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…