- 1 Ekim 2013
- 8.178
- 16.791
- 448
- 34
- Konu Sahibi mlsdemrpolat
-
Kusura bakmayında 4 kişi çalışıp bir eve çıkamıyorsanız sizde problem var. Evet kiralardan haberim var. Muhtemelen sizin derdiniz de düşük kira veren kiracıyı çıkartmak.kiralardan haberiniz var mı bilmiyorum ve benim kiracim 5 bine oturuyor. Evet çocuklarım yetişkin herkesin kendine göre ihtiyacı oluyor geçimi var hayat şartları kolay mı
Ahahaha evet.Zorunda mı ?
Kiracı konusunda haklısınızSizin bu evden başka eviniz var mı?
Hakim böyle durumlarda iki tarafın maaş durumuna ve mal varlığına bakıyor diye biliyorum yani hangi tarafın daha çok ihtiyacı var diye bakıyor.
Sizin başka eviniz yada mal varlığınız var mı?
Yada evinize giren maaş yüksek…
Hayır kiracılı alsa bile,geliri iyi bile olsa mevcut şehirde üstlerine bir ev daha kyoksa böyle bir karar çıkması mümkü değil. Biz Ankara’da yaşıyoruz babamın üstüne burada 3 ev vardı kardeşimin oturması için İstanbul’da yine kendi üstüne bir ev aldı içinde kiracısı olan. Kiracıya uzun da sürse mahkeme çıkış verdi. Orada tek evi olduğu ve oraya kendi ailesinden biri oturacağı için.Kanun nizam bilen insanlarız çok şükür, adınıza ev yok iken ve maddi olarak sıkıntılı iseniz böyle bir karar çıkması mümkün değil.
Ya evi kiracılı almışsınızdır ya geliriniz gayet iyidir ya üzerinize mallar vardır ki böyle bir karar çıkmıştır.
Hiçbir hakim anayasadan üstün değil, verirsiniz itirazınızı veyahut kira güncel davası açar onunla siz kiraya çıkarsınız bu kadar basit.
Bu arada konu sahibi bende kiracının kirasını arttıramıyor evden çıkartmanın yolunu arıyor burada da uyduruktan açtı bir konu fikir aramaya çalışıyor kendi aklı sıra gibi bir izledim uyandırmaya başladıNeyse hanımlar konu sahibinin 28 ve 21 yaşında iki tane essssssek kadar oğlu çalışmayıp parazit gibi belli ki yapışmışlar yasiyorlar ailece.
Ben en çok k. Valideye üzüldüm.
Yazık olmuş kadına.
Ahahaha evet.
Çünkü k. Validen sizi kovmuş az yiyin de kendinize bir ev tutup kadının başından gidin.
En sevilmeyen çocuk tipi eşek kadar olmuşlar bir baltaya sap olamamışlar
İnsanların içini dışını bilmeden bu şekilde konuşmanız ne kadar doğru. Sen ne oldun acaba kendini bilmez terbiyesiz insanAhahaha evet.
Çünkü k. Validen sizi kovmuş az yiyin de kendinize bir ev tutup kadının başından gidin.
En sevilmeyen çocuk tipi eşek kadar olmuşlar bir baltaya sap olamamışlar
Değiller elbette çünkü anne baba olarak siz ikiniz çalışıp onlara kovulmadiklari bir çatı sağlamak zorundasınız. Yani onlar değil belki ama sen çalışmak zorundasın.Zorunda mı ?
5 yıl olduysa emsal kira davası açıp muhitteki kiralara yaklaşabilir kira en azından. Başka eviniz yoksa nasıl oturma kararı çıkıyor bilmiyorum ama en azından kira gelirinizi yükseltebilirsiniz5 yıldır oturuyor
Asalak yaşam formunu benimsemiş kişiler icin mahkeme kararı gayet yerinde olmuş.Bu arada konu sahibi bende kiracının kirasını arttıramıyor evden çıkartmanın yolunu arıyor burada da uyduruktan açtı bir konu fikir aramaya çalışıyor kendi aklı sıra gibi bir izledim uyandırmaya başladı
Bir baltaya sap olamamış evlatlarından daha fazla çalışan bir birey oldum mesela hshshİnsanların içini dışını bilmeden bu şekilde konuşmanız ne kadar doğru. Sen ne oldun acaba kendini bilmez terbiyesiz insan
Neyi zorumuza gidecek? Kabile gibi aynı eve doluşmuşsunuz ve kadıncağız kovuyor yine gitmiyorsunuz. Sorulara şeffaf yanıtlar vermiyorsunuz, söylediğiniz şekilde hukuken oturmaları mümkün değil. Kusura bakmayın, sizin cevaplarınıza bakınca aklıma şu programa çıkan Muşlu Melek Subaşı geliyor, alâkasız şeyler söyleyip duruyorsunuz.Kimi kandırıyormuşum pardon olanı söylüyorum. Sizin ne zorunuza gitti anlamadım
Bizim de aklımız almıyor5 yıl olduysa emsal kira davası açıp muhitteki kiralara yaklaşabilir kira en azından. Başka eviniz yoksa nasıl oturma kararı çıkıyor bilmiyorum ama en azından kira gelirinizi yükseltebilirsiniz
Avukatın yeterliliğini ölçecek bilginiz var yani öyle mi?Yetersiz geldi
iyi de mahkeme böyle bir karar vermis. mahkeme "cikmasin kalsin" demis. yapacağınız sey belli. ya kabul edin ya da itiraz yoluna gidin - sonuna kadar ugrasin.Herkesin kendine göre geçimi var hayat şartları kolay mı kira 5 bin alıyorum kendi evim dururken neden kiraya çıkıyım ne kadar gelirim olursa olsun alıp ben bağış mı yaptım sanki
e insanim onuru gururu olur. çikin lan istemiyorum sizi diyor kv siz hala oturuyorsunuz.Olanı anlatıyorum. Ne biliyorsunuz da böyle konuşabiliyorsunuz. Zorunda mıyım bedavaya evimde oturtmak isterse 100 bin gelirim olsa yüzsüzlük resmen çık dememe rağmen çıkmıyor insanın onuru gururu olur. Parasını da istemiyorum yeter ki gitsin. Sanki kendi evi ağır abi tavırları her gittiğimizde eşime karşı tehdit konuşmaları bilip bilmeden konuşmayın burda
Şaka gibi konudan bağımsız hatta bence bağımlı 28 yaşındaki kazık kadar adam çalışmayıp ne yapıyor? Masaüstü bilgisayarda oyun oynayıp bir odada parazit gibi yaşıyor mu? Hepsi aynı evin içinde, bana fenalık geldi; kayınvalideye fena üzüldüm. Ev üstüne ev olmaz.Neyse hanımlar konu sahibinin 28 ve 21 yaşında iki tane essssssek kadar oğlu çalışmayıp parazit gibi belli ki yapışmışlar yasiyorlar ailece.
Ben en çok k. Valideye üzüldüm.
Yazık olmuş kadına.
Bir baltaya sap olamamış evlatlarından daha fazla çalışan bir birey oldum mesela
O kadar doğru konuştunuz ki biz birikim yaparak almışız o evi sonuçta ne zorluklar çektik birisi gelsin de otursun bağış yapalım diye almadıkSadece anlatilanlara bakarak konu sahibini hakli buldum. Isterse hanede 10 yetiskin olsun milletin parayla aldigi tapulu mali varken neden kiraya ciksin? Kiracida kac kisi kaliyor, hepsi calisiyor mu bilmiyoruz. Birinin k.validesi istemiyor (ki hakli, keske basinda kabul etmeseydi) digerinin ev sahibi. Burada magdur varsa bence kendi evinde oturamayan ev sahibi. Kiraci da bedava ev buldu diye çokmuş eve.
Kesinlikle öyleŞaka gibi konudan bağımsız hatta bence bağımlı 28 yaşındaki kazık kadar adam çalışmayıp ne yapıyor? Masaüstü bilgisayarda oyun oynayıp bir odada parazit gibi yaşıyor mu? Hepsi aynı evin içinde, bana fenalık geldi; kayınvalideye fena üzüldüm. Ev üstüne ev olmaz.
Yani siz evi almadan önce de kayınvalidenizle mi yaşıyordunuzO kadar doğru konuştunuz ki biz birikim yaparak almışız o evi sonuçta ne zorluklar çektik birisi gelsin de otursun bağış yapalım diye almadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?