kendi çapimizda diyett...

Iftar oncesi kilom 68.4.
100gram gtmis.
Iftar menum:
3y.k taze fasulye
2biber dolmasi
Yogurt
Kiraz kompostosu

Tartıyla aramız yok küsüz sabah 79.2 çıktım pillerini değiştirdim tekrar ama aynı :KK43:
Moralim bozuldu
Bugünkü menümü yazıyım
Kahvaltı 10: Karpuz, beyaz peynir, 2 dlm pide
Ara 15: Hurma 2 tane ama tombul hurmalardan
Akşam 17: Taze soğan, beyaz peynir, bazlama ekmeği, hindi füme 2 dilim
Toplam: 1000 kalori şans eseri yuvarlak bir rakam olmuş bu sefer
Spor yapmadım
Su 2 litreye yakın
Kilo veremiyorum :KK43:
Gerçi regliyim bir yandan da geniz akıntım baş ağrım var diyete dayanamıyorun bugün ekmek türü bayaa yemişim canım çekti
Artık eşimle iftarda yemiycem çünkü bana geç oluyor demek ki...

Iftarda yeme gec bi saat. Ben de su tatli isine son versem iyi olacak ama...
Iftardan sonra gullac yedim. Dun hareketli olmaya calistim. O yuzden dusebildim. Ama suan midem yaniyo. Bugun dusemicem gb gelito simdiden

Bugün benim de karnim şiş. Sabah cikmadan tartiliyorum 8 de. 500 gram fazla ciktim. Hareket etmezsem bugun yandimmm.

Ben 78 i göremiycem vücut tuhaflaştı sanırım
Geçen hafta yaklaşık 65 kilometre yürümeme ve çok kaçamak yapmama rağmen vermememden belliydi
Şu 3 günlük şok diyetlerden mi yapsam

ama şok diyetler cok zararlı diyorlar en güzeli uzun sürede kalıcı olarak verilen kilo ama metabolizmadamı yavaslıyor nedir yasla verilmiyor

ama şok diyetler cok zararlı diyorlar en güzeli uzun sürede kalıcı olarak verilen kilo ama metabolizmadamı yavaslıyor nedir yasla verilmiyor
Evet canım zararlı diyorlar
Sen kaç kilosun boyun kaç yaşın kaç
Ne zamandır rejimdesin

1.72 boyum 67.5 kilom 38 yaşım rejim yapmıyorum 1 aydır tatlıyı kestim ama yok yani

Anladım canım istediğin kilo kaçtı inşallah verirsin sen de

Menümü yazıyım
Kahvaltı: Kiraz
Öğlen: Domates, salatalık, beyaz peynir, biraz pide, taze soğan
Akşam: Etli havuçlu yeşil mercimek yemeği 1.5 tabak
2 litre su
Spor yok

bende bugünkü menümü yazayım
sabah,2 dilim kızarmıs ekmek,zeytin,peynir,yumurta
öglen,büyük bardak ayran
aksam,1 dilim börek,kırmızı mercimek corbası
2 lt su iciyorum hergün
arada da seker istegimi azaltsın diye tarcın cayı
ara ara yaptıgım elma,tarcın,nane,limon,karanfil karısımı su var herkese detoks etkisi yapıyor bana yarıyor sanırım:kk77:

ben 59 yada 62 kiloya düsmek istiyorum..Sabah sadece kirazmı peki acıkmıyormusun
Her sabah kiraz yemiyorum canııım dün sabah ilk kez yedim bu sene kiraz. Canım çekti sadece kiraz yedim.
Bugün 79.1 kg yum ve 2 haftadır bir türlü kilo veremiyorum gram gram aşağı yukarı oynuyorum :KK43:

bende bazen 2 kilo gidiyor sonra geri gidiyor anlamadım bir türlü.Hergün dısarı cıkıyorum ekmek almak icin bile olsa fırına yürüyorum normaldede hareketliyim aslında ama ne olduda sabitledim kiloyu bilemiyorum.Acaba sabah kahvaltısına devam edip öglen salata,domates,peynir yesem,aksamlarıda corbamı icsem sadece...Birde ben kahvaltı haricinde senelerdir ekmek yemiyorum

Geldim canim geldim. Karne gunu degil. Haftaya. Vakit bulamadim canim bi turlu. Az sonra tartilir konu yazarim canim

X