Söz Kesimi Kendi aramızda bir söz mü taksak?

bana kalırsa yüzük takmaya gerek yok..eğer bir yüzük takılacaksa aile arasında olmalı..gerisi fasa fiso..çünkü nelerini görüyoruz.böyle şeyler özel olmalı.benim de ilişkim 19 yaşında üniye gidserken başlamıştı.üstelik ayrı şehirlerdeydik..yüzük falan da takmadık.çünkü en özeli en güzeli olsun istedik.ha bana yokmuydu teklif eden vardı ama ben hayır dedikten sonra kime neki?bir de zaten anlatıyodum herkeze birisi olduğunu yanaşamıyolardı bile.ha bir de bu durumlarda biraz sert olmak lazım karşı cinse karşı bir mesafe konmalı herzaman için..çok şükür dört buçuk yıl oldu okullarımızı bitirdik ve yakında söz yapıcaz..yani demem oki yüzük müzük bahane.hiç gerek yok..siz yeterki tavrınızı koyun mesafe bırakın herzaman karşı cinsle..inan etkili oluyor.benden sana tavsiye..

bu iş tamamen bitti ayrıldık, değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim...

kızlar erkek arkadaşım başka bi şehirde, ben de burda boştaymışım gibi muamele görüyorum, çıkma teklif edenler oluyo, benim sevgilim var falan diyorum ama uzakta olduğunu öğrendikleri zaman siz ayrılırsınız zaten diyolar ama ilişkimizin ciddi olduğuna inandıramıyorum malesef ( bu arada uzun süreli bi beraberliğim var ve gerçekten evlenmeyi düşünüyoruz) acaba diyorum kendi aramızda bi söz yüzüğü felan mı taksak, o zaman da aileme ayıp olmaz mı diyorum bi taraftan da, çünkü hiç onlara sormadan kendi kendimize bi adım atmak doğru olur mu diyorum, kafam karıştı, sizce napim?

kendi aranızda taktığınız sözün bir hükmü olacağını düşünmüyorum canım ben. sonuçta eğer ciddiyseniz ve bir ömrü birbirinizle geçirmeye kesin kararlıysanız ailenle tanışsın ve aileler arasında bir söz yüzüğü takın derim. ama yüzük takarken kesin emin olmalı her iki taraf da hislerinden ve ilerde bir ömrü birlikte geçirebileceklerinden. çünkü kendi aranızda bile taksanız o yüzükleri, bir hevesle takılan o yüzükler çıktığında bunu senden ve arkadaşlarından başka kimse bilmese dahi çok üzülürsün.
ayrıca zaten sen ve o başkalarına hayır dedikten sonra parmaktaki yüzüğün bir önemi yok aile arasında olmadıktan sonra. zaten askıntılık yapıcak olan yüzüğe bakmıyor.

Son düzenleme:
Back