Kendi anneniz , size karşı kv gibi davransa??

beklentin olmayabilir ama karşı taraf hakaret ediyor eziyoe bazen .
ben kendimi ezdirmem, hakaret de ettirmem.

beklentiye girmek baska, kendini ezdirmek bambaska birsey.

O anlamda söylemedim diye özellikle vurguladım yani farklı davrandığını belirtmek için yakın çevremden örnek olarak verebileceğim sadece o var , gelin değil ayse dedim diyelim fark etmiyor benım için , ama sırf gelin kelimesi gecınce bile aşırı duyar kasan bir kitle var , bende bir gelin olmam nedeniyle empati yapamayacak kadar kör değilim . Tepkim anneme . İşine nasıl geliyorsa o sekılde yani adamına göre davranmasına . Ama sizin smacınız bana yardım etmek değil sırf gelin kelimesi geçti diye duyar kasmak. Yanlış yerdesiniz üzgünüm , size ekmek çıkmaz buradan .

Bende buna sinir oluyorum zaten yani bana gelince ağzına geleni sayması , başka birisine gelince sus pus olması.. adamına göre şekil alması çok zoruna gidiyor insanun

Ama hep böyle mi olacak
Beklentim olmasın tamam ama sürekli eleştiri gereksiz hakaret duymak zorunda mıyım
En ufak şeyde bağırıp çağırmasını kızımın gözünün önünde yaşamak ve ona da yaşatmak zorunda mıyım

Zamanında giyiminden dolayı utandığınız annenizden şimdi çocuğunuza bakmasınımı istiyorsunuz gerçekten

Zamanında giyiminden dolayı utandığınız annenizden şimdi çocuğunuza bakmasınımı istiyorsunuz gerçekten
O farklı bir konu bu farklı sapla samanı karıştırmanın geregı yok . Çocuğuma bakmasını istemedim zaten o kadar küçük değil

Eyvallah

Mesafe koydum bu sefer pat diye haber vermeden geliyor , ayrı sehırde yaşıyoruz o sebeple git denilmiyor ama her gelişi kızımın önünde kavga gürültü ben artk bıktım
Annen işte atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Varlığında kıymetini bil sen yine de

Annenizle konustunuz mu sakin ses tonuyla niye böylesin bana bunu niye yapıyorsun rahatsiz oldugunuz konulari söyleyin sakince konuşuyoruz deyinbiseye çıkışırsa

Egolarını benim üzerimden tatmin etme ben küçük çocuk değilim der sanırım üç kere ise senede iki yılda bir kereye dusururum
Egolu insana tahammül edemiyorum

rahatsız olduğunuz durumları paylAşın , düzelmedi mi araya koskocaman bir sınır çizin orayı da geçirtmeyin.

Icim darlandi hepsini okuyamadim. Ama kv ye bi filtre oluyo konusurken anneme hiiic yok o filtre. Bana boyle davransa allah askina gelme anne derdim. Gelmek istedigimde biz uzakken iyiyiz detdim. Gelinini kizin yerine koymussun ona git derdim. Sonra da tli kapatir kis kis gulerdim

Geline bakın, o napıyosa siz de yapın. Öyle yapınca senden tatlısı olmuyor işte, alttan almak, fedakarlık etmek bi moka yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…