Kendi Ailemin Kocamı Üzmesine Dayanamıyorum....

Kültürsüz denen damat 8 yılda süper kültürlü davranmiş tokat gibi olması lazım anlayana ama nerde... Zamanında ve doğru bir tepki vermişsiniz tebrik ederim...

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın eşiniz çok değerli bi insanmış naçizane tavsiyem ailenizle de kırgınlık yaşamayın inşallah hatalarını farkederler

Basta sevmemisler size layik gormemisler.zorla sevdiremezsiniz.
Esiniz uzak dursun bayram dahil gitmesin.yapacak bisey yok.

Eşiniz çok ulvi bir insanmış herkes bu kadar olgun ve iyi davranmaz gerçekten insanlığını takdir ettim

Tepkiniz çok yerinde hatta biraz geç kalmış bile olabilirsiniz. Eşinizde harika bir insan gerçekten, inşallah hep mutlu ve huzurlu olursunuz.

Ailenize gelince siz ciddi bir şekilde onlara tepkinizi gostermissiniz, şimdi izin verin hatalarını telafi etsinler. Sonuçta sizin aileniz. Ama yine aynı şekilde devam ederlerse o zaman daha farklı davranabilirsiniz.

bazen ben de senin yaptigini anneme yapmak istiyorum...

esinin verdigi tepki dogru bir sey yaptigini gösteriyor baskasi ol evet bemi hic aileden görmediler diye gaz verirdi
Ama bos ver sen demis adam
Ailen yuzde yuz haksiz

Keske bende senin gibi tepki koyabilsem.. esimi bagira bagira savunasim var....

tebrik ederim.. cok iyi konusmussun..

Eşinizi ayrı sizi ayrı tebrik ediyorum.. bu nasıl bi asalet nasıl bi saygıdır ki eşiniz kendini hiç bozmamış.. helal olsun vallahi herkes haksızlığa uğrayan eşinin yanında olabilse keşke sizin gibi.. o zaman çoğu evlilik sütliman olurdu diye düşünüyorum..

Onceki isyerimde patronum karsliydi ve bes para etmez biriydi. Suanki isyerimin sahibi de karsli ve karakter olarak muthis bir insan. Hic bir memleketi genellememek lazim.

ama akidem mesele sevme meselesi degil . her seyinden yararlanip- maddi manevi gucunden - bi iki cift sohbeti bile esirgemek . . kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama kullanmak zorunda da degil ki 1-2yil tamam da 7-8yil artik insan yeter diyor.

Kocaci bi kadin olarak annenlere gicik oldum. Annelerimiz keske küçüklugumuzdeki gibi kahraman kalsalar. Ne oluyor bunlara..
Esin evliya gibi masallah. Rabbim mükafatını kat kat versin. Allah Eşinin insanlar içinde saygisini artirsin dicem ama esinin imtihani bence bu yani sabrettigi için de baya sevap topluyor bence. Sen de sabretsen guzel olur sanki. Allaha havale et.

Kalpleri ısınmasın zorla da ısındıramam ama adam akıllı davranmasını bilsinler yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…