Merhaba kk üyeleri herkesin geçmiş bayramı kutlarım.
Benim derdim ailemin kocamı benimsememesi kısaca özetlersek 8 senelik evliyim kocam Kars'lı olduğu için en baştan istemedi ailem önce kürt dediler olmaz ama eşim Kars'ın yerlisi yanı türk (Bu arada insan ayıran biri değilim olayları anlatmak için aynen yazıyorum ) sonra türk olduğunu anlayınca kültürsüz seviyesiz dir aynı değilsiniz felan filan tonla şeyler çıkardılar o zaman babamın eşime etmediği hakaret küfür kalmadı eşim sırf ben üzülmeyeyim diye tek kelime etmedi çok zorluklar çıkardılar fakat sonunda biz kazandık evlendik Allah'a hep şükrederim ki iyi ki onunla evlenmişim diye.
Evlendikten sonra ilk bir kaç yıl zorluk çıkarmaya devam ettiler ama eşimi ve ailesini gerçekten tanıdıktan sonra bunlar bitti çok şükür fakat kocama hiç bir zaman ailenin bir ferdi gibi görmediler azıcık sıcaklık göstermediler eşim üzülüyordu bu duruma ama sırf benim için ne ses çıkardı nede en ufak saygısızlık yaptı bu arada kocamı her işlerinde çağırıyorlar ev taşınacak enişte gelsin ora gidilecek enişte götürsün felan tonla işi eşim yaptırdılar yüzünü bile asmadı eşim ağzına bile almadı ayrıca eşimin mesleğinden dolayı yatırımlarını onun söyledikleri yapıp epey de kar ettiklerini de söylemek isterim.
Geçen yıl kız kardeşim evlendi babamın demesiyle yeni enişte geldi bu sene de ilk bayram görmesiydi onların bizde ordaydık o zaman inanır mısınız babamın ağzından aslan damadım kelimesi düşmedi annem etrafında pervane sanki bunlar olurken kocama bir an baktım belki kıskançlık diyeceksiniz ama kocam dondu üzüldüğü çok belliydi çünkü kocama hiç bir zaman düzgün davranmadılar yokmuş gibi davranıyorlardı belki aklınıza gelebilir kocanız bir şey yapmış felan diye ama inanın kocam hiç bir zaman hiç bir şekilde saygısızlık yapmadı onlar bir kere yüzüne gülsün diye çok uğraştı ama olmadı.
Daha sonra kocam biraz oturduktan sonra bir telefonla çıktı kız kardeşimin kocası da bir yere uğrayacağım diyerek ayrıldıktan sonra annem ve babamı karşıma alıp siz neden böyle yapıyorsunuz kocama neden üzüyorsunuz bir şey olunca Ersin kaç gel yap işiniz düşünce Ersin daha sonra adam yerine koymayın öylemi dedim eskilerin dertleri ile patladım resmen babam da annem de konuşamadı yok öyle değil felan diye kıvırmaya çalıştılar ama kıvıramadılar siz benim kocamı hep üzdünüz artık yeter dedim bugüne kadar size ne yaptı ne saygısızlık yaptı bir tane söyleyin dedim yok sen bizi yanlış anladın deyip konuyu değiştirmeye çalıştılar ne evinize geleceğim nede bundan sonra siz gelin diyip kızlarımı aldım geldim evime durmadan arıyorlar ama artık yeter sizce haksız mıyım kızlar bu konuda kaç kez konuştum ama anlamadılar bu son olayda kocamın üzülmesi beni yıktı dayanamadım patladım.
Ama şimdi bu kadar büyük tepki verdiğim için kararsız kaldım eşim de bana kızdı olsun ben alıştım onlar büyüklerimiz keşke öyle konuşmasaydın dedi. Sizce doğru mu yaptım kızlar.
En iyi birbirimizi biz anlarız dışarıdan nasıl görünüyor bilmiyorum ama insanı psikolojik olarak çökertiyor resmen bu durum.Doğruyu yapmışsınız
Benim ailemde çok üzdü eşimi
Onun ikinci evliliği ve iki de evladı var
Ailem sana yakışmaz diye tutturdu, bin tane eleştiri sebepleri var
Eşim kimseye saygısızlık etmedi, büyük küçük demeden herkesi saydı
En son geçen bayram koydum tavrımı, isteyen gelsin kapımız açık ama biz kimseye gitmiyoruz ve aramıyoruz dedim
Sonra bir bir aradı kardeşlerim noldu falan diye, verdim veriştirdim, utanmıyor musunuz diye, çok da ağır konuştum ve hiç pişman değilim. Bir daha dünyaya gelsem yine eşimi seçerdim hayat arkadaşı olarak, kimsenin de onu ezmesine izin vermem. Sende doğru olanı yapmışsın, bundan sonra eşinin onların işlerini yapmasına da izin verme, herkes çok iyi biliyor adam kullanmayı, çok çirkin bir hareket. Eşlerimiz hayat arkadaşımız, onlarla bir yolda yürüyoruz, ailem dahi olsa kimse hak etmediği halde onu üzemez. İçimiz rahat biz onlar için elimizden geleni yaptık, bundan sonra onlar düşünsün
Merhaba kk üyeleri herkesin geçmiş bayramı kutlarım.
Benim derdim ailemin kocamı benimsememesi kısaca özetlersek 8 senelik evliyim kocam Kars'lı olduğu için en baştan istemedi ailem önce kürt dediler olmaz ama eşim Kars'ın yerlisi yanı türk (Bu arada insan ayıran biri değilim olayları anlatmak için aynen yazıyorum ) sonra türk olduğunu anlayınca kültürsüz seviyesiz dir aynı değilsiniz felan filan tonla şeyler çıkardılar o zaman babamın eşime etmediği hakaret küfür kalmadı eşim sırf ben üzülmeyeyim diye tek kelime etmedi çok zorluklar çıkardılar fakat sonunda biz kazandık evlendik Allah'a hep şükrederim ki iyi ki onunla evlenmişim diye.
Evlendikten sonra ilk bir kaç yıl zorluk çıkarmaya devam ettiler ama eşimi ve ailesini gerçekten tanıdıktan sonra bunlar bitti çok şükür fakat kocama hiç bir zaman ailenin bir ferdi gibi görmediler azıcık sıcaklık göstermediler eşim üzülüyordu bu duruma ama sırf benim için ne ses çıkardı nede en ufak saygısızlık yaptı bu arada kocamı her işlerinde çağırıyorlar ev taşınacak enişte gelsin ora gidilecek enişte götürsün felan tonla işi eşim yaptırdılar yüzünü bile asmadı eşim ağzına bile almadı ayrıca eşimin mesleğinden dolayı yatırımlarını onun söyledikleri yapıp epey de kar ettiklerini de söylemek isterim.
Geçen yıl kız kardeşim evlendi babamın demesiyle yeni enişte geldi bu sene de ilk bayram görmesiydi onların bizde ordaydık o zaman inanır mısınız babamın ağzından aslan damadım kelimesi düşmedi annem etrafında pervane sanki bunlar olurken kocama bir an baktım belki kıskançlık diyeceksiniz ama kocam dondu üzüldüğü çok belliydi çünkü kocama hiç bir zaman düzgün davranmadılar yokmuş gibi davranıyorlardı belki aklınıza gelebilir kocanız bir şey yapmış felan diye ama inanın kocam hiç bir zaman hiç bir şekilde saygısızlık yapmadı onlar bir kere yüzüne gülsün diye çok uğraştı ama olmadı.
Daha sonra kocam biraz oturduktan sonra bir telefonla çıktı kız kardeşimin kocası da bir yere uğrayacağım diyerek ayrıldıktan sonra annem ve babamı karşıma alıp siz neden böyle yapıyorsunuz kocama neden üzüyorsunuz bir şey olunca Ersin kaç gel yap işiniz düşünce Ersin daha sonra adam yerine koymayın öylemi dedim eskilerin dertleri ile patladım resmen babam da annem de konuşamadı yok öyle değil felan diye kıvırmaya çalıştılar ama kıvıramadılar siz benim kocamı hep üzdünüz artık yeter dedim bugüne kadar size ne yaptı ne saygısızlık yaptı bir tane söyleyin dedim yok sen bizi yanlış anladın deyip konuyu değiştirmeye çalıştılar ne evinize geleceğim nede bundan sonra siz gelin diyip kızlarımı aldım geldim evime durmadan arıyorlar ama artık yeter sizce haksız mıyım kızlar bu konuda kaç kez konuştum ama anlamadılar bu son olayda kocamın üzülmesi beni yıktı dayanamadım patladım.
Ama şimdi bu kadar büyük tepki verdiğim için kararsız kaldım eşim de bana kızdı olsun ben alıştım onlar büyüklerimiz keşke öyle konuşmasaydın dedi. Sizce doğru mu yaptım kızlar.
Canim vallahi bak konu beni anlatiyor ayni olaylari yasadim ve halada yasiyorum diycek bisey bulamadim cunku aynilarini yasadim esimde asiri saygili bi insan ben aileme kizdigim zaman esim her defasinda bana kizardi onlar buyuk diye ama insanin zoruna gidiyor bende senin gibi cekip giderdim surekli ararlardi esim dayanamaz konusurdu hersey tatliya baglanirdi ama sonunda yine ayni seylee yasanirdi...Merhaba kk üyeleri herkesin geçmiş bayramı kutlarım.
helal olsun konu sahibiMerhaba kk üyeleri herkesin geçmiş bayramı kutlarım.
Canim vallahi bak konu beni anlatiyor ayni olaylari yasadim ve halada yasiyorum diycek bisey bulamadim cunku aynilarini yasadim esimde asiri saygili bi insan ben aileme kizdigim zaman esim her defasinda bana kizardi onlar buyuk diye ama insanin zoruna gidiyor bende senin gibi cekip giderdim surekli ararlardi esim dayanamaz konusurdu hersey tatliya baglanirdi ama sonunda yine ayni seylee yasanirdi...
Gercekten cok zor bi durum bende kendi kendimi cok yargiladim bu konuda Allah yardimcimiz olsun bende ayni dertten muzdaribim off off ben her zaman kocama arka ciktim ama iste ailem off
helal olsun konu sahibi
sezarin hakkini sezara vermissin.
bizde de ayni durum.var en azindan sen goruyormussun saf ben gormuyordum bile anca kocama yukleniyordum . ama artik benim de gozum acildi ezdirmem kocami . adam parcalansin bunlar yuzune bakmasin .[/QUOTE
Kocanızın karşınızda hiç bir suçu olmadan üzüldüğünü görüyorsunuz ve kocanızın susmasının tepki vermemesinin sebebi de sizsiniz size olan sevgisi Allah herkese böyle düşünceli koca nasip etsin inşallah.
Kardeşim kocamı çok sever oda çok konuştu zamanın da kardeşim haklı olduğumu bildiği için orada bana destek oldu o an.Pisman olmayin,dogru olani yapmissiniz.
Insallah kardesiniz anlayisli biridir,ablam kiskanclik yapti falan diye dusunmez.
Canim vallahi bak konu beni anlatiyor ayni olaylari yasadim ve halada yasiyorum diycek bisey bulamadim cunku aynilarini yasadim esimde asiri saygili bi insan ben aileme kizdigim zaman esim her defasinda bana kizardi onlar buyuk diye ama insanin zoruna gidiyor bende senin gibi cekip giderdim surekli ararlardi esim dayanamaz konusurdu hersey tatliya baglanirdi ama sonunda yine ayni seylee yasanirdi...
Gercekten cok zor bi durum bende kendi kendimi cok yargiladim bu konuda Allah yardimcimiz olsun bende ayni dertten muzdaribim off off ben her zaman kocama arka ciktim ama iste ailem off
helal olsun konu sahibi
sezarin hakkini sezara vermissin.
bizde de ayni durum.var en azindan sen goruyormussun saf ben gormuyordum bile anca kocama yukleniyordum . ama artik benim de gozum acildi ezdirmem kocami . adam parcalansin bunlar yuzune bakmasin .
Sizin durumunuz çok zormuş inşallah bu zor günleri aşarsınız.benim durumum da aynı
ama ben annemin sağlık sorunları yüzünden susmak zorunda kaldım
siz çok iyi yapmışsınız
tebrik ederim
büyüklerse büyüklük yapacaklar o zaman
ben de bu bayram k.v. geldim yillardir her bayram kendi anamdaydim ama gorduler mi hayir . anca kardesim cocuklara bagirsin biz geldik diye kimse eve alisveris yapmaz anca biz aliriz yeri gelince de suratimiza bakmazlar gitmedim ne oldu gelmion buruk gecio bayram vs. o kadar yol 2cocukla geldim de nerde kiymeti . gitmiyorum arkadas yeri gelsin ben de sizin gibi patlayacam az kaldi . insanin anne babasi da olsa hata yapabiliyirlar ne yazik ki. ama duygusal davranmaya son .Allah hakki hakikati gostersin bize .Kocanızın karşınızda hiç bir suçu olmadan üzüldüğünü görüyorsunuz ve kocanızın susmasının tepki vermemesinin sebebi de sizsiniz ve size olan sevgisi Allah herkese böyle düşünceli koca nasip etsin inşallah.
Aynen oyle canim bizim icin susuyorlar ins Rabbim boyle esler nasip etsin cumle alemeKocanızın karşınızda hiç bir suçu olmadan üzüldüğünü görüyorsunuz ve kocanızın susmasının tepki vermemesinin sebebi de sizsiniz ve size olan sevgisi Allah herkese böyle düşünceli koca nasip etsin inşallah.
Kardeşim kocamı çok sever oda çok konuştu zamanın da kardeşim haklı olduğumu bildiği için orada bana destek oldu o an.
Ah canim ah valla ayni durumdayim ben deben de bu bayram k.v. geldim yillardir her bayram kendi anamdaydim ama gorduler mi hayir . anca kardesim cocuklara bagirsin biz geldik diye kimse eve alisveris yapmaz anca biz aliriz yeri gelince de suratimiza bakmazlar gitmedim ne oldu gelmion buruk gecio bayram vs. o kadar yol 2cocukla geldim de nerde kiymeti . gitmiyorum arkadas yeri gelsin ben de sizin gibi patlayacam az kaldi . insanin anne babasi da olsa hata yapabiliyirlar ne yazik ki. ama duygusal davranmaya son .Allah hakki hakikati gostersin bize .
valla artik dayanadim inanin yaz maaslarimi hep eve harcadim ama erkek kardesim orda yasio siz ne yaptiniz evlendiniz eve ben bakiyorum diye bagirip cagiriyo gittim yarim saat icinde yatin uykum var dio gitmiyorum yaa kimsenin ezmeye hakki yok alttan aldikca tepeme ciktilat zaten oyle kimseyi alttan almam sirf ailemi alirdim yanlis yapmisim cok yanlis.Ah canim ah valla ayni durumdayim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?