Kemerli burun...

Yav nolmuş benim burnum da büyük kemerli. İnadına yaptırmıyorum. Herkes tek fabrikadan çıkmak zorunda mı aynı burun aynı kaş aynı yüz. Farklılıkları sevin ya. Sizi burnunuz için eleyeceklerse yol verin zaten. Iki yıldır görüşmeme kismina hiç gelmiyorum

dünyanın bir ucunda mı yaşıyor ki 2 yıldır sanaldan devam ettiniz?hergün görüntülü konuştuysanız illaki fark etmiştir kemeri.bu kadar kafaya takmayın beğenmese konuşmazdı heralde 2 yıl.

Kafa olarak aşırı uyumluyuz zevklerimiz de aynıdır benim için çok fazla fedakarlık yaptı bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum sadece gerginim biraz
İki senedir bir kez olsun yüz yüze görüşmeyip evlilik düşünebiliyorsanız kafa olarak uyumlusunuz belli. Hadi sizin kafalar neyse de, aileler de uyumlu. Kafa olarak.

buarada benimde yıllarca sanalda konuşup iyi vakit geçirip hiç buluşmak istemediğim insanlar oldu ama sevgilim değillerdi.sırf sanal diye tuhaf karşılamadım yani yanlış anlama ama aileler bile tanışmış siz tanışmamışsınız bu biraz tuhaf.

Ben de aynı şekilde tanıştım eşimle ve biz 2006 civarları konuşmaya başladık arkadaşça, 2014 te ilişkiye dönüştü arkadaşlık ve görüşmeye karar verdik. Benim de burnum kemerliydi, o da ben de çok çekindik acaba birbirimizi beğenecek miyiz diye. Ben şok korkuyordum birbirimizi görmüştük ama ben yan profilden hiç foto çekinmediğimden ne tepki verecek bilemedim. Görüştüğümüzde hiç garip bir durum olmadı, nişanlandık vs sonra ben ameliyat oldum çok şükür. Ama o ister ol ister olma sen nasıl istersen benim için farketmez demişti. Ama böyle daha çok beğendiğini düşündüğümden ben kendi açımdan daha mutluyum. Eğer aranızda güçlü bir bağ varsa gözü burna, boyu, saçı görmez.

bence buluşmak için acele etme, halka açık kalabalık bir kafede buluşun.daha çok yeni tanışıyorsunuz , hatta bir arkadaşını al da git. yahu nasıl hayatlar yaşıyorsunuz böyle neler okuyorum her gün.

Kafa olarak aşırı uyumluyuz zevklerimiz de aynıdır benim için çok fazla fedakarlık yaptı bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum sadece gerginim biraz
Sadece hokka burunlar evlenseydiiiii binde 999 u bekardi insanligin. Kendinden emin ol yeter. Sonra begenmezsen yaptiriverirsin. Benim kocamannn etli burnum vardi gecen yil toplativerdim 40 yasimda

Merak etme seni beğenen her şekilde beğenir zaten; görüntülü konuşmuşsunuz orada maske takıp konuşmadın herhalde dmi az çok belli oluyordur zaten Buluşunca da bi burun kemerine, kaşın üstünde gözün var bahanesiyle olmayacaksa olmazsa olmasın zaten bırak da...

Amaan bizim hokka burnumuz var da ne oluyor. 2 yılda görüşememek kötü olmuş. Dert etmeyin burnunuzu, gelmeden biraz hafif hafif görüntüde göstermeye calısın kendinizi.

Yahu adami gercekte bir sefer bile gormemissin. Ne biliyorsun baska birinin olmadigini? Belkide senden guzeller ile zaten birliktedir. Adamin hic yaninda olmamissin aklin aliyor mu? Bir de burnuna takmissin. 2 yildir 1 gununu ayirip seni gorememiste, gelmis burnuna takmissin. Saka misin sen? Bildigin fake konu ya, insanlarin zekasiyla alay etmeyi birakin.

Benim daha görüşüp tanismadigim adamin ananasiyla benim anam neden tanışsın yahu hadi siz ergensiniz diyelim de anneler?

Merhaba kızlar benim bir sorunum var sevgilimle yaklaşık bir buçuk yıldır sevgiliyiz. .
.
.
.
erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamaktan korkuyorum

Bir karar verin bence, ilişkiniz kaç yıllık?

Gerçekseniz, yüzünü görmekten korkmanız gerekirken cinsellik yaşamaktan korkma kısmına nasıl atladınız onu da bir anlatıverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…