- 1 Ekim 2013
- 106
- 125
- 303
İki senedir bir kez olsun yüz yüze görüşmeyip evlilik düşünebiliyorsanız kafa olarak uyumlusunuz belli. Hadi sizin kafalar neyse de, aileler de uyumlu. Kafa olarak.Kafa olarak aşırı uyumluyuz zevklerimiz de aynıdır benim için çok fazla fedakarlık yaptı bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum sadece gerginim biraz
fazla fedakarlıktan kastınız wifi yerine mobil veri açması mıKafa olarak aşırı uyumluyuz zevklerimiz de aynıdır benim için çok fazla fedakarlık yaptı bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum sadece gerginim biraz
Sadece hokka burunlar evlenseydiiiii binde 999 u bekardi insanligin. Kendinden emin ol yeter. Sonra begenmezsen yaptiriverirsin. Benim kocamannn etli burnum vardi gecen yil toplativerdim 40 yasimdaKafa olarak aşırı uyumluyuz zevklerimiz de aynıdır benim için çok fazla fedakarlık yaptı bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum sadece gerginim biraz
Bayanlar niye bu kadar taktınız ya ? Ya yardımcı olun ya da boş boş konuşmayın kendisi ile bayadır konuşuyoruz ki ilk haftadan buluşma fırsatımız vardı daha kaç kere diyeceğim ama büyük sorunlar yaşadı şimdi ise buluşuyoruz sevmese beni kusurlarıma rağmen çekecek bir insan değil istese benden bin kat güzelini bulabilir demek ki her bir şeyi bilmeden yorum yapmak çok da doğru değil dediğim gibi ya yardımcı olun ya da uğraşmayın moral bozmak ne kadar hoşunuza gidiyor
Merhaba kızlar benim bir sorunum var sevgilimle yaklaşık bir buçuk yıldır sevgiliyiz. .
.
.
.
erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamaktan korkuyorum
3 yıllık bir ilişkimiz var sevgilim bana çok sadık ve bağlıdır fakat instagramda tanımadığı kızları takip edip takipleşiyor bu da yetmezmiş gibi fotoğraflarını beğeniyor huyu değildi fakat bu aralar suyunu çıkarttı sorduğumda arkadaşım diyor ama sürekli sürekli yeni eklediği kişilerin arkadaşı olması biraz saçma değil mi ne yapacağım konusunu açınca bana güvenmiyorsun kafanda ne dönüyor diyip onu kırdığımı söylüyor sizce kuruntu mu?
Sevgilimle sanaldan tanıştık 2. yılımızdayız artık buluşacağız her gün görüntülü konuşuruz ailelerimiz bile tanıştı ciddi düşünüyoruz fakat buluşacağız ve ben burnumdan çok çekiniyorum normalden kötü kemerli bir burnum var küçük yüzüm renkli gözlerim ve dolgun güzel dudaklarım var ama burnum o kadar kötü gözüküyor ki bu zamana kadar konusu hiç açılmadı sizce çok garipser mi gerçek biraz farklı sonuçta bunu sorun etmeli miyim yoksa fazla mı takıyorum ? ( burnum cidden çok kötü hem çok büyük hem de kemer aşırı belirgin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?