Kemerli burun...

Bacım bu adam seni burnun için mi seviyor?
Veya burnunu görünce sevmekten vaz mı geçecek? Tamam rahatsız olabilirsin ama Allah öyle yaratmış neticede...
Bende eşimle internette tanıştım 8 ay sonra buluştuk biz. Gerçekten seven insan seni her halinle beğenir ve kabul eder. Asıl kusuru karakterde aramak lazım
Hiç takma bunu eğer seni görünce sırf burnundan dolayı kaçıp gidecekse ondan adam olmaz zaten

Tek katlanan o değil , sizde katlaniyorsunuz.

Öz güvensiz olursanız bu ilişki sizi çok zorlar.

Zaten zor bir ilişki ve çoktan sizi görmeye gelmesi gerekirdi. Dolayısıyla bir fedakarlık yapan sizsiniz o değil.

Lütfen dikkatli olun. Ölçüp biçin bir araya geldiginizde bütün davranışlarını , evliliğe bakış açısını verdiği sinyalleri hep önemseyin.

ben netten tanışmanıza şaşırmadım . Benimde o şekilde tanıştığım kişiler oldu. İşin ilginç tarafı siz daha birbirinizi görmeden anne babaların tanışması. Buna şoktayım gerçekten.

Neyse sorunuza geçeyim . Bende o şekilde tanıştım ve burnum kemerliydi hemde baya kemerli :) Hiç sorun olmamıştı.
Benim takıldığım kadar karşımdakiler takılmıyor sanırım. Yaptırdım kurtuldum orası ayrı.

Bizim bir arkadaş da burnunu yaptırdı ama ondan başka kimse aradaki farkı anlayamadı. Kendi akrabaları bile yaptırdın da ne fark etti şimdi diye soruyor. Sadece o takıntı haline getirmişti çünkü bişey yoktu o kadar.

Bana burnumu yapan doktoru soran oldu yav. Gerçek fındık burunların kıymeti bilinmiyor artık.

Haha gerçek güzeller ortaya çıksın diyorsun
Bütün eklentilerini sök öyle gel karşıma dostum adil bir savaş değil bu

Ama ne boya, ne lens, ne estetik(burun, dudak) hic biri gercegi gibi durmuyor zaten, fotograflarda filan bazilari daha gercekci ama yuzyuze gelince neresini yaptirdiysa, ne taktiysa hepsi belli oluyor.

Ama ne boya, ne lens, ne estetik(burun, dudak) hic biri gercegi gibi durmuyor zaten, fotograflarda filan bazilari daha gercekci ama yuzyuze gelince neresini yaptirdiysa, ne taktiysa hepsi belli oluyor.

Daha gençsin şekerim o saçlar beyazlayacak. Yıllardır doğal bir şekilde beyazları yapatmaya uğraşıyorum boyamamak için. Henüz işe yarar bir yöntem bulmuş değilim.

Daha gençsin şekerim o saçlar beyazlayacak. Yıllardır doğal bir şekilde beyazları yapatmaya uğraşıyorum boyamamak için. Henüz işe yarar bir yöntem bulmuş değilim.

Çok beyazlamadigi sürece tek tük beyazda boyamayi dusunmuyorum pek ama beyazlar rahatsiz ederse elbette boyarim. Hatta yuzumde kirisiklik vs sorunum başladiginda bunun için ufak tefek estetikte olurum.
Yaş almaya bağlı sorunlar farkli
Ben de 27 olacagim az degil, korkuyorum, insallah genetik olarak sansliyimdir annem de henuz pek beyaz yok.
Bulursan dogal boya burdan da paylaş

Benim de annem öyle, kırışığı da yok kadının. Babam askerden geldiğinde saçları beyazmış benim de 19da başladı beyazlamaya. Bulursam her yerde paylaşcam zaten hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…