- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Para bakımından çok zorlandı ya inanın birçok yol denedik ama gelmesi cidden çok zordu şimdi ise geliyor benim için bilmediği bir yerde yaşam kuracak kendisi Ben de gerginim tabi haliyle umarım dediğiniz gibi olur güzelliğimi çok önemsediğimi düşünmüyorum çünkü kendisi yakışıklı biri bunun yanında zeki ve dürüst istediği kızı kolayca elde edebilir sevmese bu zorlu ilişkiye katlanmazdı diye düşündüm görüşünüz için teşekkürler
Dimi kiz benim de hokka burnum VAR da noluyorburun yagggni.
Aslinda cogu kişinin burnu duzgun degil ama bu ameliyatlar yayginlasip herkes kaydirak burunlu olunca insanlar sorun haline getiriyor. Cevremde kotu burunlu olanlarin hemen hemen hepsi erkek kadin burun ameliyati oldu cunku, ee burnu cirkin olan da saniyor ki herkes hokka burun bir ben boyleyim.Hic sevmiyorum şu estetik işini
Bana burnumu yapan doktoru soran oldu yav. Gerçek fındık burunların kıymeti bilinmiyor artık.
Öyle. Sadece estetik degil saç boyasi ve lensler de olmasa mesela diyorum.
Makyaj olsun ama o güzel
Haha gerçek güzeller ortaya çıksın diyorsun
Bütün eklentilerini sök öyle gel karşıma dostum adil bir savaş değil bu
Ama ne boya, ne lens, ne estetik(burun, dudak) hic biri gercegi gibi durmuyor zaten, fotograflarda filan bazilari daha gercekci ama yuzyuze gelince neresini yaptirdiysa, ne taktiysa hepsi belli oluyor.
Daha gençsin şekerim o saçlar beyazlayacak. Yıllardır doğal bir şekilde beyazları yapatmaya uğraşıyorum boyamamak için. Henüz işe yarar bir yöntem bulmuş değilim.
Çok beyazlamadigi sürece tek tük beyazda boyamayi dusunmuyorum pek ama beyazlar rahatsiz ederse elbette boyarim. Hatta yuzumde kirisiklik vs sorunum başladiginda bunun için ufak tefek estetikte olurum.
Yaş almaya bağlı sorunlar farkli
Ben de 27 olacagim az degil, korkuyorum, insallah genetik olarak sansliyimdir annem de henuz pek beyaz yok.
Bulursan dogal boya burdan da paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?