Annemle annesi aynı şehirdeydi geçen aylar tanıştılar ve görüştüler babamın ve babasının da haberi var bu durumdan sevgilim de yaşadığım yere yerleşecekNasıl ya? Siz 2 yıl boyunca birbirinizi görmediniz ve aileleriniz mi tanıştı? Ne biçim hayatlar, nasıl ilişkiler bunlar? Aileler nasıl sesini çıkarmadı böyle absürt bir duruma?
Bazı üzücü olaylar yaşadı kendisi ailevi ağır şeyler o yüzden bir türlü nasip olmadı fakat dediğim gibi yaşadığım şehre yerleşecek2 yıldır hic görüşmediniz ve aileler mi tanisti
Annemle annesi aynı şehirdeydi geçen aylar tanıştılar ve görüştüler babamın ve babasının da haberi var bu durumdan sevgilim de yaşadığım yere yerleşecek
Dediğim gibi bazı sorunları vardı kendisinin Yapacak bir şey yoktu birbirimizi cidden seviyoruzVe siz hiç birbirinizi görmediniz.... valla bravo.
Dediğim gibi bazı sorunları vardı kendisinin Yapacak bir şey yoktu birbirimizi cidden seviyoruz
Evet görüntülü oluyor da mesela yan profilden konuşmuyoruzGörüntülü konuşmuşsunuz ya .
Yanlız gitmeyin bari.
Çağla Şıkel makyajı yapın olmazsa .
Sizin düşünceniz böyledir yorumunuz için teşekkürlerBen dün burada haftada bir gördüğünüz adamları tanıyamazsınız diye carlıyordum, sen gelmiş hiç görüşmedik diyorsun. Nirvanaya çıktın resmen. Sevgi değildir o güzelim insan görmediği, sarılmadığı, koklamadığı insanı sevemez. Kusura bakma, yaşın kaç bilmiyorum ama saçma sapan bir şey yaşıyorsun bence ve burnundan daha önemli sorunların var.
Mesela önden duruyor hep kamera ama insanı karşıda konuşurken her profilden görüyorsunuz Aslında çok takmam ama ne bileyim danışmak istedimGörüntülü konuşmada burnunuz küçük mü duruyodu da yani normalde görüntülü konuşmalar daha berbat gösteriyor insanıbilemedim
Kendisi gayet iyi tip olarak ki olmasa bile benim için içi önemli o da eminim böyle düşünüyordur fakat insan sevdiğine güzel gözükmek ister bilirsiniz o bakımdan biraz gerildimGörüntülü konuşmuşsunuz zaten ama bence az çok farkındadır burnunuzun. Hem karşı taraf nasıl mükemmel mi eminimki değildir. Onu bırakın inşallah siz soğumazsınız :)
Değil ama dediğim gibi insan bi geriliyorYa fotograf,kamera gerceginden guzel gosterir zaten o da daha cirkin olacak da ya cok mu onemli bu tip meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?