• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemerli burun...

Uaw ben konuya inandim çunkü boyle birini taniyorum
Kuzenim kendisi🤣erkek bi de ya yillardir netten konusuyoar yüz yüze gelmediler hayirnayni şehirdeler bi de..baskasiyla evlenmeyip kadini bekliyo cok olginc gelmisti bana da var böle tipler ama
Aklıma şu skeç geldi:)

Messypass Messypass erkek arkadaşınızın burnunuzu takıntı yapacağını sanmam ama buluştuğunuzda tepkilerine bakarsınız, çaresiz dert değil bir operasyona bakar, burundaki eğrilik sizi üzüyor rahatsız ediyorsa ameliyat olursunuz.

Amaan bizim hokka burnumuz var da ne oluyor. 2 yılda görüşememek kötü olmuş. Dert etmeyin burnunuzu, gelmeden biraz hafif hafif görüntüde göstermeye calısın kendinizi.

Dimi kiz benim de hokka burnum VAR da noluyor 😂 burun yagggni.

Aslinda cogu kişinin burnu duzgun degil ama bu ameliyatlar yayginlasip herkes kaydirak burunlu olunca insanlar sorun haline getiriyor. Cevremde kotu burunlu olanlarin hemen hemen hepsi erkek kadin burun ameliyati oldu cunku, ee burnu cirkin olan da saniyor ki herkes hokka burun bir ben boyleyim. 😊 Hic sevmiyorum şu estetik işini👊

Yav bikeresinde otobüse binip, istemsizce, otobüste bulunan insanların burnunu denetledim tek tek.

İnanırmısınız, okadar çirkin burunlar gördüm ki..

Otobüsten indiğimde anladım ki, burun zaten çirkin bir organmış. Demek ki herkesin burnu, kendi başına zaten çirkinmiş.

Yanlız senin bu hiç görmediğin insanla evlenme planları yapıyor olman, en az benim yukarıda bahsi geçen burun serüvenim kadar tuhaf, söyleyim...

Yav bikeresinde otobüse binip, istemsizce, otobüste bulunan insanların burnunu denetledim tek tek.

İnanırmısınız, okadar çirkin burunlar gördüm ki..

Otobüsten indiğimde anladım ki, burun zaten çirkin bir organmış. Demek ki herkesin burnu, kendi başına zaten çirkinmiş.

Yanlız senin bu hiç görmediğin insanla evlenme planları yapıyor olman, en az benim yukarıda bahsi geçen burun serüvenim kadar tuhaf, söyleyim...

Hehhhh işte bir ust yorumda ben de bunu dedim. Burnu guzel olan çooook azicik insan var aslinda ama estetik yapa yaaapa algilarla oynuyorlar, insanlar saniyor ki bir kendilerinin ki cirkin ve tribe giriyorlar, cogu da yine ameliyat oluyor bu işin sonunda. Herkes birbirine benzedi.
Benim burnum guzel bu arada ama anlami kalmadi parayi veren kendine yeni yüz satin aliyor 😊

Dimi kiz benim de hokka burnum VAR da noluyor 😂 burun yagggni.

Aslinda cogu kişinin burnu duzgun degil ama bu ameliyatlar yayginlasip herkes kaydirak burunlu olunca insanlar sorun haline getiriyor. Cevremde kotu burunlu olanlarin hemen hemen hepsi erkek kadin burun ameliyati oldu cunku, ee burnu cirkin olan da saniyor ki herkes hokka burun bir ben boyleyim. 😊 Hic sevmiyorum şu estetik işini👊
Valla benim burnu bi gör böyle önden şekli duruşu gayet güzel. Fındık burun derler estetik mi diye sorarlar ama bi yana hafif döneyim resmen ortasında kemik ben burdayım diyor ya. Bende onu sevmiyorum allah mesaiyi az harcıyor galiba burna, ressamım zaten çizim yaparken bende elleri çizmeyi pek sevmem bitsin diye çirkin yaparım da 😂😂😂

Hehhhh işte bir ust yorumda ben de bunu dedim. Burnu guzel olan çooook azicik insan var aslinda ama estetik yapa yaaapa algilarla oynuyorlar, insanlar saniyor ki bir kendilerinin ki cirkin ve tribe giriyorlar, cogu da yine ameliyat oluyor bu işin sonunda. Herkes birbirine benzedi.
Benim burnum guzel bu arada ama anlami kalmadi parayi veren kendine yeni yüz satin aliyor 😊

Bende tam tersi karakteristik burunlari severim.
Bence cok ama cok guzel duruyor kemer burunda🙊

Valla benim burnu bi gör böyle önden şekli duruşu gayet güzel. Fındık burun derler estetik mi diye sorarlar ama bi yana hafif döneyim resmen ortasında kemik ben burdayım diyor ya. Bende onu sevmiyorum allah mesaiyi az harcıyor galiba burna, ressamım zaten çizim yaparken bende elleri çizmeyi pek sevmem bitsin diye çirkin yaparım da 😂😂😂

Benim ki he turlu güzel duruyo bence. 😁 fotoyu kaldircam birazdan 😁

Ben de tuhaf bir şekilde kemerli burun seviyorum :halay:estetik için bir doktorla görüşmüştüm, sadece ucu küçülsün kemeri dursun demiştim doktor şaşırmıştı bayağı 😂
Neyse, sizin konunuz burun üzerine açılmış bir konu olmasına rağmen evlenmeyi düşündüğünüz kişiyi 2 senedir görmemeniz daha büyük bir sorun bence. Dünyanın öbür ucunda da olsa 2 senede birkaç kez bir araya gelip öyle karar vermeniz gerekirdi sanki. Ay çok ilginç geldi ben asla denemeden almazdım çünkü :KK48:
Mutluluklar diliyorum

Ben de tuhaf bir şekilde kemerli burun seviyorum :halay:estetik için bir doktorla görüşmüştüm, sadece ucu küçülsün kemeri dursun demiştim doktor şaşırmıştı bayağı 😂
Neyse, sizin konunuz burun üzerine açılmış bir konu olmasına rağmen evlenmeyi düşündüğünüz kişiyi 2 senedir görmemeniz daha büyük bir sorun bence. Dünyanın öbür ucunda da olsa 2 senede birkaç kez bir araya gelip öyle karar vermeniz gerekirdi sanki. Ay çok ilginç geldi ben asla denemeden almazdım çünkü :KK48:
Mutluluklar diliyorum

Bende aynen..
Onden burun kemerim hic belli degil ama yandan belli, valla aynaya bakip bakip seviyorum filan 😂
Gunumuzde oldugu gibi islemsiz insan bulmak zor oyuzden bence bi 10 sene sonra bu tornadan cikma akimi bitecek ve kemerli burun modasi baslicak 😂

Bana diyene bak kiz benden asagi kalir yanin mi var? 😂😂😂

Bende hiccc estetik yok bu arada orjinal hepsi 🤣🤣Kemik asla gorunmuyor bu footgraflar bence dedigin gibi findik duruyor baya 😻😻😻😻
Ama ben senin ki gibi istiyorum ya ne öyle zımparalanmıs resmen tadından yenmez ya😍😍😍😍😂😂😂

Sevgilimle sanaldan tanıştık 2. yılımızdayız artık buluşacağız her gün görüntülü konuşuruz ailelerimiz bile tanıştı ciddi düşünüyoruz fakat buluşacağız ve ben burnumdan çok çekiniyorum normalden kötü kemerli bir burnum var küçük yüzüm renkli gözlerim ve dolgun güzel dudaklarım var ama burnum o kadar kötü gözüküyor ki bu zamana kadar konusu hiç açılmadı sizce çok garipser mi gerçek biraz farklı sonuçta bunu sorun etmeli miyim yoksa fazla mı takıyorum ? ( burnum cidden çok kötü hem çok büyük hem de kemer aşırı belirgin )
Gerçekten çok merak ediyorum iki yıldır sizin bile görmediğiniz adamla aileleriniz nasıl tanıştı

Hahaha neye cevap vereceğimi şaşırdım 2 yıl sonra görüşmek mi aileler tanışmış siz tanışmadan ona mi cevap vereyim kemerli burnuna kontür yapmanı mi anlatayım 😂😂 vazgeçtim 2 yıldan sonra görüşecekseniz burnunu görmez herhalde ama çok büyükse burnun bilemedim yani 😂

Birde yakışıklı istese başkalarıyla olur diyorsunuz ya ..benim Allah yaratmış elbette eski eş kisiyle interntte tanıştık aynı sizin gibi 2 yıl..aasla benden başkasıyla gorusmez derdim aşırı emindim isterse bir sürü kizlar görüşür derdim ...görüşür diyenlere güler geçerdim ..evlendikten sonra çok fazla şeyini yakaladım megersem benimle birlikte bir sürü kıza yazmış onu anladım ama geç oldu o zaman şey demişti arkadaşım yazdı bende o zaman saftım inandım şimdi anlıyorum ..ama inanmıştım ne salakmisim ya

Sevgilimle sanaldan tanıştık 2. yılımızdayız artık buluşacağız her gün görüntülü konuşuruz ailelerimiz bile tanıştı ciddi düşünüyoruz fakat buluşacağız ve ben burnumdan çok çekiniyorum normalden kötü kemerli bir burnum var küçük yüzüm renkli gözlerim ve dolgun güzel dudaklarım var ama burnum o kadar kötü gözüküyor ki bu zamana kadar konusu hiç açılmadı sizce çok garipser mi gerçek biraz farklı sonuçta bunu sorun etmeli miyim yoksa fazla mı takıyorum ? ( burnum cidden çok kötü hem çok büyük hem de kemer aşırı belirgin )
o senin sevgilin olamaz hiç görüşmediğin biri reel anlamda sevgili değildir..

Bende eşimle sanalda tanıştım 6 ay konuştuk ve sonra buluştuk ona kalsa dqha önce olurdu ama ben istememiştim hazır olmadığım için. 2 sene bana da çok fazla geldi reelde gördüğünüz zaman belki sizde bir çekim olmayacak ona karşı ne olacal 2 seneniz çöp... Fiziksel açıdan benimde kaygılarım vardır aceba beğenir mi aceba koşarak uzaklaşır mı diye ama öyle olmadı aksine görünce daha çok aşık olduk biz. Buluşun ve ilişkinizi ona göre yönlendirin derim ben.

Back