- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
Kiz mi begenmediTövbe tövbe 2 sene sanaldan görüşme ne ola ki valla bi arkadaşım aylarca netten konustu bildigin aşiktı yüzyüze geldiği anda pof yani o yanyana çekim çok baska birşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz mi begenmediTövbe tövbe 2 sene sanaldan görüşme ne ola ki valla bi arkadaşım aylarca netten konustu bildigin aşiktı yüzyüze geldiği anda pof yani o yanyana çekim çok baska birşey
Eğer sevgisi ile ilgili bir problemim olsa buraya o tür bir yazı yazardım kendimle ilgili bir soru sordum ilişkim seni ilgilendirmez bununla ilgili bir sorum olsa buna yorum yapmaya hakkın var ama ben kendim ile ilgili bir soru sordum ve buna cevap vermediğin sürece seni ilgilendirmezOzaman kamuya açık yazmayacaksınız. Burda istiyorsunuz ki aman bu da sorun mu elbette sizi çok sevecek hayır yanlıs dusunuyorsun sevgınız askınız yeter desınler. Ozaman buraya degıl yakın gordugunuz bır arkadasınıza anlatın. Herkesın okuyup yorumlayacagı bır platforma yazıp da aman boş yapma falan diyemezsınız
Vay anasını demek öyle haEğer sevgisi ile ilgili bir problemim olsa buraya o tür bir yazı yazardım kendimle ilgili bir soru sordum ilişkim seni ilgilendirmez bununla ilgili bir sorum olsa buna yorum yapmaya hakkın var ama ben kendim ile ilgili bir soru sordum ve buna cevap vermediğin sürece seni ilgilendirmez
Tabi kiKiz mi begenmedi
Fotoda nasilmis gercekte nasil uzuldum inanTabi ki
Foto degil sürekli camdan görüstüler canlı ona rağmen o yüzden diyorum yanyana çekip çok baska diyeFotoda nasilmis gercekte nasil uzuldum inan
Para bakımından çok zorlandı ya inanın birçok yol denedik ama gelmesi cidden çok zordu şimdi ise geliyor benim için bilmediği bir yerde yaşam kuracak kendisi Ben de gerginim tabi haliyle umarım dediğiniz gibi olur güzelliğimi çok önemsediğimi düşünmüyorum çünkü kendisi yakışıklı biri bunun yanında zeki ve dürüst istediği kızı kolayca elde edebilir sevmese bu zorlu ilişkiye katlanmazdı diye düşündüm görüşünüz için teşekkürlerHerkesin kendi hayati elestirmek ya da kotu amacli demiyorum yanlis anlama. Ama 2 sene boyunca konusup gorusmemek tuhaf geldi bize ki hakliyizda. Sorunlari olabilir ama ucakla gelip 1 saat kalipta da mi gidemedi. 2 sene her gun mu sorunu vardi.
Her neyse erkeklere guven olmaz. Ben de sana bunu diyeyim benim basima geldi tekmeyi basti. Bizimki kisa sureklikti ama ben bayagi kaptirmistim. Kizlar daha cabuk baglaniyor ama erkekler oyle degil. Sizinki uzun sure olmus ama belli olmaz. Sevgisi agir da basabilir.
Sevgilimle sanaldan tanıştık 2. yılımızdayız artık buluşacağız her gün görüntülü konuşuruz ailelerimiz bile tanıştı ciddi düşünüyoruz fakat buluşacağız ve ben burnumdan çok çekiniyorum normalden kötü kemerli bir burnum var küçük yüzüm renkli gözlerim ve dolgun güzel dudaklarım var ama burnum o kadar kötü gözüküyor ki bu zamana kadar konusu hiç açılmadı sizce çok garipser mi gerçek biraz farklı sonuçta bunu sorun etmeli miyim yoksa fazla mı takıyorum ? ( burnum cidden çok kötü hem çok büyük hem de kemer aşırı belirgin )
2 yılda hıc mı vakıt bulamaz ınsan yahuBazı üzücü olaylar yaşadı kendisi ailevi ağır şeyler o yüzden bir türlü nasip olmadı fakat dediğim gibi yaşadığım şehre yerleşecek
Malesef görüşünüz için saolun2 yılda hıc mı vakıt bulamaz ınsan yahu
zaten goruntulu gorusmussunuz sıkıntı yok