- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
Bnde 2 aşılama yaptrdım Şafak beye çok ilgili ama çok hastası var kalabalık ve beklemek beni yıpratıyoBen Şafak beye gittim gayet ilgili bir doktor ve işinde başarılı olduğunu birçok kişiden duydum bizzat arkadaşımdan biliyorum. Benim tsh yüksek çıktığı için geçen ay olmadı bu ay adetimde tekrar gidicem bakalım hayırlısı
Maalesef 5 embriyo vardı birinde pozitif oldu ama onda da kalbini duyamadık.şimdi en baştan başlıcam işte bu adetle.şafak hocayla hiç görüşemedim.üniversite yoğun olur diye yine Kemal hocayla başlamayı düşünüyorum.orasıda yoğun gerçi.siz hiç tüp bebeğe başlamadınız demiBen henüz bi karar veremedim açıkçası çok muallaktayım sizin ilk deneme negatif mi oldu başka embriyo yok mu
Bnce şansını bir de Şafak bey de denemelisin el değişikliği iyi geleblr en azından bi görüşmende fayda olablr bn henüz başlamadım rapor çıkartıp başlcm BndeMaalesef 5 embriyo vardı birinde pozitif oldu ama onda da kalbini duyamadık.şimdi en baştan başlıcam işte bu adetle.şafak hocayla hiç görüşemedim.üniversite yoğun olur diye yine Kemal hocayla başlamayı düşünüyorum.orasıda yoğun gerçi.siz hiç tüp bebeğe başlamadınız demi
Merhaba forumunu simdi gördüm ben şafak beyin hastasıyım antalya da gitmediğim doktor kalmamıstı özel ve devlet olarak :) sizde şafak beyin hastası oldugunuzu sonradan gordum hangı aşamadasınız ben bu pazartesi baladm ilaçlaraKemal Özgür mü? Şafak Olgan mı?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi tüp bebek sürecine yavaş yavaş ilerlemekteyim. Antalya ıvf de kemal beyi bir de tıp fakültesinde şafak beyi araştırıyorum. Aramızda bu doktorlardan herhangi birinde tedavi gören varsa bilgi almayı çok isterim.
Bn henüz rapor çıkartmaya başlcm pazartesi 2 aşılama yaptı Şafak bey şimdi sıra tüp bebiş deMerhaba forumunu simdi gördüm ben şafak beyin hastasıyım antalya da gitmediğim doktor kalmamıstı özel ve devlet olarak :) sizde şafak beyin hastası oldugunuzu sonradan gordum hangı aşamadasınız ben bu pazartesi baladm ilaçlara
Bn henüz rapor çıkartmaya başlcm pazartesi 2 aşılama yaptı Şafak bey şimdi sıra tüp bebiş de
Tüp bebek fikri beni biraz rahatlatıyor şans daha yüksek olduğu İçin zor ama sonu güzel olcak inşallah hepimiz içinİnşllah en kısa sürede guzel hayırlı haberler alırsınız bizim için direk tüp bebek dedi pcos oldugum için
Evet işte eylülde Şafak bey transfer yaptı olumsuz şimdi 2 transfer Mehmet bey yapacakEvet Mehmet beyi de duydum ama Şafak beyle başladığımız için onunla devam etmek istedim. Bakalım hayırlısı ilk seferde tutmazsa Mehmet beyi de deneriz yol uzun :) siz daha önce transfer yaptırdınız mı
Hayırlı olsun raporlumuydu sizin acabaBen bugün ilaç ve iğnelere başladım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişler bizimle olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?