• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemal Özgür mü?Şafak Olgan mı?

mavili_yeshll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
4.031
4.089
133
30
Kemal Özgür mü? Şafak Olgan mı?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi tüp bebek sürecine yavaş yavaş ilerlemekteyim. Antalya ıvf de kemal beyi bir de tıp fakültesinde şafak beyi araştırıyorum. Aramızda bu doktorlardan herhangi birinde tedavi gören varsa bilgi almayı çok isterim.

Ben henüz bi karar veremedim açıkçası çok muallaktayım sizin ilk deneme negatif mi oldu başka embriyo yok mu

Ben Şafak beye gittim gayet ilgili bir doktor ve işinde başarılı olduğunu birçok kişiden duydum bizzat arkadaşımdan biliyorum. Benim tsh yüksek çıktığı için geçen ay olmadı bu ay adetimde tekrar gidicem bakalım hayırlısı

Ben Şafak beye gittim gayet ilgili bir doktor ve işinde başarılı olduğunu birçok kişiden duydum bizzat arkadaşımdan biliyorum. Benim tsh yüksek çıktığı için geçen ay olmadı bu ay adetimde tekrar gidicem bakalım hayırlısı
Bnde 2 aşılama yaptrdım Şafak beye çok ilgili ama çok hastası var kalabalık ve beklemek beni yıpratıyo

Ben henüz bi karar veremedim açıkçası çok muallaktayım sizin ilk deneme negatif mi oldu başka embriyo yok mu
Maalesef 5 embriyo vardı birinde pozitif oldu ama onda da kalbini duyamadık.şimdi en baştan başlıcam işte bu adetle.şafak hocayla hiç görüşemedim.üniversite yoğun olur diye yine Kemal hocayla başlamayı düşünüyorum.orasıda yoğun gerçi.siz hiç tüp bebeğe başlamadınız demi

Maalesef 5 embriyo vardı birinde pozitif oldu ama onda da kalbini duyamadık.şimdi en baştan başlıcam işte bu adetle.şafak hocayla hiç görüşemedim.üniversite yoğun olur diye yine Kemal hocayla başlamayı düşünüyorum.orasıda yoğun gerçi.siz hiç tüp bebeğe başlamadınız demi
Bnce şansını bir de Şafak bey de denemelisin el değişikliği iyi geleblr en azından bi görüşmende fayda olablr bn henüz başlamadım rapor çıkartıp başlcm Bnde

Kızlar ben üniversite doktor değiştirdim Şafak beyden Mehmet Sakıncı gittim. Aslında i benim doktorum 2017 beri. Sonra 2018 -Aralık 2021 Yaşam hastanesinde çalıştı şimdi geri döndü. Ben 28 ocak histeroskopi bile yaptırdım. Şimdi adet bekliyorum 2 transfer yapacağız. Orda da Murat Ozekinci da döndü. O Memoriala gitti geri döndü. Akdeniz universitesi randevu sayfası bakabilirsiniz. O da başarılı. Herkesinin instagram var

Artık Şafak bey tek değil
👍

Eklentiler

• Screenshot_20220210-202340_Chrome.webp
    Screenshot_20220210-202340_Chrome.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 133
Evet Mehmet beyi de duydum ama Şafak beyle başladığımız için onunla devam etmek istedim. Bakalım hayırlısı ilk seferde tutmazsa Mehmet beyi de deneriz yol uzun :) siz daha önce transfer yaptırdınız mı

Kemal Özgür mü? Şafak Olgan mı?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi tüp bebek sürecine yavaş yavaş ilerlemekteyim. Antalya ıvf de kemal beyi bir de tıp fakültesinde şafak beyi araştırıyorum. Aramızda bu doktorlardan herhangi birinde tedavi gören varsa bilgi almayı çok isterim.
Merhaba forumunu simdi gördüm ben şafak beyin hastasıyım antalya da gitmediğim doktor kalmamıstı özel ve devlet olarak :) sizde şafak beyin hastası oldugunuzu sonradan gordum hangı aşamadasınız ben bu pazartesi baladm ilaçlara

Merhaba forumunu simdi gördüm ben şafak beyin hastasıyım antalya da gitmediğim doktor kalmamıstı özel ve devlet olarak :) sizde şafak beyin hastası oldugunuzu sonradan gordum hangı aşamadasınız ben bu pazartesi baladm ilaçlara
Bn henüz rapor çıkartmaya başlcm pazartesi 2 aşılama yaptı Şafak bey şimdi sıra tüp bebiş de

Evet Mehmet beyi de duydum ama Şafak beyle başladığımız için onunla devam etmek istedim. Bakalım hayırlısı ilk seferde tutmazsa Mehmet beyi de deneriz yol uzun :) siz daha önce transfer yaptırdınız mı
Evet işte eylülde Şafak bey transfer yaptı olumsuz şimdi 2 transfer Mehmet bey yapacak

Kızlar bende pazar gününe denk gelince adetin ikinci günü Kemal hocayla başladım yine.ama merkezin sgk anlaşması bitmiş.rapor geçmiyor yani.maddi olarak çok zorlıcak inş değer 🙏 yeni başlayan hepimize bol şans

Ben bugün ilaç ve iğnelere başladım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişler bizimle olur :)

Back
X