• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemal Özgür mü?Şafak Olgan mı?

Her sonun bir başlangıcı vardır ben inanıyorum. Hiç üzülmeyin. Ben Şafak hocaya gittiğimde aşılama yaptırma ümidiyle gitmiştim. Bana eşimin sperm testlerine bakıp kartagener sendromu olduğu için aşılamayla şansımızın hiç olmadığını vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlamamız gerektiğini söylediğinde hayatımın şokunu yaşamıştım. Bu arada eşimin doğuştan kalbi ve organları sağ tarafta. Ondan dolayı da kronik bronşit ve sünizit var. O yüzden canlı sperm yok. İlk başta gittik Şafak hocanın yanına. Hikayemizi öğrendi,beni alttan muayene etti. Sende hiçbir sorun görünmüyor her şey çok iyi dedi. Ama eşinden dolayı tedaviye acil başlamamız gerekiyor. Nasıl yapabiliriz diye düşünürken eşimden 2 tane sperm testi istedi o hastaneden. Sonra da onun sonuçları diğer sonuçlara benzer çıkarsa yani canlı sperm yoksa rapor hakkınız oluyor dedi. Bizde tamam dedik. Eşim 2 sperm tahlili verdi kan tahlili verdi. Tüp bebekte Ebru hanım var ona gittim bana evrak listesi verdi. Nüfus kayıt örneği fotoğraf evlilik cüzdanı vs gibi bunları tamamlayıp adetimin 2. Veya 3. Günü gelmem söylendi tekrar. Gittim rapor için evrakları teslim ettim. Doktor da muayene etti ilaçlara başladık. Rapor cuma günü çıkıcak reçetede yazan ilaç ve iğneleri aldık. Eczacıya söyledik cuma rapor gelicek diye rapor geldikten sonra ödediğimiz paranın bir kısmı ilaç için de geri verilecek. Biraz uzun oldu kusura bakma 🥲

Bu arada senin için rapor çıkabilir diye biliyorum. Şartı 3 yıllık evli olmak,senin veya eşinin 900 gün Sigorta priminin olması problem sendeyse eğer 2 iğneli negatif aşılamadan sonra rapor çıkarabilirler diğer şartlar ve yaşta tutuyorsa

Bu arada senin için rapor çıkabilir diye biliyorum. Şartı 3 yıllık evli olmak,senin veya eşinin 900 gün Sigorta priminin olması problem sendeyse eğer 2 iğneli negatif aşılamadan sonra rapor çıkarabilirler diğer şartlar ve yaşta tutuyorsa
Benim herşey uyuyor fakat ilaçla aşılama yaptık iğneye gerek duymadık Çünkü ilaçla zaten 2 veya daha fazla yumurtam gelişiyor buna takıldım Bnde acaba 3. Aşılamayı şart koşarlar mı

İğneli değilse koşabilirler. Amh falan baktırdın mı daha önce? Gerçi bir sormak lazım çünkü üniversite ve normal hastane arası da farkediyor. Bu arada sizin neden olmuyor bebek

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Esinde ve sende problem yoksa tüp bebek denemede fayda var. Bence vakit kaybetmeden bi görüşmeye gidin derim

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Esinde ve sende problem yoksa tüp bebek denemede fayda var. Bence vakit kaybetmeden bi görüşmeye gidin derim
2 aşılamayı da üstüste yaptrdık eşim çok sıkıldığını bi süre uzak durmak istediğini söyledi ama benim içim el vermiyo vakit kaybetmek istemyrm raporu bari çıkarsam derdindeyim gerçekten çok zor süreçler Allah yardımcımız olsun

Benim eşim de hiç gitmek istemiyordu. Ama evlendiğimiz ilk günden beri çocuk isteyen de o :) o sperm testini vermek ölüm onun için nefret ediyor. Yapıcak bir şey yok yaş ilerlemeden yaptırmak zorundayız. Ben güzelce konuştum ve artık anne olmak istediğimi vakit kaybetmek istemediğimi söyledim. Üzüldüğümü görünce o da sağ olsun elinden gelen her şeyi yapmaya başladı. Siz de güzelce konuşun çünkü aslında bütün yük kadında bu tedavilerde. Erkek sadece örnek veriyor :) biz muayene ilaç iğne ne varsa artık. Süreç yorucu uzun ve zor ama pes etmemek zorundayım

Benim eşim de hiç gitmek istemiyordu. Ama evlendiğimiz ilk günden beri çocuk isteyen de o :) o sperm testini vermek ölüm onun için nefret ediyor. Yapıcak bir şey yok yaş ilerlemeden yaptırmak zorundayız. Ben güzelce konuştum ve artık anne olmak istediğimi vakit kaybetmek istemediğimi söyledim. Üzüldüğümü görünce o da sağ olsun elinden gelen her şeyi yapmaya başladı. Siz de güzelce konuşun çünkü aslında bütün yük kadında bu tedavilerde. Erkek sadece örnek veriyor :) biz muayene ilaç iğne ne varsa artık. Süreç yorucu uzun ve zor ama pes etmemek zorundayım
Haklısın ama bnm eşim biraz katı çok çocuk sevdalısı değil bn istyrm sayılır o yüzden bi kaç ay açmcm bu konuyu yine de raporu gizli gizli çıkarırım belki diye araştırıyorum

Dediğim gibi en azından soru işaretlerini gidermek için bile olsa görüş derim. Hayırlı haberlerini bekliyorum 😊

Kızlar ben üniversite doktor değiştirdim Şafak beyden Mehmet Sakıncı gittim. Aslında i benim doktorum 2017 beri. Sonra 2018 -Aralık 2021 Yaşam hastanesinde çalıştı şimdi geri döndü. Ben 28 ocak histeroskopi bile yaptırdım. Şimdi adet bekliyorum 2 transfer yapacağız. Orda da Murat Ozekinci da döndü. O Memoriala gitti geri döndü. Akdeniz universitesi randevu sayfası bakabilirsiniz. O da başarılı. Herkesinin instagram var
Üniversitede tüp bebek için tahmini fiyat nedir ? Sigorta geçerli midir? Teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_20220226-205725_Gallery.webp
    Screenshot_20220226-205725_Gallery.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 170
Kesinlikle şafak olgan. İlgili, alakalı ve alanında başarı oranı en yüksek. İlk görüşmede bütün soruları yanıtlıyor. Kendisi ve ekibi şahane

2 doktoru da araştırdım Şafak bey daha ilgili ılımlı ve güven veriyor.Ben Şafak beyle ilerlemeye karar verdim.instgram sayfasını takip etmenizi öneririm

Kızlar ben üniversite doktor değiştirdim Şafak beyden Mehmet Sakıncı gittim. Aslında i benim doktorum 2017 beri. Sonra 2018 -Aralık 2021 Yaşam hastanesinde çalıştı şimdi geri döndü. Ben 28 ocak histeroskopi bile yaptırdım. Şimdi adet bekliyorum 2 transfer yapacağız. Orda da Murat Ozekinci da döndü. O Memoriala gitti geri döndü. Akdeniz universitesi randevu sayfası bakabilirsiniz. O da başarılı. Herkesinin instagram var
BEN DR MURAT ÖZEKİNCİYE GİTTİM. İLK TRANSFERİMDE TUTTU ÇOK ŞÜKÜR :)

Back
X