Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

2007 de vakıf guraba da doğum yapmaya mecbur bırakıldım. günüm gelmeden doğum başlamış deyip, zorla doğum yaptırdılar. doğum sırasında ben yarı baygın yatarken sordular: paranız var mı diye. ben de saf saf var ama bankada dedim eşim hala dalga geçer benimle. meğer yok desen bedavaymış. 300 küsür ödemiştik, üstelik oda 8 kişilk falandı sanırım, belki de 10 hatırlamıyorum. ilk gün 5-6 belki 7 kişi vardı, ertesi gün iki kişi kaldık. erkek refakatçi yasaktı, eşim mescitte yattı. başka kimsem yoktu kalacak. ne rezillikti anlatamam. önüne gelenin ders için bakması da cabası...
sonra ne olursa olsun özelde yapıcam dedim. en son 6 ay önce çok güzel bi hastanede 350 liraya herşey dahil doğum yaptım.

Geçmişinden ders almayan toplumların geleceğini başka toplumlar yazar.
Geçmişi bilenler bahsi geçen konuda bildiklerini paylaş mış arkadaşım burada övgü yok sanırım :)

vakıf gureba da artık odalar iki kişilik her odada lavabo bar ayrıca kadın doğum servisinde erkekler cirit atıyor ilk gördüğümde şaşırmıştım

maalesef

tövbe estagfurullah nereden çıkarıyorsunuz bunu,tatilini fransada,italyada yapan okumuşlar vs var çevremde akp ye oy veren ama herkesin oy verme amacı farklı maddi kazanç için oy verende var bunların içinde

benimde refakatçim yoktu çok zor oluyo değilmi

param alsa burada ne işim var deseydiniz,hazır cevap olmak lazım bunlara,ben gece hastanede kalırken yeminle hemşire kapıyı kilitlemiş kestiriyo içerde,madem gece nöbete kalacaksın gündüz uyusaydın,çok ilgisizdi hemşireler

Ben Capada dogum yaptım. Ozel odaya oyle istege gore giremiyorsun malesef. Sira sana geldiginde oda bossa ne ala. Benim cok sukur bostu ozel odada kaldim. Iki gece icin 200 lira verdik.

Bizim icin cok para degildi ama olmayana cok malesef. Sezaryen icin sira beklerken konustugum kadinlara gore coktu mesela. Zor valla dogum falan da aklima geldi simdi

allah kolaylıklar versin karanfilcim cümlemize,ya bizim önceki araba vardı,bebek ters olduğundan ve suyum az olduğundan dr akşama şu saatte gelin dedi,araba durdu giderken:)zor bela çalıştırdı eşim,sonra 30 dakika geç kaldık dr dan laf işittik,muamele çok kötüydü,ebe arkanı dön dedi çok stres oldum lavman için özele gitmek için artık çok geçti,sonra soydular alel acele çok utandımameliyata aldılar o kısım inanılmaz kötüydü çok eskiydi hastahane,hiç birşey söylemeye fırsat kalmadan bastılar narkozu,çıktığımda 15 metre kare ve kalabalık bir odadaydım,sondanın çıktığını söyledim çıkmamıştır sana öyle geliyordur dediler,defalarca söyleyince çıktığını anladılar,hemşireler agresifti,bebeğin soluk alamadığını fark ettim bir ara hemşireye söyledim hemen müdehale etti ters çevirdi elini boğazına sokarak bir süre sonra tekrar aynısı oldu hemşire meydanda yoktu aynını yaptım şükür nefes almaya başladı,velhasıl daha güzel muamele için özel daha iyi sanırım

geçende benzer bi konu vardı, ben özele gittim aciline hiç soru sormadan dayadı serumu, kalbimi dinleyerek idrar yolu enfeksiyonu var dedi. serumdan önce ben dedim gebelik durumum olabilir diye de zorla test yaptı, heyecanla bekliyoruz eşimle sonucu (6 aydır bebek istiyoruz) oturduğu yerden sareeeeee gebeliikkk yok serum takın dedi kadın okadar sinir oldum kiii daha kibar söyleyebilirdi. ama başımı vurduğum için devletin aciline gittim doktor okadar ilgilendiki anlatamam. ona güvenip kadın doğumcuya devlete gittim abuk sabuk bi teşhis koydu, sonra özele gittim ondan memnun kaldım. yani demem o ki bu tarz şeyler sistemle alakalı olduğu kadar doktorun/hemşirenin insiyatifiylede ilgili.

kesinlikle arkadaşım,hemşireler dr dan daha agresif,çok relaxlar,tabii idealist olanlarda var,ama çoğunluk bıkkın sanki ücretsiz hizmet veriyor gibi,

Senin çocuğun da çok iyi bir insan olacak. Çünkü sen iyisin

kesinlikle arkadaşım,hemşireler dr dan daha agresif,çok relaxlar,tabii idealist olanlarda var,ama çoğunluk bıkkın sanki ücretsiz hizmet veriyor gibi,
He dökülen hastaneler, bi odada 3-5 kişi kalmalar konusunda ben hiç rastlamadım. çünkü devlet hastanesinde yatmadım ziyaret için gittiklerim de en fazla 2 kişi vardı o sebeple yorum yapmadım. doğru/yada yanlış diyemem

ramazanda eklemek yok amaaa baktım tartışıyorsunuz inadına oruçluyken gözünüze gözünüze tatlıları ,-,börekleri eklicemm ve kaçacağımm..
ben tartışmıyorum valla tartışayım diye üstüme gelenler var ama aldırmıyorum eğer ramazanda eklersen sarma dolma resmi kendimi banlatırım

Akepeden çok daha iyi yapabilecektir,en azından ayakkabı kutuları,para sayma makineleri yok..
Dini alet etmeyecek meydanlarda..
Yeterli değilmi hükümeti kurması ,için..
işte benim en üzüldüğüm nokta da bu. dinin siyasete alet edilmesi. yaşını başını almış bir çok insanın evet çalıyorlar ama en azından Müslüman'lar demesi ne acı. ne yani sadece sn erdoğan ve yanındakiler mi Müslüman? bu dindarlık neye göre karar veriliyor acaba? bunun karar merciiiiii bu dünyadaki insanlar mı? tövbe estağfurullah diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…