Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

Baktim simdi.. Resmi sonuclar bile aciklanmamis daha.. Yemin toreni 23 ya da 24unde imis, meclis baskani da simdilik Deniz Baykal.. Yenisi secilene dek.. Bu donem meclise giren en yasli milletvekili oymus megersem, ondan..

ağzı olan konuşur takmamak lazım :)

Hanımlar,
daha ne kadar uyarmam gerekiyor ?
Herkes ama ben sataşmıyorum diyor ama maşallah herkes lafını bir güzel söylüyor.
Konuya yorum yapıyorsanız yapın, yok böyle mış miş kışkırtmalarınızla banlanacaksınız.

Haaaaa Sonrasını da Söyleyeyim hemen ama ben ne yazdım ki, ben banlandım o da banlandı mı, niye ben 1 hafta o 2 gün banlı.
Ama bu site yanlııı, kibliyorum kibliyorum o banlanmıyor, kıyak geçiyorlar sanırım sözlerini duyar gibiyim, valla devam edin böyle, çizginizi bozmayın, yoğurdum ekşi diyeni görmedim senelerdir, hep ekşi olan Mune.
Burda defalarca uyarı yazarım birtanesi dikkate alınmaz, bu kadında o kadar uyarıyor denip uyarıdan kimse üstüne düşen payı almaz, banlanınca kıyamet kopar.
Siz devam edin, bende banlamaya devam ederim, itirazınız varsa en yetkili mercii belli, gider şikayetinizi yaparsınız

Amanını kelle kelle

kesinlikle,erbakan da uslub olarak özal,demirel,ecevit,hepsi uslupta çok dikkatliydi halka karşı
Bnim vatandaşım, benim köylüm benim çiftçim kurtar bizi baba diyorlar. Bunlar memleketi iyi yönetselerdi kurtar bizi baba derlermiydi. Neymiş benzin yokmuş. Memlekete benzin vaadı da Nazmiye mi içti? Kimse benim gibi dün dündür bugün bugündür deyip; işin içinden çıkamaz

demek istediğini biliyorum fakat halka karşı usluba önem veriyorlardı hangi partili olursa olsun zaten futbol takımı değilki bunlar,gerçekten devletin başındaki insanlar halka yaklaşımlarında haklı yada haksız hep ılımlı olmalı bence

Hic torpilin yok mu be Mune aplaaa :)))

19 yaşındaydım. ne biliyim, yalan söyleyemem asla, kıvırmam da normalde. saftım işte. aşırı dürüstlüğün sonu.

19 yaşındaydım. ne biliyim, yalan söyleyemem asla, kıvırmam da normalde. saftım işte. aşırı dürüstlüğün sonu.
ohoo benim 35 yaşına dek gözüm kapalıydı,kazık yiye yiye kazık yememyi öğreniyorsun gerçi geç oluyor ama

rabbim tüm isyeteyenlere nasib etsin buradanda okadar çok isteyen arkadaşım varki

canım en son medipol de yaptım ben. bebek hemşiresinden çok ama çok memnun kaldım. 4 çocuk emzirmeme rağmen bebeğim tutmadı memeyi. kız uğraştı didindi, aldırdı ağzına. ama dr ve ebelerden pek memnun değildim. doğum başlamış olmasına rağmen suni sancı verdiler, suyumu patlattılar. halbuki hiç sesim çıkmıyordu, sakin sakin sancıların artmasını bekliyordum. öyle çok sinirlendim ki anlatamam ebe yalan söyledi. kontrol edicem dedi, sakın suyumu patlatmayın dedim, duymamazlıktan gelip patlattı. uyuz... sonra 5 dk içinde doğum yapıcam dr çağırın dedim, sallamadı. dr doğuma yetişemedi. aslında 5 doğumun 5ine de dr yetişemedi.

Olacak bunlar Türkiye'de sağlık çok düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…