Aynı ben gibim bebek gebelik topiklerini okudukça daha da zorlaşıyor en iyisi ya bir derdim var bölümü yada siyaset bdv den siyaset iyidir hiç delilerin yanında ne işimiz var :)amiinn arkadaşım, benim zaten bu foruma üye olmamın sebebi bebekti sonra olmayınca kendimi siyaset topiklerinde buldum
Amin inşallah...rabbim tüm isyeteyenlere nasib etsin buradanda okadar çok isteyen arkadaşım varki
bebek topiklerini okuyunca çok kafayı takıyorum, burda kafam dağılıyo. zamanla bebek topiklerine uğramaz oldum :))) biraz bdv de biraz burda bebek mevzusundan uzak duruyorum :)Aynı ben gibim bebek gebelik topiklerini okudukça daha da zorlaşıyor en iyisi ya bir derdim var bölümü yada siyaset bdv den siyaset iyidir hiç delilerin yanında ne işimiz var :)
Eriklerine daldığımız komşu teyze başımızdan aşağı bir tas kirli Bulaşık suyunu geçirir sopayla kovalardı
Eskilerde perde sopası olurdu, şimdi yine moda olmuş, o perde sopasını annem görmeden aşırır, atçılık oynardımdaha küçükken belliymiş haylaz olacağım, çıkmadığım ağaç, dalmadığım bahçe, dövmediğim erkek çocuğu yoktu, dayağı yiyenin babası gelir babam bıyık altı gülerdi, senin oğlan mı benim kızdan dayak mı yemiş
Hey gidi günler hey, geçmişi yaşasalardı kıymetini bilirlerdi, şimdiki nesil teknolojim geriye gidecek diye korkuyor, sanırsın 90'larda cep telefonuyla pc yoktu, yok muydu yoksa anaaa yoksa biz mi icat ettik
biz telefonu bağlatmak için birde hediye vermiştik :))))) 1 baba çalışırdı o zamanlar,elektrik,su gider olarak vardı,bayramlarda yeni kıyafet alınırdı,oda büyüklerin eskisi varsa sadece ayakkabı,kırmızı rugan papuçlarım vardı :))))))haftalık alışveriş pazardan,kuru gıdalar,salaça ,peynir memleketten gelirdi,günlük sadece ekmek parası harcanırdı,dışarda yemek diye birşey yoktu,piknikge herşey evden giderdi,çesmeden su içer ayrıca para verilmezdi,peki şimdi öylemi...kırmızı gömlek altım altına uygun ayakkabı ve çanta olmalı aaaaaaaaa ruj ve göz kalemi uymuyor,cık cık ık cantanın iç cuzdanı kahve rengi hiç olmaz aaaaaa ,ama bu mantoyu geçen sene giyindim olurmu herkes gördü :))))))))))))
kesinlikle,erbakan da uslub olarak özal,demirel,ecevit,hepsi uslupta çok dikkatliydi halka karşı
Simdi tel aciyorum tup eve geliyor diyorsun.. Ne guzel, ama yetmez. Teknolojiden geri kalmisiz bu aralar bayagi anladigim kadari ile.. Amerikadayim biliyorsun. Tel aciyorum elektrik baglaniyor, tel aciyorum su baglaniyor, tel aciyorum telefon-internet baglaniyor. Tel aciyorum arabalar, ev sigorta yapiliyor, tel aciyorum eger banka hesabindan odemeli degilse (Turkiyedeki gibi otomatik odeme) telefonla veya internetten her turlu faturami aninda oduyorum. Universite harclarini bu sekilde oduyorum. Istedigim gun istedigim kurumdan bir telefonla aninda kaydimi sildiriyorum (tasinma oldugunda). Hesabimi kapatiyor, elektrik su internetimi kapattiriyorum. Arabayi satsam aninda sigortasini iptal edip pesin odedigim kalan gunlerin parasini hesabima geri yollatiyorum. Doktor faturasi, saglik gideri, hastane, eczane.. Herseyin odemesi telefonumun ucunda. Hesabimda bir hata oldugunu iddia edecek olsam telefonla itiraz ediyorum, isim telefonda hallediliyor. Yasadigim yerde elektrik idaresi, su idaresi, dogalgaz idaresi nerde bilmiyorum bile, hic gitmedim, gerek de olmadi. Hizmet bu..Bilgisayarin omru surada kac yil, hersey programlanmis duzenlenmis, duzen isliyor. 15-20 sene once bilgisayarli internet kullanimi yeni iken Amerikada da bunlar yoktu.. Elalem teknolojiyi hayatina sokmus, sistemi kurmus, kullaniyor. Biz hizmette, teknolojiyi kullanmakta bura ile yarisiyorduk, simdi bayagi geri kalmisiz. 13 yil icinde sadece hastanelere telefonla randevu sistemi gelmis, bu masalla uyutulmus, takilmis kalmisiz anlasilan.
tembellik değilde DOYUMSUZLUK getiriyor benceKısacası eski zamanların tadı daha güzeldi,en önemliside insanlık vardı evet evlerde telefon filan yoktu,sanayağı almak için tezgah altından isterdik,Şimdi nasıl herşey var ama insanlar artık mutsuz yüzler gülmüyor,çocuklar doyumsuz olmuşlar..Evet bilgisayardan tüm işler yapılıyor ama buda bizlere biraz tembellik getirmiyormu.
:)amiinn arkadaşım, benim zaten bu foruma üye olmamın sebebi bebekti sonra olmayınca kendimi siyaset topiklerinde buldum
yetişemezler,kızkardeşimde çok istedi normal ama özelde alel acele sunni sancıyla olmayınca patlattılarcanım en son medipol de yaptım ben. bebek hemşiresinden çok ama çok memnun kaldım. 4 çocuk emzirmeme rağmen bebeğim tutmadı memeyi. kız uğraştı didindi, aldırdı ağzına. ama dr ve ebelerden pek memnun değildim. doğum başlamış olmasına rağmen suni sancı verdiler, suyumu patlattılar. halbuki hiç sesim çıkmıyordu, sakin sakin sancıların artmasını bekliyordum. öyle çok sinirlendim ki anlatamamebe yalan söyledi. kontrol edicem dedi, sakın suyumu patlatmayın dedim, duymamazlıktan gelip patlattı. uyuz... sonra 5 dk içinde doğum yapıcam dr çağırın dedim, sallamadı. dr doğuma yetişemedi. aslında 5 doğumun 5ine de dr yetişemedi.
Olmadı sare, öyle sananlar oluyor ama olmadı, torpilden sayılıyorsa hepinize torpil yapıyorum topiklere uyarı yazarak.Hic torpilin yok mu beMune aplaaa :)))
tembellik değilde DOYUMSUZLUK getiriyor bence
Olmadı sare, öyle sananlar oluyor ama olmadı, torpilden sayılıyorsa hepinize torpil yapıyorum topiklere uyarı yazarak.
Çünkü site kuralı der ki: XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.
Yani anlayacağın, torpilse hepiniz torpilden nasipleniyorsunuz, polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin gibi ikazları topiklere yazdığım için
Bu uyarıları kaale alıp yorumlarına ayar çekenler banlanmazken tam gaz ağzına geleni sövenler banlanınca ortada torpil var diyorlar, uyarıları dikkate alsaydın şekerim diyeyim onlaragünün kamu spotunu yaptım
geçen ne biçim attı beni dilim ,elim ,ayağım tutuldu yeminle 3 gün bandan sonra 1 hafta kendime gelemedim,hiç bir konuya adepte olamadım yahuHerşey elimizin altında,yinede şükür etmiyoruz herhalde..
Torpilmi dedin müdürüm,atıyorsun soğuk mapıslara aç susuz bırakıyorsun hepimizikoskoca çete lideri bile mapısa düşüyorsa yani
mhp akpyle yapacak. dün tvden izlediklerimden bunu çıkardım. adamlar bellli ettiler artık.
aynı fikirdeyimMHP kimsenin uşağı hizmetçisi değildir. Sevmedikleri insanla da koalisyon kurulmasın eğer kendilerinde biraz onur varsa.
Mesela sevmediğim akrabalarıma her adımıma 1000$ verseler bile gitmem.