Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

amiinn arkadaşım, benim zaten bu foruma üye olmamın sebebi bebekti sonra olmayınca kendimi siyaset topiklerinde buldum
Aynı ben gibim bebek gebelik topiklerini okudukça daha da zorlaşıyor en iyisi ya bir derdim var bölümü yada siyaset bdv den siyaset iyidir hiç delilerin yanında ne işimiz var :)

Aynı ben gibim bebek gebelik topiklerini okudukça daha da zorlaşıyor en iyisi ya bir derdim var bölümü yada siyaset bdv den siyaset iyidir hiç delilerin yanında ne işimiz var :)
bebek topiklerini okuyunca çok kafayı takıyorum, burda kafam dağılıyo. zamanla bebek topiklerine uğramaz oldum :))) biraz bdv de biraz burda bebek mevzusundan uzak duruyorum :)

kesinlikle,erbakan da uslub olarak özal,demirel,ecevit,hepsi uslupta çok dikkatliydi halka karşı

Kısacası eski zamanların tadı daha güzeldi,en önemliside insanlık vardı evet evlerde telefon filan yoktu,sanayağı almak için tezgah altından isterdik,Şimdi nasıl herşey var ama insanlar artık mutsuz yüzler gülmüyor,çocuklar doyumsuz olmuşlar..Evet bilgisayardan tüm işler yapılıyor ama buda bizlere biraz tembellik getirmiyormu.

tembellik değilde DOYUMSUZLUK getiriyor bence

amiinn arkadaşım, benim zaten bu foruma üye olmamın sebebi bebekti sonra olmayınca kendimi siyaset topiklerinde buldum
:)
yetişemezler,kızkardeşimde çok istedi normal ama özelde alel acele sunni sancıyla olmayınca patlattılar

Hic torpilin yok mu be Mune aplaaa :)))
Olmadı sare, öyle sananlar oluyor ama olmadı, torpilden sayılıyorsa hepinize torpil yapıyorum topiklere uyarı yazarak.

Çünkü site kuralı der ki: XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Yani anlayacağın, torpilse hepiniz torpilden nasipleniyorsunuz, polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin gibi ikazları topiklere yazdığım için

Bu uyarıları kaale alıp yorumlarına ayar çekenler banlanmazken tam gaz ağzına geleni sövenler banlanınca ortada torpil var diyorlar, uyarıları dikkate alsaydın şekerim diyeyim onlara günün kamu spotunu yaptım

tembellik değilde DOYUMSUZLUK getiriyor bence

Herşey elimizin altında,yinede şükür etmiyoruz herhalde..

Torpilmi dedin müdürüm,atıyorsun soğuk mapıslara aç susuz bırakıyorsun hepimizi koskoca çete lideri bile mapısa düşüyorsa yani

Herşey elimizin altında,yinede şükür etmiyoruz herhalde..

Torpilmi dedin müdürüm,atıyorsun soğuk mapıslara aç susuz bırakıyorsun hepimizi koskoca çete lideri bile mapısa düşüyorsa yani
geçen ne biçim attı beni dilim ,elim ,ayağım tutuldu yeminle 3 gün bandan sonra 1 hafta kendime gelemedim,hiç bir konuya adepte olamadım yahu

Erken seçim olmayacaksa akp-mhp koalisyonu taraftarıyım (hoş Bahçeliyi de hiç sevmem napalım elde bu var ) Özellikle TSK nın da Mhp verilmesini isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…