Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

bizimki ilçe o nedenle eski illerde daha temiz devlet hastahaneleri vardır,ama ilçe ve köyleride düzeltmeleri gerek aslında,

sırf dindar diye oy verilecekse saadete neden vermiyorlar acaba ben de bunu soruyorum etrafımdakilere

karaoğlanın başına geldiği gibi... ah ecevit ah. ALLAH rahmet eylesin inşallah...

O yıllarda neden öyleydi peki? Onu da anlatırlarmıydı? Türkiye'nin Kıbrıs Barış Harekatını yaptığı için ambargo konduğunu anlatırlamıydı? Ecevit hükümeti düşsün diye fabrika sahiplerinin üretimi kıstığı da anlatılırmıydı?
Turgut Özal döneminde üsler Amerka'ya verilince ambargonun kalktığını da anlattılar mı?
NOT: Ben Cumhuriyet Halk Partili değilim ve hiç de oy vermedim. Ama suçlama yaparken sebeb sonuç ilişkileri iyi bilinmelidir.

ellerinizden öperim. ne de güzel yazmışsınız.

Senin cok kotu olmus canim ya.Ben Capadaki muameleden cok memnun kaldim ne yalan soyleyeyim.Hele yenidogan hemsirelerinden Allah razi olsun. Benim bebegim de tikaniyordu oguruyordu. Bi kere zor yetistirdi esim soluksuz kaldi midesini yikadilar falan duzeldi cok sukur. Hic tersleme falan olmadi doktor hemsirelerden hatta hemsire seminer bile verdi annelikle ilgili.

Belki universite hastanesi diyedir. Ama odalar hakkat dökülüyor.

Din siyasete alet ediliyor maalesef,olmaması gereken ama müslümanlık adı altında insanları kandırmayada devam ediyorlar işte.
Dindarlık neye göre kıstastır dersen kişinin islama göre yaşaması herhalde.
Herkesin müskğmanlığı kendine ama,çalıyor aqma çalışıyor mantığı çok saçma ve gereksiz bir cevap oluyor.

Ah be arkadaşım,bu yılları bizler yaşadık,evet herşeyimiz yoktu belki ülkemizde ama,yaşadığımız sıkıntı belkide sağ sol ve ülkücü olayları vardı.Yeni nesil bunları bilmez tabiki,rahmetli Erbakan bile kadayıfın altı kızardı lafı fenomendi o yıllarda.Adamın yinede bir itibarı vardı,ne kadar kızsanda bir yanı ılımlıydı..Şimdi öyle başbakan ve cb olan kişiye bakarsak halkına hakaret eden,kendine yapıldımı anında mahkemeye veren birisi var karşımızda..Ne kadar olumsuzluk varsa hep bunların altından çıkmıyormu.Bazı vatandaşlar çalıyor ama çalışıyor mantığı güdüyorlar,elinde kuran halkı kandırıyor işte.Siyasetin özü bu olmamalı,halkla içiçe olacaksın sen ben demiyeceksin..

ellerinizden öperim. ne de güzel yazmışsınız.
Tesekkur ederim. Birisinin yazmasi lazimdi. Turkiye 13 yildir skandallarla yasiyor, oyle ki artik bu iktidar geldiginde ergen olan yeni nesil bu durumu kaniksamis, normal sayiyor.. Hayir efendim, normal degil. Biz gecmiste koalisyonlar gorduk, azinlik hukumetleri gorduk, iyi icraatleri de oldu, yapamadiklari da.. Ama boyle skandallara gecit vermedik. Hic bir Avrupa ulkesinde baskanlari ve hkumetleri hakkinda tapeler, ayakkabi kutulari vb. gibi yolsuzluk suclamalari duydunuz mu? Boyle bir duyumun sorusturulmadan, yargilanmadan rafa kaldirildigini dusunebilir misiniz? Yuzlerce albayin, aydinin bir inat icin yillarca hucrelerde curutulup sonra da pardon denip salinmasi gibi bir skandal hangi Avrupa ulkesinde yapilir ve de cezasiz kalir bugun? Hangi Avrupa ulkesi bir yolsuzluk sorusturmasini, operasyonu durdurmak icin binlerce emniyet gorevlisi ve savciyi hakimi gorevden alir, surdurtur bugun? Bunlar gibi bir suru pis olay, devlet elinden hem de.. Bunlar hic bir Avrupa ulkesinde, Amerikada ustu ortulup ustune bir bardak su icilecek olaylar degil, bunlar skandal.. Onda birine bir Japon milletvekili kendini oldurur. BIZDE DE NORMAL DEGILDI.. NORMALLESTIRDILER.. Soylemek istedigim bu.

Insallah bunlar gidip bir koalisyon hukumeti kuruldugunda genc halk normali ile tanisacak. Yillarca nasil, neden ocu gibi koalisyon hukumetlerinden korkutulduklarini, nasil tek adam iktidari altinda bir korku cumhuriyetinde yasatilmak istendiklerini anlayacak.

Evet, 80den once sag-sol olaylari vardi ve darbe oldu. 80den sonra boyle olaylar yoktu. AKP sag-sol olaylari ile ilgilenmek zorunda kalmadi ki.. Tarihe bakarsak 1920 lerde Kurtulus savasi da vardi, AKP bizi dusmanlardan kurtarmadi ki.. 1940larda butun dunya "buhran" krisizne girdiginde ekmek karne ile dagiltiliyordu, AKP bizi karneden kurtarmadi ki.. Fi tarihinde olmus bitmis seylerden bizi AKP kurtarmis gibi lanse ediliyor bugun. 2002de geldiler yav, neyimiz eksikti? Televizyonumuz mu? Bilgisayarlarimiz mi? Ceptelefonlarimiz mi? Ha, iphone 6 yoktu, naapalim yav, o da yeni cikti, vardi da biz mi kullanmadik?
1970lerde iktidara gelselerdi ne olacakti? Buzdolabini da biz getirdik diyeceklerdi.. Zira o zamanlar cogunlugun evinde buzdolabi yerine tel dolaplar vardi.. Evimize telefon baglanmasi icin 10 yillik bekleme surelerine tabi idik, siraya girer, telefon cikmasini beklerdik.. 1984'te sadece iki kanal vardi televizyonda:TRT 1 ve TRT 2. Ilk ozel TV kanali Uzan'in kurdugu Star TV, yil 1990, yasak oldugu icin Almanyadan yayin yapiyor..Iyi ki de o zamanlar AKP yokmus, tvyi de evinize biz getirdik diye tuttururdu simdi.. Bogaz koprusunun acilisi 1973, vapurlara bagimli olmaktan kurtulmusuz.. Iyi ki AKP yokmus, calimindan yanina varilmazdi bugun.. "Ben yaptim ben! olmasa idim nice olurdu haliniz vapurlarda!" diyerekten.. Iyi satamamis yapimini baslatan Suleyman Demirel kendini.. Yapimi asamasinda uc senede uc basbakan degisti, hizmet gene de devam etti, kimse "ben yaptim !" demeyi aklina bile getirmedi.. Iyi satamamis Fatih Sultan Mehmet koprusunu 1988 de Turkiyeye kazandiran Ozal kendini.. Hepsi unutuldu, bir tek Tayyipin Marmarayi kiymetli bugun.. 2002de Gelip de 2013'te Marmarayi yapmasa idi halimiz nice olurdu he mi?

Hukumetler gelir gecer, devlet baki kalir. Hizmet devam eder. Bu ulke kimseye gebe degil!

Son düzenleme:

Asıl sıkıntılı dönemleri bizler yaşadık oysaki,şimdi öylemi herkesin elinin altında internet var,keşke o yıllrda olsaydıda bizde kullansaydık yani..Televizyonu biz 84 yılında aldık renkli hemde,birde her daim yayınlar renkli değildi hatırlarsın..AKP olsaymış o yıllarda üzerine yatıp biz yaptık derlerdi..

Oyle.. Dunya ilerledi, biz de her zaman cagi yakaladik. 1986 da Istanbuldayim, ablm geldi Amerikadan.. Ikinci gelisinde yani 1988 de dunya alisveris yapti, "burada ne varsa bir sure sonra bizde de moda oluyor, simdiden alip hava atayim komsularima!" diyerekten.. Avrupa ne cikarsa, Japonya ne teknolojik gelisme yapsa, ve hatta Amerikanin yaptigi bile Amerikalidan once Turk vatandasinin elindeydi 80lerden sonra.. Hic bir yenilikten geri kalmadik ki.. Tup kuyruklari, yag kuyruklari diyorlar, 2002 de tup kuyrugu yag kuyrugu mu kalmisti? Ekmek kitligi mi vardi? Komur kaloriferden dogalgaza gectigimiz yillar, tupleri yavas yavas atmaya baslamisiz artik.. Sanki o zamanlar AKP vardi da onlarin sayesinde oldu... guluyorum bunlardan ornek getirenlere..

Sikinti vardi ama nese de vardi yav.. Internet yoktu, herkes muhabbete birbirine gelip giderdi, kimde tv varsa onda toplanirlardi aksamlari.. Yazlari acik hava sinemalarindan cikmazdi butun mahalle.. Her mahallede en az iki yazlik sinema.. Cocuklar internette degil sokakta parkta oynardi. Mektup arkadaslarimiz bile vardi, her mektup geldiginde hediye almis gibi sevinir, heyecanlanirdim. Insan iliskileri daha sicakti. Millet bugun misafir agirlamaya korkar olmus, ne cikarticam onlerine, hersey ates pahasi diyerekten.. Ben o gunleri yasadigim ve gordugum icin kendimi sansli sayiyorum.

Zaten Özal döneminde olmadımı bir çok şey serbest ekonomi devreye girdi...Tüp kuyruklarını hatırladımda annem elşme verirdi 2 kg'lık tüpü değiştir bunu derdi,Şimdi tel açıyorsun eve geliyor..Gerçi bizdse3 tüpte yokta doğalgaz sağolsun..
Boşver onlara kalırsa soluduğumuz havayı bile onlara borçluyuz sanki..

ay kizlar sohbeti böldüm kusura bakmayinda, inanin aklim sarmada kaldi .....
enemmm halamı tartışıyorsunuz ara verin bakın size ne yaptımm..

Eki Görüntüle 1558129

bunu gercekten senmi yaptim Kakao, vallahi eline saglik ne Kadar güzel ve istah acici duruyor !!!! Bu zeytinyaglimi yoksa kiymalimi ???
Yani zeytinyaglisini bende bunun Kadar güzel olmasada ince sariyorum ama kiymalisi böyle ince olmuyorda...

Konumuza gelecek olursak, inanin Türkiye`nin gelecegi icin CHP ve MHP koalisyon olur, HDP`de disaridan destekler. Tabiki bu benim uzun arastirmalar sonucu ve mantigimla yürüttügüm bir hipotez

Bizim çocukluğumuz böyle geçmedimi zaten,kimde tv varsa gidipkapısını çalardık size gelebilirmiyiz diyerekten..
Hele o yazlık sinemalar yokmuydu,elde çekirdek çıtçıt çitlerdik.
Dediğin gibi sen ben şanslı çocukluk yıllarını yaşadık hemde ne yaşama sokaktan eve girmezdim,güvenliydi o zaman her yer korku yoktu belkide..
İnan özlüyorum o yılları keşke geri dönüş olsa diyorum..

zeytin yağlı canımm oğlumun doğum günüydü geçen cumartesi canım bir komşum var hafta sonu oturup sararız atarız dondurucuya pişirmeden misafir geldimi çıkarıp pişirir ve ikram ederiz.. güzel bir lezzetdirr..

ay ne bilgisiz ve kültürsüzüm, limonlari görmedim, simdi fark ettim, zeytinyagliymis
Hic bir sey olmamis gibi davranayim bari ayibim ortaya cikmasin.
Harika görünüyor canim, süper bir beceri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…